BİZİM FİLMİN SONU NE OLACAK ? 3.YILA GİRDİK. ARTIK FİNAL İSTİYORUM. HEMDE MUTLU FİNAL..

Abla sen nettin ya ? bu ne entrika bu ne Dallas ? eski kocaya yeni eşten boşanması için akıl vermeler falan. senaryo olsa oynanmaz yani bi aceeeyipsin. bu çirkin hayatınızdan heaaplarınızdan çocuklarınızı uzak tutun. inşallah senin gibi bi kadın olmaz, babaları gibi bir erkek bulmazlar.

Adam seni kuma yapmak istiyor. Hem karnım doysun hem pastam dursun, mantığı.
Ne hayatlar var

Evet bu adam pislik.. tam bir pislik..

Yarisina kadar okudum tamamini midem almadi. Umarim kizlariniz sizi ornek almaz. Cok kotu orneklersiniz. Biraz onurlu gururlu olun. Seviyor olmaniz bu kadar kuculmenizi gerektirmez. Ayrica adamin umrunda degilsiniz belli ki. Hatta sizi oyuncak yapmis. Eminim hosuna bile gidiyordur.

Aynen büyük harfle okyanus nickli kişi galiba hatta bence kesin o

Konu sahibi çocukların babalarını özleyebilir ama kızlarını çok kattın bu meseleye yazık onlara gercekten

Oha ya oha böyle bişeyi de ilkkez burada okudum.
Bu nasıl mide konu sahibi hiç mi gururun onurun yok senin? Adama değil sana yazıklar olsun!! Kızlarına çok güzel örnek olmuşsun (!)

Adam kurmuş haremi koymuş cariyeleri bi ona bi sana nasıl hayatlar var yarabbim sen koru.

zorla ailen getirdiği kadınla nedense hemen tatil planı yapıp gelecek ile ilgili planlar yapılıyor. Ama mecburiyetten… ne yapsın… zorla..

yeterki gelsin çocukların yanında başında dursun.. elbet düzelir çapkınlığı diyorum.. bana bir hayat arkadaşı gerek diyorum

biz çocuklar hep ölüp ölüp diriliyoruz

ee boşamaya çalıştığın kadını koluna takıp düğüne götür..aile ortamına sok.. aynı sofraya otur.. koynuna gir.. o seniboşarmı diyorum.. tabiki boşamaz diyorum..

ben ne ondan ne senden vazgeçemiyorum

ben ne ondan ne senden vazgeçemiyorum… onu seviyorum dedi….4 ünüze kıydım dedi.. onuda aldattım senide dedi..

bakalım bizimi çocuklarınımı seçecek oakdınımı diyor..

Birkaç önemli noktayı alintilayip tek tek yorumlayim dedim ama degmez gercekten. Ağır konusmak istemiyorum da bukadar mi körsün ?

Çocukların psikolojisini mahvetmissiniz. ikinize de bravo. Sen asla çocuklarının basinda baba olsun diye beklemiyorsun kızın bile anlamis. Tek niyetin o pislik herifi geri kazanmak. Adam acik acik aldatmis ve hala da aldatıyor (esini) ve bunu söylüyor da. Hayat adama guzel yeminle. On akilsiz pesinde. Daldan dala ohh.

Şu çapkınlık kelimesini de lugata kim soktuysa.. Serefsizligin adiligin pisligin adi çapkınlık olmuş.

Şu an aldatan konumunda sen de varsin. Kendinde fazlaca hak görmüşsün ama malesef en son konuşması gereken kisisin. Çocuklarinizin olmasi birseyi degistirmez.

Yeminle kelimeler yetmez ama ne yazsak da boş. Hala ümitlisin belli ki akillanacagin yok.

Tabi bu benim hoşuma gidiyor.bana anlatıyor.. neden sana yaptığımı şimdiki eşimede yapıyorum diyor. Bende seviniyorum..

Şaka gibisin.

Tabi kızm bunu öğrendi.. bana kızdı.. bizi harcadın anne dedi… ben babamı istemiyorum dedii

Aranizdaki tek mantikli insan.

ama burda iki kelime gidip kaçabilirsiniz.. yaşadıklarımı ben biliyorum.. bende kendimden yeterince nefret ediyorum ama gönlüme laf anlatamadm işte...

Aynen mesele bu iste. Cocuklar bahane..

Merak etmesen iste sürekli bu konu aktif olur amane yazsakta anlamazsin her zamanki gibi. Yazip kaçmakla ilgisi yok. Tek boşanan sen değilsin. Hic bir konunda tek bir kisi desteklememisken hala ayni kafadasin.

bu salak kadın vazgeçmedikçe mi kıymetli oldu acaba... bilmiyorum..

Salak olan o kadin degil malesef..

onun yaptığı şeyle benimki aynı değil

ne kadarda o adam evli bir adam deseniz ...1- benim 12 yıllık eskiiiiide olsa eşim idi... 2-çocuklarımın babası idi..

Evet aynı sey degil. Seninki daha kötü. Asla onaylamasam da kadının tek yaptigi affetmek. Sen ise başkasının kocasina kapak atmaya çalışan tarafsin. Isterse 100 yillik kocan olsun malesef "eski" kocan. Sen de o sacma sapan adami mesajlarinla taciz eden tarafsin.

ben babaları ve biz bir arada olalaım istedim... düzelip gelsin istedim.. suçmu buuuu suç mu idi.

SUÇ.

Konu sahibi kesinlikle yanlış yoldasın öyle adamdan sana hayır gelmez vazgeç artık. Yeni bir evlilik yap düzen kur başka türlü unutamican onu bu kafayla sen. Yeni eşinle cocuklarinla mutlu ol hiç değilse sana sadık bir eşin olur.

Bence sen bi uyan cocuklarini da yipratmissin arada yazik valla. Seninde eski kocandan pek bir farkin yok bana gore defolsun gitsin sen yoluna bak cocuklarini da babalarina dusman etme siz ayrildiniz diye cocuklariyla da ayrilmamali

Kızlarımın yüzünü göremeyecek demişsiniz ya, orada babadan çok çocukları cezalandırmış olursunuz. Kendi hırslarınız için bunu çocuklarınıza yapmayın. Adam sizi sevmiyor, çocuklarını değil!!!
çocukların babalarına ihtiyacı var. Baba sevgisiyle büyümeleri için adamın sizinle evli olması ya da aynı evde yaşaması gerekmez. Babalarını kötülemeyin, kızlarınızı bu süreçlere dahil etmeyin. Siz nefret ediyor olsanız bile kızlarınıza bunu hissettirmeyin. Onların kalbi sizinkinden çok daha kırılgan, gelecekleriyle oynamayın.

Kusura bakmayin ama sizin gibi kadina yaziklar olsun. Cocuklarinizi da bu igrenc iliskinize ortak etmissiniz. Sizin gurursuz ve takintili karakteriniz yuzunden onlarinsa psikolojisi bozulmus. Ne var? Diskisinda boncuk mu buldunuz bu adamin? Bu ne yuzsuzluk, gurursuzluktur. Cok mu zor bittigini kabul edip, hayatiniza devam etmek. Birakin adami istedigi naneyi yesin. Ne diye cocuklari bu igrenc oyuna dahil ediyorsunuz?

Ilk bosanan cift siz misiniz? Adam cocuklarindan degil SIZDEN vazgeciyor!! Oncelikle bunu akliniza bir sokun! Cocuklara gidip "babaniz BIZI degil, kadini secti" demeyin!! Adam hala cocuklariyla iliskisini devam ettirirken, sizin kiz eger babasi size donmezse onu silecegini soyluyor! Tuh yaziklar olsun sizin gibi kadina. Ilk defa boyle bir yorum yapiyorum. Ama bu karaktersizliginizin bedelini evlatlariniza odetmenizden tiksindim!

Sen nasıl bır ınsansın? Eskı kocan ve sen, o cocukları perişan etmişsiniz kendi pisliklerinize bulastırmışsınız. Senın derdın cocuklar babayla buyusun vs degıl, cocuklar senın için piyon olmuş habire kullanıyorsun, umurunda degıl psikolojilerı, ruh hallerı. Cocukları zerre düşünen bı kadın degılsın, sadece koca diye diye o cocukları ziyan edıyorsun.

Kalkmış birde dıger kadın kürtaj olmuş dıye "nasıl kıyılır " dıyorsun. Sen nasıl kıyıyorsun? Doğurmakla anne olunmuyor, vicdan sahibi olunmuyor ve sen bunun bir örnegisin.
O kadın, aldatan adamı, kurtaj yaptıran adamı nasıl hala sever dıyorsun. Kendın o kadından cok mu farklısın? Daha betersin.
Kendinle çelişiyorsun. Kafayı yiyecegım yazıp duruyorsun ama bence git tedavi ol zaten normal düşünemiyorsun.

Eski kocani milyarder ali agaogluna benzetim...
Aman Burak onu bitmiş giymiş o evli biriyle sen hala dönmeni bekliyon??

kadın muhtemelen çocuğu sağlık sorunundan aldırmıştır
kadın istediği kadar sevsin
ilk çocuğunu yaşı geçmişken aldırttıran adama tekrar dönmez

eski eşiniz sizi parmağında oynatıyor artık yolunuzu çizin
başkalarına şans verin
siz onun için elinin altındaki kolay lokma olduğunuz için istese koşacağınızı bildiği için sizi takmıyor ve umrunda değilsiniz
ayrıca adam sürekli başkalarıyla birlikte o istese de siz istememelisiniz

önce iş bulun (düşük maaşlada olsa ama hafta sonları tatil olsun ilk işde cumartesileri çalışırsanız işden soğursunuz daha çok depresyona girersiniz)

adamın size ulaşmasını engelleyin telefonlarına bakmayın çocuklar yanınızdaysa onlara verin konuşsunlar size uzattıklarında ben sonra ararım kızım onu deyin (ama aramayın)

meslek edinme kurslarına yazılmaya çalışın (muhasebe ve ingilizce öncelik olsun şahsi fikrim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…