- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- Konu Sahibi Duygu_Oner
İyi bugünüde tamamladım.Dün akşam televizyon izlerken lastikle çalıştım bugün Zuzana'nın hareketlerini yaptım.Arkasından call'ın bacak ve kalça hareketinide yaptım ooohhh ohhh ne güzel.Dün bir tanıdığıma daha rastladım sen gitgide güzelleşiyosun napıyosun böyle dedi.Bende içimdeki cevheri ortaya çıkarıyorum dedim.Pek bir mutlu oldum bende yani vücut değiştikçe pek bir havalı olmaya başladım nedense.elalem çatlata çatlata her yerini sergilesin bizde onlara imrene imrene bakalım oohhh şimdide sıra bizde millet bize imrensin çatlasın değilmi yani.
Bacaklarımı biraz daha incelttimmi böyle kalçaya bende sahiip olacam.birde göğüsleri şişirebilsem böyle tam olacak herşey.
Resimlerde olmasa insanı özendiriyolar da bizide spora teşvik ediyolar.
Böyle karın kaslarını görünce şimdi onada özendim yahu bide karınmı çalışsam acaba arada mekik çekiyorum sadece orayadamı yoğunlaşsam diye düşünmeye başladım.
Bacaklarımı biraz daha incelttimmi böyle kalçaya bende sahiip olacam.birde göğüsleri şişirebilsem böyle tam olacak herşey.
Resimlerde olmasa insanı özendiriyolar da bizide spora teşvik ediyolar.
Böyle karın kaslarını görünce şimdi onada özendim yahu bide karınmı çalışsam acaba arada mekik çekiyorum sadece orayadamı yoğunlaşsam diye düşünmeye başladım.