- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
benimki de beni boşar valla. :) bi kadın vardı Türk bodybuilder hemde gazeteci o kadın sonrada kocasından boşandı biliyorsun. erkekler kaldıramazlar o kadar taş vucutlu bi kadını. zaten istemiyorum da öyle çam yarması gibi olmak..Valla ben de Lisa Marie gibi olmak istemem :) Ne gerek var, benim bey boşar beni valla :)
Senin ölçülerin benim ilk kilo vermeye başladığın döneme yakın, kalça 103tü bende bel 69 gibi birşeydi. Göğüsler küçük olduğundan onları ölçme zahmetine girmiyorumHangi video hoşuma giderse onu yapıyorum. Bir ara Lisa Marie'nin o January challange'ini düzenli yapayım dedim, atla zıpla vs. eğlenceli ama Zuzana kadar yormuyor adamı diye sıkıldım ondan da :) Şimdi ara ara tamamlamaya çalışıyorum o seriyi de.. Daha ziyada bugün karın çalışayım yarın kalça çalışayım ertesi gün cardio olsun atlayım zıplayım diye bölmeye çalışıyorum beğendiğim videolarda :)
5 kglık dambılları ona söylemeden sipariş verdim benGeldiğinde çok dalga geçti, arabadan eve kadar taşıttırdı falan Eskiden market torbası taşırken yorulan ben dün bir sürü poşeti pıtı pıtı taşıyınca tuhaf tuhaf baktığını farkettim..
Aslında bu 5 kglık dambılları alma sebebi motosiklet kullanmam ve kullanırken bazı hareketlerde çok güçsüz kalmam yüzünden epey zorlanmamdı :) Nerden nereye..
Tek bacak squatları ben de koltuktan destek alıyorum :) 1 kendim yaparsam 3-4 koltuk destekliyor, yoksa ıııh :) Verdiğin linkler de süper gerçekten özellikle o hangi kasları çalıştırdığını gösteren resimleri uzuuuun uzun inceledim :) Ben de timersız yaptım uzun süre ama timer'ın da keyfi ayrı oluyor, belki zamanla sen de geçersin :)
Hangi saatte sporu yaptığının önemi yok sonuçta yapmış olmak önemli :) O resimlere ben de gün içinde bakıp bakıp iç geçiriyorum, ertesi güne heveslendiriyor beni eheh :) Hele ki şunu favorilerime aldım, açıp açıp iç geçiriyorum :
Eki Görüntüle 349005
Asıl kıskançlık yaza havuzda denizde falan başlayacak, bak gör
Saf protein günü vs. çok zor gerçekten, köy tavuğunu da nereden bulucaz hele ki İstanbul'da, değil mi :) Ben de eve olabildiğince üzerinde organik, doğal yollarla üretilmiş vs. ne varsa onlardan almaya çalışıyorum da sonuçta hepimiz Migros'a mahkumuz gibi bir şey.. En azından evdeki yağları değiştirdim, ayçiçeği evden kovdum, fındık yağı ve tereyağı kullanıp özellikle et ağırlıklı akşamları geçirmeye çalışıyoruz, kuruyemiş de sevdiğimizden problem olmuyor pek, arada makarna günlerini de yapmasam iyi olur :) Bir ara Canan Karatay'ın ve Paleo beslenmenin kitaplarını alıp okuyacağım adam gibi, kulaktan dolmayla bir yere kadar oluyor :)
tabi ki.. tebrikler lion. geçmişi okumamı bitirdim de çok güzel gidiyorsun. etraftan övgülerde geliyormuş ne güzel. ben henüz o noktada değilim ama sizi okudukça azmim artıyor.. bu yaz herkes bize imrenicek artık dimi. oleyyy.İyi bugünüde tamamladım.Dün akşam televizyon izlerken lastikle çalıştım bugün Zuzana'nın hareketlerini yaptım.Arkasından call'ın bacak ve kalça hareketinide yaptım ooohhh ohhh ne güzel.Dün bir tanıdığıma daha rastladım sen gitgide güzelleşiyosun napıyosun böyle dedi.Bende içimdeki cevheri ortaya çıkarıyorum dedim.Pek bir mutlu oldum bende yani vücut değiştikçe pek bir havalı olmaya başladım nedense.elalem çatlata çatlata her yerini sergilesin bizde onlara imrene imrene bakalım oohhh şimdide sıra bizde millet bize imrensin çatlasın değilmi yani.
dün hiç spor yapmadım sanırım üşüttüm biraz ve karnım davul gibi şişmişti. bütün gece de kabus gördüm zatenakşam sadece bir tabak pırasa yedim sonra da muz yedim ama yediklerimle alakası yok sanırım
çok sık karın şişliği sorunu yaşıyorum zaten vücuduma göre karnım büyük
bir haftalık özel bir diyet uygulayacağım geçmezse bir dahiliye doktoruna görünmeyi düşünüyorum
bugün dünün acısını çıkarmam lazım
ZuzkaLight's Channel - YouTube önce bunu yapıcam. felaket kalça ve bacak çalıştırıyo. arkasından callanetics yapıcam çünkü call yapmadığım zaman esnekliğimi kaybediyorum gibi geliyor.
ayrıca t5t ye başlıyorum kızlar hakkımda hayırlısı olsun artık yaşlanma sürecini durdurmak lazım.
bikini vücudu istiyorum.... bunlar da tone it up kızları
Eki Görüntüle 349170
Ya olamam demeseneOlursun tabii.. Haftada 2 büyük kavanoz nutellayı bıraktım ben, kilo vermek ne ki :) Amaan benimki de haşemadan bahsediyordu bir ara, boşver giyeceğiz bikinileri isteseler de istemeseler de valla :))
slm arkadaslar bende spor yapmak istiyorum kilo fazlalıgım hiç yok ama sıkılasmam lazım sürekli takip ediyorum sizi ama motive olupta baslayamıyorum15-20 gün plates yaptım kalcam falan sekil almaya baslamıstı ama ramazan girince gene kaldı :26: yaptıgınız hareketler hergün degişiyor genelde. bana önerebiliceginiz kalca hareketleri neler yardımları bekliyorum
olamam yaa duygucum. benim kemik yapım kalın. ben olsam olsam beyonce'dan hallice olabilirim o kadar :)
haşema mı ?
enişte önce kendi giysin haşema sonra sen giyersin. te allahım yaa. şu kıskanç erkekler yaratıcılıklarını birazcıkta kendi bedenlerini geliştirmeye harcasalar ya. benim 184 boya 105 kilo kocam bana hala tombulum diye hitap ediyo düşünün
tedirgin öyle düşünme daha iyisi bile olabilirsin...
ben çok değil 2 sene önce büyük beden mağzalarında aradığımı bulamamaktan bıkmış "asla eskisi gibi olamam ama en azından normal mağzalardan giyinecek kadar olsam yeter" diyordum. şimdi asla olamam dediğim halden daha iyi görünüyorum vücudum daha şekilli, kıvrımlı, bacaklarım gibi bazı yerlerim cm olarak daha az yada omuzlarım, göğsüm daha fazla.. giysiler üzerimde çok daha güzel duruyor, 10sene önceki giysilerimi giyebiliyorum hatta bazıları bol geliyor üstelik 7 kilo daha fazlayım.
kısaca evet asla 10 sene önceki gibi olamam çünkü şimdi yepyeni bir vücudum var ve çok daha güzel ve daha da güzel olacak...
Bak bu da iri kemikli: Eki Görüntüle 349254
Seninkinin aynı versiyonundan bende de var :)) Yattığı yerden bana bakıyor akşamları :)
geçen gün çok yemediğim halde akşam yemeginde bende şişmiştim. ve o akşam korkunç kabuslar gördüm. o kadar kötüydü ki allahım bu bir kabus olsun uyanayım diyordum rüyamda düşünün
ben şiştiğimde yani karın olarak şişlik değilde bedenim şiştiğinde saf protein yani olabildiğince sadece protein tüketerek fazla suyu atıyorum bedenimden. çok iyi geliyo. sen nasıl bir kür uyguluyorsun?
bu çalışmaya bende bakayım belki akşam bunu yaparım eşim aradı akşam geç gelebilirmiş
off kızlarda taşmış. ben bu kadar olamam da azıcık incelsem yeterdi ya
tedirgin öyle düşünme daha iyisi bile olabilirsin...
ben çok değil 2 sene önce büyük beden mağzalarında aradığımı bulamamaktan bıkmış "asla eskisi gibi olamam ama en azından normal mağzalardan giyinecek kadar olsam yeter" diyordum. şimdi asla olamam dediğim halden daha iyi görünüyorum vücudum daha şekilli, kıvrımlı, bacaklarım gibi bazı yerlerim cm olarak daha az yada omuzlarım, göğsüm daha fazla.. giysiler üzerimde çok daha güzel duruyor, 10sene önceki giysilerimi giyebiliyorum hatta bazıları bol geliyor üstelik 7 kilo daha fazlayım.
kısaca evet asla 10 sene önceki gibi olamam çünkü şimdi yepyeni bir vücudum var ve çok daha güzel ve daha da güzel olacak...
Kızlar geçen yıl üç ay boyunca haftada üç gün bu videoyu yaptım. faydasını da gördüm yanlarım epey incelmişti. belki faydalanmak istersiniz. youtube da olduğunu bilmiyordum ben bi siteden linklerini alarak indirmiştim ama bulunca sevindim
Slim and Six Pack workout - YouTube