- 27 Ekim 2022
- 4.690
- 13.449
- Konu Sahibi mutluluk1982
Of eski konuymus tarihe bakmadan okudum. Daha dogrusu okumaya calisip sonlara dogru birakmistim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu hortlatmissiniz.Tek üzüldüğüm nokta kızlarıňız. Yarın öbür gün onlarda sizin gibi saplantılı, ilişkilerini bitirmeyen, ne yasarsa yaşasinlar ayrilmayan kadinlar mi olsunlar? Anne baba toksik ve hasta kisiliklersiniz. Sevgi ya da aşk değil. Bir de bu hastalığınıza kizlarit dahil etmissiniz gidip tedavi olmak yerine. Çocukları mutlu etmeyi Birak mutsuz ediyorsunuz baksaniza. Cocuklar iliskinizi düzeltmeye çalışıyorlar, sizin ebeveyniz olmuşlar. Yazık günah ya madem çocuklarınızi cok seviyorsunuz bırakın çocuk olsunlar sizde gidin tedavi olun. Adam da ne bok yiyorsa yesin. İnsan çocuğuna ters baksa üzülüyor siz yani tek kendi hayatınızi düşünüyorsunuz, siz böyle mızmız eksi kocayı bekleyen profille, yemekten kesilmiş hallerinizle o cocuklara neler yaşatıyorsunuz acaba? Bütün dertleri anneyi mutlu etmek olmuştur. Bırakın bu işleri de biraz kendi ruh sağlığınıza bakın lütfen.
Konu eski konuymus.Valla okudum desem yalan olur brz okudum . Seni istiyen adam ztn bosanmazdi bosanir bosanmaz evlenmezdi. Kendini kandirma önüne bak yasamak icin illa bir adama ihtiyacimiz yok. Ve kusura bakma sölicem Valla kendi huzurun icin adamin bosanmasini bekliyorsun yuva yikilsin istiyorsun.
Ozaman bu adami bosatirip evlenip 3cuyu yapmistir bileKonu eski konuymus.
Adamin zaten 10 sevgilisi bir karisi bir eski karisi var niye tekrar bosansin ki arti sevgili bulur. Gerci yaslanmistir hepsine yetemiyodur artikOzaman bu adami bosatirip evlenip 3cuyu yapmistir bile
Tamda bende aynısını yazicaktimBugün ne hikmetse hep bu üyenin konuları hortluyor