Bodyrock.tv

daha önce ölçü almamış mıydın canım?

sütyen bedeni göğüs ucunun değil altının kaç cm olduğunu gösterir, 80 takıyorsan göğüs altın 76-80cm arasıdır. ucundan aldığın ölçü de cup ölçünü belirlemekte kullanılır. uç ölçüsü-alt ölçüsü 6-13cm arası ise Bcup(bu standart beden oluyor), 14-19cm arası C cup, 20-25 arası Dcup diye gidiyor. göğüs altı ölçünü bilmiyorum ama tahminen senin ki 80 B oluyordur, C-D-E olsa zaten beden bulmak için mağza mağza gezerken bu hesapları hatmetmek zorunda kalırdın:)))
bundan sonra callanetics ile sırt, yanlar ve mide üzerin incelirken göğüs altı ölçünde cm olarak küçülürse 80 bedenin alt lastikleri bol gelmeye başlayabilir ama göğüs küçülmediği için sütyenin kabını doldurmaya devam edecektir bu durumda eğer dolgulu kullanmıyorsan yani 80b sıkı oturuyorsa belki bir alt bedenin C cupu ile tanışırsın:) zuzanna gibi durumu acaba:))) sitede kullanıcının biri zuzannanın ölçüsü için 75C yazıyordu ama bence D hatta E gibi duruyor...

Son düzenleme:

Eheh bence Zuzana'nınkiler silikon :)

benim üniversitedeyken göğüs ölçüm (şişkin yerden) 85 ti ama benim göğüslerim gerçekten küçük göğüs altım şu anda 80 göğsüm 90 çıktı göğüslerim kilo aldığım dönemde birazcık büyüdü. ama ben anca A cup ın içini doldurabiliyorum. zuzananınki gibi olamaz çünkü zayıfladıkça da küçülecek. sırtım da etli yani onun da etkisi var.

evolotion hareketleri daha mı etkilidir sizce klasik call den ? ben klasiğini yapıyorum ama sıkıldım sanıyorum artk birazcık atraksiyon olsn :)

herkese merhaba / iyi geceler,

pin up legs workouttan sonra ( yaptığım ilk zuzana egzersiziydi ) yan karın kaslarım ve bacaklarım iki gündür çok ağrıdı. bir süre o videoyu görmek bile istemicem sanırım çünki işkence gibi geldi.

henüz toy olduğumdan beginners serisini yaptım 1 den altıya .. tabi önce ısınma ile başladım.
ve bunların hepsi az önce bitti, yani bu saatte. tam uyku bastırmıştı pcyi eşimin elinden aldım zorla. yoksa yapabileceğim yoktu. be sporumu yaptım kendimle gurur duyuyorum.
bu arada zuzana nın 36 gb dan oluşan bir serisinin torrentini buldum. youtubedan çok uzun sürüyordu bazen yüklenmiyordu video. ileri geri sarma sorun oluyordu. bi çok işe yarar videosu içinde var. benim için sorunlu bölgeler yani bacak ve kalça üzerine yogunlaştıkları agırlıkta olmak üzere bu videolar ile çalışcam. ben tabi hepsini indiremedim, hem hemen çalışmaya başlamak hem de diskimde boş alan yeterince olmadığı için. ihtiyacım kadarını indirdim bitti şimdi de kalanı indiricem.
bu egzersizlerin en güzel yönü çeşitli olması.
her gün aynı şeyi yapmak ne sıkıcıymış yahu.

tüü tüüü maşalllah bana..
siz zaten süper gidiyorsunuz ama ben tam bir kanepe kuşuydum ya. umarım bu sona erecek.
bugün alışverişe çıkmıştım sabahtan , avmler dolmadan işimi halledeyimdiye , bacaklarımın hali beni yine çok üzdü ama eskisi kadar demoralize olmadım. çünkü bu kez çaresiz değilim

evolotion hareketleri daha mı etkilidir sizce klasik call den ? ben klasiğini yapıyorum ama sıkıldım sanıyorum artk birazcık atraksiyon olsn :)

bencede bi dene canım, buna değer. mantık aynı benzer hareketler var ama farklı şeyler de var. bence daha etkili, daha canlı ve güncel, tiplerde daha iyi:)) en büyük avantajıda 3 ayrı seviye tek videoda, böyle olunca bölgesel farklarına göre takip edebiliyorsun. mesela benim kalçam karnımdan daha iyidir kalça hareketlerini üst seviyede, alt karnı orta, üst karnı ileri seviyede yapabiliyorum. yada bacaklara yüklenmek istediğim için onları üst seviyede yapmaya çalışıyorum...

Son düzenleme:

Dün ben de gezdim biraz, kendime hafif dar gelen bir pantolon aldım, yaz gelince giyeyim diye :)) Her gün aynı hareketleri yapmak sıkıcı evet, Zuzana insanı spora alıştırmak için birebir :) Kendini sıkmadan yavaş yavaş ilerle, bir süre sonra şunu da yapayım, bunu da deneyeym, biraz daha karnım düz kalçam kalkık olsun diye kendin başlayacaksın otomatikman istemeye :))

az önce sahilden geldim sahil boyu git gel 10 km tempolu yürüyüş yaptım. bi duş aldım oturuyorum şimdi. akşama zuzananın Amazing Abs Workout - YouTube şu videosunu yapıcam. gönül isterdi ki sahilde bu hareketleri yapabilelim ama çok kalabalık sabah kalkabilseydim keşke

Bunu yapmıştım ben, eller o pozisyondayken kalkmak accaip zor :)) Yarın ben de ZWODlara başlayacağım bu haftam Zuzana'nın olsun :) İçeri yeni girdim ama dolaşmak sayılmaz benimkine, bugün sadece Yoga yapmayı planlıyorum :)

İki resim arasında sadece 5,44 kg var. Sadece dietle olacak iş değil bu :)

nnnyyy'nin 7 kilo daha fazlayım ama 10 sene önce giydiklerim bol bile geliyor demesini tamamen kanıtlıyor :)

Son düzenleme:
eneeee bu kimin göbüşü
benim

mart başı fuarımız var ve benim yeni cicilere ihtiyacım vardı. çok güzel ciciler aldım ve eskisine nazaran kendime güvenim daha iyi. ama tam değil tabi. bunun için spor şartı. iyi ki buldum sizi.
inanır mısın spor yapmak için fırsat kolluyorum. hafif te olsa her gün biraz çalışacağım sanırım. şu 30 gün 60 gün challenge ları inceleme şansım henüz olmadı. biraz da palazlanayım bende kendime bi challenge seçicem.
ayy çok heyecanladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…