Bodyrock.tv

İyi bugünüde tamamladım.Dün akşam televizyon izlerken lastikle çalıştım bugün Zuzana'nın hareketlerini yaptım.Arkasından call'ın bacak ve kalça hareketinide yaptım ooohhh ohhh ne güzel.Dün bir tanıdığıma daha rastladım sen gitgide güzelleşiyosun napıyosun böyle dedi.Bende içimdeki cevheri ortaya çıkarıyorum dedim.Pek bir mutlu oldum bende yani vücut değiştikçe pek bir havalı olmaya başladım nedense.elalem çatlata çatlata her yerini sergilesin bizde onlara imrene imrene bakalım oohhh şimdide sıra bizde millet bize imrensin çatlasın değilmi yani.

Bacaklarımı biraz daha incelttimmi böyle kalçaya bende sahiip olacam.birde göğüsleri şişirebilsem böyle tam olacak herşey.

Resimlerde olmasa insanı özendiriyolar da bizide spora teşvik ediyolar.

Böyle karın kaslarını görünce şimdi onada özendim yahu bide karınmı çalışsam acaba arada mekik çekiyorum sadece orayadamı yoğunlaşsam diye düşünmeye başladım.

ben call harici kalçamı ihmal ettim...body rock dan bakayım kalça hareketlerine de. tek bacak squet onu yapıyorum ben de.hemen etki görmeyi bekliyorum deli gibi:) bunun için bıberıye yağı sürüp streçleyeceğim öyle deneyim bir de hareketleri.

dün hiç spor yapmadım sanırım üşüttüm biraz ve karnım davul gibi şişmişti. bütün gece de kabus gördüm zaten akşam sadece bir tabak pırasa yedim sonra da muz yedim ama yediklerimle alakası yok sanırım

çok sık karın şişliği sorunu yaşıyorum zaten vücuduma göre karnım büyük

bir haftalık özel bir diyet uygulayacağım geçmezse bir dahiliye doktoruna görünmeyi düşünüyorum.

bugün dünün acısını çıkarmam lazım

ZuzkaLight's Channel - YouTube önce bunu yapıcam. felaket kalça ve bacak çalıştırıyo. arkasından callanetics yapıcam çünkü call yapmadığım zaman esnekliğimi kaybediyorum gibi geliyor.

ayrıca t5t ye başlıyorum kızlar hakkımda hayırlısı olsun artık yaşlanma sürecini durdurmak lazım.

bikini vücudu istiyorum.... bunlar da tone it up kızları

Hepsi gıcık :) Biz de öyle olalım :)

Lion, bende tam tersi oldu, önce karnıma sonra kalçama taktım :) Kalça için dün şunu yapmıştım, bir dene hala birileri kalçamdan tutup havaya kaldırıyormuş gibi hissediyorum BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv dene bak bayılacaksın

Karın hareketleri içinde de star crunch'a taktım harika bir hareket: Get a 6-Pack - Best Exercises - Star Crunch and Butt Lift - YouTube Zuzana da eskiden yapıyordu bunu çok sık.. Burada güzel açıklanmış :)

Esra benim de karnım şişerdi eskiden, karın hareketi çalıştıkça geçti.. Hadi hadi kalk, vaktin varsa callanetics, yoksa bodyrock yap bişi yap :) ZWOD ve ZWOW'ları önümüzdeki haftaya bıraktım ben, 1 haftam yeni Zuzana'nın olacak :)

Planlarıma sadık kalacağım ve kendimle gurur duyacağım demiş abla :)

benimki de beni boşar valla. :) bi kadın vardı Türk bodybuilder hemde gazeteci o kadın sonrada kocasından boşandı biliyorsun. erkekler kaldıramazlar o kadar taş vucutlu bi kadını. zaten istemiyorum da öyle çam yarması gibi olmak..

ölçülerimden gördüğün üzere gayette hökümat gibi kadınım eskilerin tabiri ile. şimdilik o hareketleri yapar gibi yapıyorum yerlerde yuvarlanıyorum filan şaka bi yana dün akşam umduğumdan daha başarılıydım. ama çok güldüm yaa bazen yere filan düştüm dengemi kaybedip. ben o sitedeki dambıl hareketlerine devam edeyim. çok kısa zamanda faydasını gördüm çünkü. kaslandım. güçlendim.. azda olsa.. hissediyorum. bide ben çok protein tüketiyorum. her gün muhakkak iki üç yumurta, her ögünde tavuk eti ve son zamanlarda sütü yogurdu da ekledim diyetime. spor yaparken protein desteğini önemini sen de biliyorsun. şimdilik whey proteine gerek yok sanıyorum.
karatay hocanın kitabını dukanın da kitabını okudum. tabi karatay daha hoş. ben uzun zamandır evde sıvıyagı çok kısıtlı tüketiyorum margarin hiç kulllanmıyorum. geçen yıl eşim izmirde çalışıyordu sadece haftasonları geliyordu o zaman hele eve hiç zararlı bişi sokmuyordum şimdi giriyo sayesinde zaten o yüzden kgların bi kısmı geri geldi.
geçen seneki bikiniye girmek istiyorum deyince bizim ne bikinisi seni türbana sokacam diyo bu kadar da olmaz
bende kendisine sahile havuza gitmeme gerek yok evde de olsa o bikiniye giricem o bir ölçüt dedim. artık ne kadarını anladı bilemem.
o beş kgluk dambılları da bende netten sipariş edeyim bunların lafı bitmicek

tabi ki.. tebrikler lion. geçmişi okumamı bitirdim de çok güzel gidiyorsun. etraftan övgülerde geliyormuş ne güzel. ben henüz o noktada değilim ama sizi okudukça azmim artıyor.. bu yaz herkes bize imrenicek artık dimi. oleyyy. ben en azından 57 olsam yada öyle gibi görünsem -kaslanıp şekillenerek - yeterdi

geçen gün çok yemediğim halde akşam yemeginde bende şişmiştim. ve o akşam korkunç kabuslar gördüm. o kadar kötüydü ki allahım bu bir kabus olsun uyanayım diyordum rüyamda düşünün
ben şiştiğimde yani karın olarak şişlik değilde bedenim şiştiğinde saf protein yani olabildiğince sadece protein tüketerek fazla suyu atıyorum bedenimden. çok iyi geliyo. sen nasıl bir kür uyguluyorsun?
bu çalışmaya bende bakayım belki akşam bunu yaparım eşim aradı akşam geç gelebilirmiş
off kızlarda taşmış. ben bu kadar olamam da azıcık incelsem yeterdi ya

Ya olamam demesene Olursun tabii.. Haftada 2 büyük kavanoz nutellayı bıraktım ben, kilo vermek ne ki :) Amaan benimki de haşemadan bahsediyordu bir ara, boşver giyeceğiz bikinileri isteseler de istemeseler de valla :))

Ya olamam demesene Olursun tabii.. Haftada 2 büyük kavanoz nutellayı bıraktım ben, kilo vermek ne ki :) Amaan benimki de haşemadan bahsediyordu bir ara, boşver giyeceğiz bikinileri isteseler de istemeseler de valla :))

olamam yaa duygucum. benim kemik yapım kalın. ben olsam olsam beyonce'dan hallice olabilirim o kadar :)
haşema mı ?

enişte önce kendi giysin haşema sonra sen giyersin. te allahım yaa. şu kıskanç erkekler yaratıcılıklarını birazcıkta kendi bedenlerini geliştirmeye harcasalar ya. benim 184 boya 105 kilo kocam bana hala tombulum diye hitap ediyo düşünün

slm arkadaslar bende spor yapmak istiyorum kilo fazlalıgım hiç yok ama sıkılasmam lazım sürekli takip ediyorum sizi ama motive olupta baslayamıyorum 15-20 gün plates yaptım kalcam falan sekil almaya baslamıstı ama ramazan girince gene kaldı :26: yaptıgınız hareketler hergün degişiyor genelde. bana önerebiliceginiz kalca hareketleri neler yardımları bekliyorum

tedirgin öyle düşünme daha iyisi bile olabilirsin...
ben çok değil 2 sene önce büyük beden mağzalarında aradığımı bulamamaktan bıkmış "asla eskisi gibi olamam ama en azından normal mağzalardan giyinecek kadar olsam yeter" diyordum. şimdi asla olamam dediğim halden daha iyi görünüyorum vücudum daha şekilli, kıvrımlı, bacaklarım gibi bazı yerlerim cm olarak daha az yada omuzlarım, göğsüm daha fazla.. giysiler üzerimde çok daha güzel duruyor, 10sene önceki giysilerimi giyebiliyorum hatta bazıları bol geliyor üstelik 7 kilo daha fazlayım.

kısaca evet asla 10 sene önceki gibi olamam çünkü şimdi yepyeni bir vücudum var ve çok daha güzel ve daha da güzel olacak...

Kızlar geçen yıl üç ay boyunca haftada üç gün bu videoyu yaptım. faydasını da gördüm yanlarım epey incelmişti. belki faydalanmak istersiniz. youtube da olduğunu bilmiyordum ben bi siteden linklerini alarak indirmiştim ama bulunca sevindim

Slim and Six Pack workout - YouTube

Kalça şunu bir dene, beğenirsen ne kadar booty, ass yazan video varsa hepsine bak, hepsi başarılı :)

Tarzını itici bulsam da şu hareketleri de yaptıydım 1-2 :JNL FUSION! BUBBLE BOOTY, TIGHT CHEEKS & LEAN LEGS WORKOUT by JENNIFER NICOLE LEE - YouTube

Çatlak bir hatun, ama hareketler iyi :)

Beğendiğin, ben bunu yaparım dediğin videoları incele, hemen hepsinde hareketlerin basitleştirilmiş versionlarını da gösteriyor videonun yarısından sonra... Ekipmana da gerek yok, vileda sopası iki koltuk arasında şahane bir dip station'a dönüşebiliyor :))

15 dk yahu, tv karşısında oturmaktan bezdiğinde kalk yap :) Hep diyorum, ben 3 günde bir 5 dkyla başladım :))

Bak bu da iri kemikli:

Seninkinin aynı versiyonundan bende de var :)) Yattığı yerden bana bakıyor akşamları :)

nyy cım teşekkürler ama inan kendimi öyle hayal etmek o kadar zor geliyor ki.
ben kendimi bildim bileli kiloluydum. en son bu kiloya inmem 6 yıl önceydi ama bir ay sonra yine 67-68 kg ya çıkmıştım. anlayacagın son yirmi yıldır 67-73 arasında gidip geliyorum. en son 76 a kadar çıktım evlendikten sonra.
şu an 33 yaşındayım en son 13-14 yaşında 50 li kilolardaydım işte tam yirmi yıl olmuş.çok uzun bir süre bu. ilk gençliğim, lise çağlarım kilolu geçti.
senin adına ise çok sevindim başar hikayen bana güç verdi. insan azmedince başarır değil mi ?
ben zaten çok büyük hedefler koymadım kendime.. kendimce başarılabilir hedefler koydum o yüzden hayal kırıklığı yaşamam gibi geliyor.

internetten araştırdım canım karın şişliğine en iyi gelen yiyecekler yoğurt, kefir ve muz muş. bizdeki ev yoğurdu olduğu için daha sağlıklı. ekmeksiz şekersiz çikolatasız abur cubur olmayan bir hafta geçiricem. yine de şişlik olursa doktora gidicem.

erkek arkadaşım diyor ki senin kalçaların bacakların kolların o kadar çabuk inceldi ki göbek en son düzelen yerdir o yüzden sana büyük geliyo diyo. benim göbeğim büyük vücuduma göre ama dün geceki farklı bişeydi.

bu gece ölçülerimi alıp paylaşıcam sizlerle 10 gün sonra tekrar alıcam tekrar paylaşıcam

Videolar güzel kaydettim hepsini.resimlerde çok kışkırtıcı değilmi insanı sinirde ediyolar.

İmkansız diye bişey yok sadece kendi irademizi yeterince kullanamıyoruz.Kendi kendimize bazı motivasyon teknikleriyle sporu sıkıcı yerine keyifli hale getirebilirsek istediğimiz ölçülerede kiloyada kavuşuruz.Bunlar asla hayal değil.Yapamasaydım ben yapamazdım heralde.Bende her dışarı çıkacağım zaman yada düğünlere davetlere gideceğim zaman kendime göre istediğim elbiseleri bulamıyodum yada vücudumu kapatacak kıyafetler giymek zorunda olduğum için başladım bu uzun maratona.Her defasında gardrobuna bakıp hepsini deneyip moral bozukluğu ve hayal kırıklığı yaşamaktan bıktığım için bir şeyler yapmam gerektiğini anladım.Kilom yoktu o kadar ama sallanan ve gevşeyen yağlı vücudum vardı.Sadece spor yaparak bu hale gelmeyi başardığıma göre herkeste yapabilir.Diyet hala yapmıyorum üstelik hiç kısıtlamıyorum bile her istediğimi de yiyorum.Zorlamak yerine kendi bedenimi dinlemeye ve kendi haline bırakmayı tercih ediyorum.Zorlayınca olmuyo bende daha çok strese giriyorum bu sefer.

tedirginsazan cnm hayal değil gerçek önce inanman gerek.bende başarı hikayelerini okudukça kendime kızıyodum onlar başarabiliyorsa sen niye hala duruyorsun diye kendi iradesizliğime kızıyodum.Bir yerden başladımmı geriside geliyo zaten.ama ben kendimle çok mücadele ettim bırakmamak ve tembellik etmemek için.gelişmeler için acele etsemde sabırsızlansamda kafamda hayalini kurduğum sonuca ulaşmak için can attım.o umutla tekrar zorladım kendimi hayal etmek istemek bile bir başlangıç.

şimdi artık vücudumu rahatça gösterebiliyorum üzerimi kapatacak kazaklar tşörtler vs giymeme gerek kalmadı.Pantolonlarımı bile rahatça giyebiliyorum basenlerimi ve kalçamı kapatmama da gerek kalmadı.

Sağolun kızlar hepinizi kocaman öpüyorum

nnnyyy, ben de inanmazdım ama 11 sene önceki kilomdayım :) Sporla birlikte azcık azalttın mı porsiyonları onlar da gidiverir :)

Benim yöntemim klasik, porsiyonları küçült (yarım öküz yedi gene doymadı cinsindenim birazcık), spor yap ve ver.. Karbonhidratı adam gibi çıkarsam hayatımdan daha sağlam bir kas kütlem olacak da, ona daha sıra gelemedi :)

Hemmen favorilerime ekledim :) Karın hareketlerini seviyorummm :)

Esra iyi ki hatırlattın, gene unutacaktım dolaptaki kefirleri Karın en son düzelen yerdir gerçekten, doğru demiş sevgilin :)

Lion dolaptaki kıyafetler oldukça nasıl keyfi yerine geliyor insanın di mi :) Bak bir üst keyfi de vermeye kıyamadığın büyük gelen kıyafetleri terzide daralttırırken yaşayacaksın :)

Veee 103 gün kaldııı:

Sıkı çalışma başarının anahtarıdır demiş abla :

Hadi bugünü de boş geçirmeyelim :))

selam kızlar,

dün gece yine sıkı çalıştım zuzananın hareketlerinden karışık yaptım yanında pilates topuyla bir kaç kalça karın hareketi ekledim. arkasından call yaptım. sabah ölçülerimi aldım

kalça 100 ama kalçamdan memnunum kalkık ve sıkıdır.

bel 77

göbek 85 en büyük sorunum

göğüs 90 çıktı ama ben 80 beden kullanıyorum şaşırdım.

bu arada ölçüleri inşaat mezurası ile aldım ne kadar doğru olur bilmiyorum

bir hafta boyunca muz, yoğurt ve turunçgillere önem vericem ve unlu nişastalı gıdalardan uzak durucam sonra tekrar ölçü alıcam bakalım ne kadar etkili

Ben de call evolution yaptım şimdi :) Karın hareketleri inanılmaz Esra, denemediysen evolution'u denemeni tavsiye ederim...

Şimdi azcık dinlenip ev temizlicem :) Sonra da dışarı çıkar gezerim azcık, hakettim :)

Miskin ol, ya da kendini motive et. Hangisini yaparsan yap kendi seçimindir demişler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…