Bodyrock.tv

benim :KK53::KK53::KK53:

mart başı fuarımız var ve benim yeni cicilere ihtiyacım vardı. çok güzel ciciler aldım ve eskisine nazaran kendime güvenim daha iyi. ama tam değil tabi. bunun için spor şartı. iyi ki buldum sizi. :KK16::KK16:
inanır mısın spor yapmak için fırsat kolluyorum. hafif te olsa her gün biraz çalışacağım sanırım. şu 30 gün 60 gün challenge ları inceleme şansım henüz olmadı. biraz da palazlanayım bende kendime bi challenge seçicem.
ayy çok heyecanladım :KK52::KK52:

Zuzana'nınkiler kadar iyi değiller gibi, ben şu january bitsin bir daha beğendiğim videolar hariç yapmam sanırım :) Başladığım işi bitireyim bari..

kızlar bu bodyrock tv yi indirmek istiyorum ama başlangıç olanını çok zor görünüyor zaten :KK1: hem kota sorunu var o yuzden başlangıç videosu linki varmı bulamadım ben

Komple indirilecek bir şey değil, siteye gir, beğendiğin videoyu seç yap :) Hareketlerin daha basit versiyonlarını da gösteriyorlar videonun yarısından sonra...

kızlar bu bodyrock tv yi indirmek istiyorum ama başlangıç olanını çok zor görünüyor zaten :KK1: hem kota sorunu var o yuzden başlangıç videosu linki varmı bulamadım ben

zor gelen hangisi? hem başlangıç videosu zor demişsin hemde linkini istemişsin anlamadım.

2-3 sayfa gerilerde vermiştim bir başlangıç linki 5 videoluk..

bunu denediysen veya warm-up ağır geldiyse belki daha hafif programlarla biraz güçlenmen gerekir... boy kilo vs.. nasıl?

duygucum, sen sırt hareketi olarak neler yapıyorsun? tek hareket galiba 20-30 yaptım diyorsun genelde...

duygucum, sen sırt hareketi olarak neler yapıyorsun? tek hareket galiba 20-30 yaptım diyorsun genelde...

Evet hatta bugün 25 yapabildim :) Yere dümdüz uzanıyorsun gövdenin üst kısmını ve bacaklarını havaya kaldırıyorsun. 10 sn kadar böyle kalıyorum, sonra çapraz sağ kol sol ayak yerde sol el sağ ayak havada, sonra sol kol sağ ayak yerde sağ kol sol ayak havada şeklinde bir set oluyor, 25e kadar sayıyorum.. Çok faydalı geldi dik duruyorum sayesinde.. Biraz daha varyasyon eklemem lazım yanlız :)

Beach Bod Yoga Hips Back & Hammies - YouTube Bir de bu videodaki 0:20 den 1:22'ye kadarki olan hareketler resmen sırt ağrılarımı çözdü.

Bugün ZWOD 1'i yaptım, setler arasında 5er burpee daha eklemişim farkında değilim, tam 21 dk 42 sn sürdü :) Bayılıyordum ama o pistol squatlarda, zaten yoga ve callaneticsten bacağımın arkası iptal olmuş, tutuna tutuna tamamladım :)

101 gün kaldı yazaaaa :)

$vv.jpg

$aa.jpg

Akşama callaneticse halim kalır mı acaba :)

arkadaşlar siz videoda zuzana nın yaptığı sayı kadar mı yapıyorsunuz yoksa zuzana örnek olarak mı gösteriyor siz mi sayısını kendiniz belirliyorsunuz. bazı videolar çok kısa ikilemde kaldım

arkadaşlar siz videoda zuzana nın yaptığı sayı kadar mı yapıyorsunuz yoksa zuzana örnek olarak mı gösteriyor siz mi sayısını kendiniz belirliyorsunuz. bazı videolar çok kısa ikilemde kaldım

Aslında 2 tane mantık var. Birinde interval timer denilen zamanlayıcı kullanıyorlar çoğu cep telefonunda var, 50 sn gösterilen hareketi yapıyorsun 10 sn dinleniyorsun. O 50 sn'de ne kadar yapabildiysen artık. Bazı videolarda da şu kadar tekrar yapacaksın diye söylüyorlar, o kadar tekrar yapıyorsın sen de.. Ya da benim başlangıçta uyguladığım gibi sadece beğendiğin hareketleri "10 tane bundan, 20 tane bundan yaparım" gibi de ilerleyebilirsin, seçim sana kalmış :)

Fitness - Hot Booty Firm Up Workout - YouTube Bu sabah bu videoyu yaptım ama beni kesmedi nedense bana çok kısa geldi.
Sırada bu videolar var bunlarıda yapmayı düşünüyorum.
Gaga for Tight Booty Workout - YouTube
WOW Booty! Workout - YouTube

Nedense yerimde duramıyorum bugün hep hareket etmek istiyorum.Dün akşamda hem uykum vardı hemde spor yapmak istiyodum.Bir enerji fazlalığı var bende.Akşam yatmadan önce call evolutionu yaptım çok iyi geldi.ilk kez bende denemiş oldum böylece.Özelliklede dün yeni aldığım eşofmanı aldıktan sonra daha bir azimlendim.Artık M bedenden S bedene de geçmiş oldum böylece.Yerimde duramıyorum bir türlü acaba biraz da Zwod mu yapsam kalça ve bacakla yapılanı.akşamda yine call yapmayı düşünüyorum böyle enerji verirse bana bırakamam heralde.

Fitness - Hot Booty Firm Up Workout - YouTube Bu sabah bu videoyu yaptım ama beni kesmedi nedense bana çok kısa geldi.

Nedense yerimde duramıyorum bugün hep hareket etmek istiyorum.Dün akşamda hem uykum vardı hemde spor yapmak istiyodum.Bir enerji fazlalığı var bende.Akşam yatmadan önce call evolutionu yaptım çok iyi geldi.ilk kez bende denemiş oldum böylece.Özelliklede dün yeni aldığım eşofmanı aldıktan sonra daha bir azimlendim.Artık M bedenden S bedene de geçmiş oldum böylece.Yerimde duramıyorum bir türlü acaba biraz da Zwod mu yapsam kalça ve bacakla yapılanı.akşamda yine call yapmayı düşünüyorum böyle enerji verirse bana bırakamam heralde.

Süppersin :)) Beni de videolar kesmediği için sonuna birşeyler ekleyip duruyorum :)) ZWOD tavsiye ederim valla pistol squat sağlam bir hareket :)

Ohhh be diğer videolarıda yaptım onlarda kesmedi sonuna bende başka hareketler ekleyip tamamladım.Çok yoruldum ve çokda terledim yüzümden sular akıyodu resmen duşumuda aldım.Şimdi birazdan dışarıda çıkacam güneşi özledim tadını çıkarayım biraz.Enerji hala devam ediyo devam etmek istiyorum ama gerisinide akşama bırakayım bari.Akşam lastikle çalışırım arkasından call ile final yapmayı düşünüyorum.Kendimi harika hissediyorum neymiş bu spor daha önce niye başlamamışım ben ne sinir ne stres ne yorgunluk halsizlik ne tembellik kaldı.spor mutluluk hormonlarıda salgılıyomuş dedikleri aynen böyleymiş demekki.

Aslında benim biraz kollarada yönelmem lazım alışveriş poşetini taşımakta zorlandım.Kollarımı ve karnımıda ihmal etmeyeyim onlarada zaman ayırsam iyi olacak aralarda birkaç hareketle başlamak lazım.

Evet hatta bugün 25 yapabildim :) Yere dümdüz uzanıyorsun gövdenin üst kısmını ve bacaklarını havaya kaldırıyorsun. 10 sn kadar böyle kalıyorum, sonra çapraz sağ kol sol ayak yerde sol el sağ ayak havada, sonra sol kol sağ ayak yerde sağ kol sol ayak havada şeklinde bir set oluyor, 25e kadar sayıyorum.. Çok faydalı geldi dik duruyorum sayesinde.. Biraz daha varyasyon eklemem lazım yanlız :)

Beach Bod Yoga Hips Back & Hammies - YouTube Bir de bu videodaki 0:20 den 1:22'ye kadarki olan hareketler resmen sırt ağrılarımı çözdü.

Bugün ZWOD 1'i yaptım, setler arasında 5er burpee daha eklemişim farkında değilim, tam 21 dk 42 sn sürdü :) Bayılıyordum ama o pistol squatlarda, zaten yoga ve callaneticsten bacağımın arkası iptal olmuş, tutuna tutuna tamamladım :)

101 gün kaldı yazaaaa :)

Akşama callaneticse halim kalır mı acaba :)

yüzme hareketi deniyor ona onu bende yapıyorum ilk başlarda en zorlandığım sırt hareketi buydu(belki skolyozum yüzünden) call yaptıktan sonra kolaylaştı yapmam callda hiç sırt hareketi yok diye düşünüyordum ama varmış demekki... ama saymayı arada unutuyorumm 20 şerden 2 set yapıyorum. birde yüz üstü yatıp eller yüz hizasında yukarı kalkıp kollar öne yana ve tekrar yüz hizasına gelecek ve tekrar yere yatış. birde eller alında kollar bökük kalkıp, yukarda sağa ve sola dönüp tekrar ortada biraz bekleyip yatılan bir hareket, yüz üstü bacaklar dizden bükülü havada eller belde başlayıp 2 defa nefes alarak ayakları kalçaya çekip nefes verirken kolları ve bacakları iki yana açıp yere değdirmeden karın üstünde bir süre gerilen hareket, yüz üstü yatıp bacaklar dizden bükülü ayaklar havadayden ellerle ayakları tutup vücudu karın üstünde geriye doğru esnetme hareketini yapıyorum ve son olarak kadi streçi(deve cüce hareketide deniyor) ve shell strech(secdeye varma hareketi) ile bitiriyorum pek tarif etmeyi beceremem ama videosunuda bulamadım ebru şallının hep yaptırdığı sırt hareketleri aslında

Son düzenleme:
yüzme hareketi deniyor ona onu bende yapıyorum ilk başlarda en zorlandığım sırt hareketi buydu(belki skolyozum yüzünden) call yaptıktan sonra kolaylaştı yapmam callda hiç sırt hareketi yok diye düşünüyordum ama varmış demekki... ama saymayı arada unutuyorumm 20 şerden 2 set yapıyorum. birde yüz üstü yatıp eller yüz hizasında yukarı kalkıp kollar öne yana ve tekrar yüz hizasına gelecek ve tekrar yere yatış. birde eller alında kollar bökük kalkıp, yukarda sağa ve sola dönüp tekrar ortada biraz bekleyip yatılan bir hareket, yüz üstü bacaklar dizden bükülü havada eller belde başlayıp 2 defa nefes alarak ayakları kalçaya çekip nefes verirken kolları ve bacakları iki yana açıp yere değdirmeden karın üstünde bir süre gerilen hareket, yüz üstü yatıp bacaklar dizden bükülü ayaklar havadayden ellerle ayakları tutup vücudu karın üstünde geriye doğru esnetme hareketini yapıyorum ve son olarak kadi streçi(deve cüce hareketide deniyor) ve shell strech(secdeye varma hareketi) ile bitiriyorum pek tarif etmeyi beceremem ama videosunuda bulamadım ebru şallının hep yaptırdığı sırt hareketleri aslında

Var var :) O bahsettiğin hareketleri de Burcu Vurkaç'ın videolarında görmüştüm, en aklımda kalan yüzme hareketi olduğundan sanırım ona takıldım. Ebru Şallı'yı izleyemiyorum ben, ses tonu anlatımı vs. itici geliyor :) shell strech'i de her yorulduğumda veya o 10 sn aralarda yaparım, acaip bir şey...

Lion spor yapmak gerçekten tuhaf bir şey, hareketlendikçe hareketleniyorsun.. Eskiden köşe yastığı gibiydim, şimdi ev bile ben yerime oturamadığımdan daha derli toplu :) Yaz gelse de bikinilerimizi giysek artık :)

Var var :) O bahsettiğin hareketleri de Burcu Vurkaç'ın videolarında görmüştüm, en aklımda kalan yüzme hareketi olduğundan sanırım ona takıldım. Ebru Şallı'yı izleyemiyorum ben, ses tonu anlatımı vs. itici geliyor :) shell strech'i de her yorulduğumda veya o 10 sn aralarda yaparım, acaip bir şey...

Lion spor yapmak gerçekten tuhaf bir şey, hareketlendikçe hareketleniyorsun.. Eskiden köşe yastığı gibiydim, şimdi ev bile ben yerime oturamadığımdan daha derli toplu :) Yaz gelse de bikinilerimizi giysek artık :)

burcununkileri de gördüm ilk 3 hareketi yapıyor ama hep yukarı kalkıp aşağı inme şeklinde kolları uzatma sağa sola dönmeler yoktu.
valla ben pek kişilere takılmamaya çalışıyorum, hareketi 2-3 izlemek öğrenmek için yeterli zaten...

Ya ben aşağıdaki iki kıza inanamadım, iki resim arasında arada sadece 900 gr ve 2,5 cm boy farkı var! Üstelik sağdaki kısa olan?!

$tumblr_lzoa711KWQ1qc6azdo1_400.jpg

Dediği gibi, kaslar hakkaten fark yaratmış!

Son düzenleme:
Ya ben aşağıdaki iki kıza inanamadım, iki resim arasında arada sadece 900 gr ve 2,5 cm boy farkı var! Üstelik sağdaki kısa olan?!

Eki Görüntüle 351159

Bayağı farketmiş ama sağdakinin göğsü belli olmuyo diğerinin maşallah bak hemende oraya gözümü diktim dimi bende eksik ya ondan oraya gözüm ilişti hemen.Diğer resimde kız bayağı güzelleşmiş vücut hatları daha seksi olmuş.Peki napmış bu kız bu hale gelmek için.Hikayesi ne bu kızın merak ettim.Spor ne kadar önemliymiş meğer insanın duruşunu bile değiştiriyo kendine güvenin geliyo.

burcununkileri de gördüm ilk 3 hareketi yapıyor ama hep yukarı kalkıp aşağı inme şeklinde kolları uzatma sağa sola dönmeler yoktu.
valla ben pek kişilere takılmamaya çalışıyorum, hareketi 2-3 izlemek öğrenmek için yeterli zaten...

Bense tam tersi, uyuz oldum mu tipe dönüp bakmıyorum bir daha :) Senin yaptığın en doğrusu, neler kaçırıyorumdur kimbilir.

Bayağı farketmiş ama sağdakinin göğsü belli olmuyo diğerinin maşallah bak hemende oraya gözümü diktim dimi bende eksik ya ondan oraya gözüm ilişti hemen.Diğer resimde kız bayağı güzelleşmiş vücut hatları daha seksi olmuş.Peki napmış bu kız bu hale gelmek için.Hikayesi ne bu kızın merak ettim.Spor ne kadar önemliymiş meğer insanın duruşunu bile değiştiriyo kendine güvenin geliyo.

Valla evet, soldaki göğüs farkıyla bayağı bir önde :) Sağdaki de pek zayıf göründü gözüme, sanırım bayağı bir proteinle de beslenmiştir bu :)

lion tebrik ederim demek S oldun darısı başımıza. ben daha yolun başındayım ama başlamak işin yarısıdır değil mi ? ee evde olunca vakit bol tabi akşama ben yarım saat zor ayırıyorum ama bi şekilde ayırmaya çalışıyorum. ayırıyorum da aslında. dün mesela tv karşısında spor yaptım. ögrendiğim hareketleri yaptım, zuzana dan ögrendiklerim. bide dambılla kol ve bacak çalıştım yani bir nevi serbest çalışma oldu, ısınma ve esnetme hareketleri dahil. sabah kalktığımda kalçalarımda ağrı vardı bu işe yarıyor demek oluyor. yaza da 100 gün gibi bişi kaldı hadi bakalım :KK16::KK16:

Zuzana'nınkiler kadar iyi değiller gibi, ben şu january bitsin bir daha beğendiğim videolar hariç yapmam sanırım :) Başladığım işi bitireyim bari..

e tabi :) lisa marie nin bazı videoları güzel bitane vardı yeni ayakkabılar almış nasılda çocuk gibi sevincini paylaşıyordu ama zuzana bana daha sempatik geliyor o kadar ki sanki benim özel trainerim gibi o kadar yakın hissediyorum. ondan çok şey ögreniyorum gerçekten.

Eki Görüntüle 351159

nası yaa boyu mu kısalmış?

ben ilk resmi daha çok beğendim daha kadınsı duruyor:))) 2. hali tahta gibi olmuş lisa marie gibi
hem ilk hali, benim şimdiki halime daha çok benziyor, göbeğim az daha içerde belde daha ince, dhaa sıkı, sanırım bir beden küçük duruyorum ben bundan amaaaa bodyrock ile 2.ye benzeyeceksem kalsın:) ben zuzana gibi hem seksi hem yuvarlak hemde baklava göbek olmak istiyoruuuuuummm:))))

Son düzenleme:
X