Bodyrock.tv

annnamm çok heyecanladım ,bu kız boyunu nasıl uzatmış ki :) benim de boyumun uzamasına ihtiyacım var .şu saatten sonra da imkansız

Ya sanırım ikisi farklı kişiler ama çok da benziyorlar emin olamadım :) Zuzana başka ya hem o kadar yuvarlak hem o kadar kaslı nasıl olabiliyor, neyle besleniyor bu kadın çok merak ediyorum :)

Ben bu gazla bu akşam callanetics yaparım vallahi :)

Planlarıma sadık kalacağım ve kendimle gurur duyacağım demiş abla..

Hah bu da bizim için gelsin :

Görev değil, yaşam biçimi haline getir demişler.. Kesinlikle doğru :)

Veee buna bayıldım, ablanın sırtı, beli muhteşemmm :

Bugünden 6 ay sonra keşke o gün başlasaydım diyeceksin.

Zuzana'nın tarzı gerçekten farklı :) Lisa Marie acaip hırslı bir tip, ama Zuzana daha paylaşımcı nebliyim daha çok kanım ısınık benim ona da :) Bir de gençken zor günler geçirmiş vs. tamamen o hayattan kurtulup yepyeni ve sağlıklı bir yaşam kurmuş, çok takdir ediyorum kendisindeki gelişimi....

ben de zuzanayı daha çok seviyorum. bi de dikkatimi bişey çekti zuzana bodyrock.tv deyken çekimler daha erotik oluyodu. şimdi daha çok hareketleri ön plana çıkarıyor. önceden poposuna göğsüne zoom yapıyorladı şimdi daha profesyonel buluyorum videoları.

Kesinlikle katılıyorum.. Kıyafetler de daha seksiydi sanki... Kocası çekiyordu bir de eski videoları :) Şimdiyse ciddi bir ekip varmış gibi görünüyor arkasında...

bıraz da brazil butt ekleyeyim diyorum hareketlerime. tanıtım videolarından kaptığım kadarını.özellikle basen bölgeleri için body rock a baktım bulamadım onun için ayrı video "saddlebag" diye geçiyor ingilizce de sanırım .gerçi çömelme hareketlerinin çoğu basen için etkili de.tek bacak çömelme vs..ayrı bı vıdeo istedim yine de.basen üst bcak için felan.brazil de 3 hareket kaptm orası için bakalım.bu arada kendime haksızlık ettiğimi düşünüyordum sanki yapıorum ama bi değişiklik yok tu mğersem varmış yahu :)bugün bi baktım kotumda bolluk var hafif üstelik yni yıkanmış olmasına rağmen teşekkürler herkese katkılarından dolayı . bırakmıcam devam edeceğim ama işte o kadar çok ki brazıl call body rock call ı yapıyrum ,body rock un tek bacak cömelme ve başlangıç vıdeoları şimdi de brazil..kafam karışıyor şimdi ne yapayım diye

kocası sırf fazla izlensin diye karısının seksapalitesini kullanıyordu yani. bana çok ters çok uzak servet dökseler önüme sevdiğim insanı böyle kullanamam

Karıştır hepsinden :) Brazil butt'ı buldum ben, inceledim de videoları kalçalar için süper görünüyor gerçekten de Callanetics'e bulaştım şimdi, bari bulaşmışken bitireyim 10 gün mü 21 gün mü ne dertse :) Bu akşam da yaptım, 4 oldu..

Yarın ZWOD 2 günü :) Zuzana Light - ZWOD #2 1-26-2012 (PART I) - YouTube

ZWOW 5 de yayınlanmış, bir bakayım :)

annnamm çok heyecanladım ,bu kız boyunu nasıl uzatmış ki :) benim de boyumun uzamasına ihtiyacım var .şu saatten sonra da imkansız

uzar canım, bodyrock uzatmaz sanmam ama pilates ve callanetics ile uzuyor 2-3 cm... tabii yaptığın sürece, herzamankinden 2-3cm uzun görünüyorsun. daha dik duruyorsun omurlar arasını falan açıyor esniyorsun 1 seans sonunda 2-3 cm uzamış buluyorsun kendini...
ergenlik çağında yapılanlar gibi değil yani:)))

evet haklısın.body rock ı işte fazla yapamıyorum çünkü yerler parke ve tam oturmamıs yürürken bile ses cıkarıyor gıcırdıyor bazen. geliyorlar bana o zman body rock da gayet atraksiyon lu bi program olduğu için zor oluyor ses konusndan.başlangıç vıdeolarındaki egzersizler brazil le benzer.o hareketler brazil de de mevcut sanırım kalça kaldrma hareketleri.etkileyiici cidden brazil .beni etkiledi en azından:) başlanmalı idi :) body rock ın tek bacak çömelme ,karın çin bi video yollamıştın bana yanlar için o bellki ses olmaz ise de zıplamalar var ya bacak için onlar olabilir yapacakalrım body rocktan.secmece:) bütün günüm kalk çömel,yan yat ,kaldır la gececek bu gıdısle ama iyi de oluyor arkadaşlar . zaten bilgisayardaoturuyorum ,ders clışmak için oturuyorum,e tv arada.benim toto dümdüz bisey olacaktı bu gıdısle hareket berektir vesselaaam !:)

Sağol cnm sende devamını getirirsen sende istediğin ölçülere sahip olabilirsin.Benim hala bacaklarım ve kalçam gevşek en azından daha derli toplu oldum şimdi.pantolonlardan ve eteklerden çıkan fazlalıklarım yok artık.Daha çok yolum var tabi muhakkak sende vakit ayır.Azar azar derken devamıda geliyo alışkanlık yapıyo ve değişimi farkettikçe kıyafetlerini denedikçe daha çok azimleniyorsun zaten.Hadi sende durma devam et çalışmaya.

Cnm Brazil butt lift te basen ve bacak hareketleri lastikle yapılıyo.kalça için olan ayrı versiyon bacaklar basenler için ayrı versiyonu vardı.Basenler için birebir lastik diyorum etkisini muhakkak görürsün.Ben şimdi sert olanıyla ve iyice sıkarak yapıyorum.Yan hareketlere çok ağırlık veriyorum.Keşke elimden gelsede burda anlatabilsem şimdi bende indirmek zorundayım Brazil butt lift i bilgisayar formatlandı bütün indirdiklerimde gitti.Ama gerek yok zaten ezberimde var her hareketi.Bodyrock hareketlerini yaparken etkili olanını da yapıyorum zaten.resim bulabilirsem eklerim buraya.Sevindim değişikliğin olmasına bende aylar önce aldığım kotuma girebilmenin sevincini yaşıyorum.

Dün akşam yemekten sonra bir ağırlık çöktü ama yenilmedim tabi aldım lastiğimi televizyonun karşısında yaptım.biraz Ebru Şallı'nın hareketlerinden kaptığım birazda Brazil butt lift lastik hareketlerinden kaptığım hareketleri yaptım.İyice sıkayım derkende ayak parmaklarıma kramp girdi sonunda.Sonradan bana oğullarımda katıldı eşimde bize bakıyo gülüyo çocuklarda da lastik vardı.Onlarda beni taklit ede ede bitirdik eğlenceli oldu.hızımı alamadım call'dan da şu kalça ve bacak için yapılan bir kaç hareketini de yaptım.Sandalye hareketinide yapmaya başladım topu sıkıyorum artık her defasında.Hatta farkettimki esneme hareketlerini yaparken artık zorlanmıyorum ve iyice öne doğru eğilebiliyorum.

Bir de en etkili motivasyon aracı seneler öncesinden kalan kimselere verilmeye kıyılamayan beyaz pantolondur 10 sene sonra içine girebildiğimdeki sevincimi anlatamam Lion sende de olmuştu di mi aynısı :))

Bugün ZWOD 2 yaptım, 21 dk 33 sn sürdü... Canım çıktı :) Üstüne gene 25 sırt pilates egzersizi yaptım...

Vee tam 100 günümüz var yaza!

Bırakma, sonunda buna değecek demişler :)

Manzarayı hayal edebiliyorum :) Ne güzel onlar da eğlenmişler

Call'daki esneme hareketlerinde ben de dün farkettim, daha rahat açabiliyorum bacaklarımı falan, bayağı bir esnemişim. Bu ara nedense akşamları pek misafir uğramıyor bize (sanırım kar kıştan ve benim dağ başında oturmamdan kaynaklanıyor ), hazır misafir gelmezken sardığım iyi oldu call'e, akşamları boş geçirmiyorum sayesinde :)

Hayatında sadece iyi hissettiğin günlerde çalışarak pek bir şey elde edemezsin demişler :)

Kalçalar biraz siyah taytta kaybolmuş ama tam istediğiniz gibi galba kızlar :)

Duygu evet cnm müthiş bir duygu.Zaten gardrobumda da yenilik zamanı geldi daha dar olanlarını almak istiyorum.

Ayy ne güzel sözler buluyosun tam motivasyon sözleri.Zaten bu sözlerle ve resimlerle tam gaz ilerliyoruz dimi.ben spor yaparken bilgisayarımdaki bu seksi resimleri açıyorum karşıma bir yandanda hızlı hareketli müzikleri de açıyorum hem resimler sayesinde hemde müzikle sporumuda yapıyorum.O resimlere baktıkça daha çok hırslanıyorum.

Akcent - My Passion ( official video ) - YouTube
Akcent - Stay With Me - YouTube
Bu müziğide grubuda çok severek dinliyorum.Bana acayip enerji veriyo

Aynennn :) Hele Cumartesi günkü halim çok komikti, kendimi gaza getirmek için uydudaki Russian Musicbox'ı açtım, 10 dk sonra callanetics yapmaya başlamıştım :)) Akşamları da bakıyorum yemeğin üzerinden 1 saat geçmiş, hemen bir iki resme bakıp zıplıyorum matın tepesinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…