BİZİM FİLMİN SONU NE OLACAK ? 3.YILA GİRDİK. ARTIK FİNAL İSTİYORUM. HEMDE MUTLU FİNAL..

Siz öncelikle bir annesiniz. Nasıl bu adamın cocuklarınızın duygularına yıkmasına izin veriyorsunuz.
Kızlarımın başında dursun banada eş olsun. Bu fikri kabul etmiyorum.
Tek başınızada kızlarınızı aslan gibi büyütürsünüz.
Kimsenin başında bekciye gerek yoktur.

Zaten sen zamanında bu adamı istememişsin ki boşanmışsın, şimdi başkasıyla evli diye ve böyle bir gidip bir geliyor kaçak göcek bir durum var diye senin gözünde çok değerlenmiş bu adam, ulaşılamaz olmuş. Benim önerim mümkün olduğu kadar uzak durman, görüşmemen, ve yeni iyi birini bulman.

Ama yazik kizin sırtına ne kadar ağır bir yük yüklemişsiniz farkında değilsiniz.
Yarin bu kiz sağlıklı kararlar verebilir mi sizce? El birliğiyle psikolojisini mahvetmissiniz 14 yaşında diyorsunuz daha küçük cocuk bu ama konularin göbeğinde babasi gelsin diye belki sirf istiyorsunuz diye tehtitler savuruyor... cok yazik ayrilik olmuş ama mesafeli çocuğun mutlu olacağı bir ortam hazırlasaydiniz

zamanında bi okyanusya vardı. sen o musun acaba?
evet ben okyanusum...
çok kötü bir izlenim birakmışım herkes hatırlıyor.. aylar geçmnesine rağmen... gerçetekn iyi değilim ama iyileşmek istiyoryum... ve inanın burdaki mesajlar bana çok iyi geliyor..
siz hep aynı yerde desenizde bunun sebepelri var.. sürekli böyle olsam hayatta olmazdım.. tam iyileşiyorum adam hayatıma giriyor tekrar..bunun için neler yapmam gerekli...bunları araştirıyorum artık...

adam hayatına zorla mı giriyor. sen istemiyorum diyor musun? cidden ben senin çcouklarına üzülüyorum. doktora gidyordun ne oldu?

Okurken bunaldim. Neden bu kadar gucsuzsunuz bi erkege mi bagli hayatiniz? Herkes sever herkes aci ceker herkesin unutamadigi kalbini acitan biri vardir ama eski es de olsa evli bir adamla gorustugunuzun farkinda misiniz? Kendinizi kandiriyorsunuz yok onu sevse aldatir mi falan. Ee sizi de aldatiyor yalanlariyla umutlariyla arayip. Erkek oyle guzel yalan soyler oyle guzel seviyorum taklidi yapar ki acik acik yalani gorseniz bile inanip kendinizi kandirirsiniz. Iki kiziniz var onlara guclu bir kadin modeli olmak yerine aşktan olecek erkeksiz yasayamayacak bir model olarak ciziyorsunuz. Henuz gencim ben annem ve babamin evliligi huzursuzluk yalan kavga hakaret siddet icinde geciyor ve annem bu adamdan 2 cocuk yapip bizi de bu sevgisiz hayata mahkum etti. Ben ilk karsima iyi biri gelen erkege baglanip mahfettim kendimi. Dayak siddet aldatma hakaret asagilanma yalan hepsini gordum kimseye guvenip sevemiyorum suan. Anca takilip vakit gecirip eglenceme bakip hoslandigimi anladigimda deli gibi kaciyorum bir daha aci cekmeyeyim diye. Kendinize acilen ceki duzen verip bu gucsuz umutsuz kendini kandiran tavirdan cikamadiginiz surece kizlariniz da ayni olacak bilin bunu

evet.. çok haklısınız... bu yaptığım iğrençliğide yok eski eşiyim yok çocuklarımın babası diye masumlaştırıyorum.. çünkü içimdeki hırs kıskançlık yaptırıyor bunu.. adam gerçekten iğrennç... illa aldatmak için yatmak mı gerek.. yok.. yani ee cinsel ilişkimi yaşıyoeum çocuklarla dağılan ailemde ailem diye tutturmuşum..sanki bir benim yuvam dağıldı.. bunları mantıklı konuşabiliyoem.. ama aklıma gelincede deli oluyou.. özlüyoum.. eve olup onu anahtarla eve girdğini görmek istiyorum.. neyse saçmalık zaten.. bu adam psilik benimde ondan farkım kalmadı...
en azından iyi kadını boşamadı.. sağolsun.. benide günaha sokmadı.. en azından bundan sonra sizlere kendime aileme kızlarıma söz verip bitirmeme gerek..... ve bunun için çareler ve kararlar alıyoum..sizlerin düşünceleride benim için çok önemli

sizin adınıza da çok üzüldüm...inşahh geçicek..

adam hayatına zorla mı giriyor. sen istemiyorum diyor musun? cidden ben senin çcouklarına üzülüyorum. doktora gidyordun ne oldu?
doktora gitmyoum.. artık iyileşiştim... hatta 6-7 aydır çok iyiyim.. hiç görüşmüyordum.. yani ben hiç aramıyordum. o da arayınca dinliyordum.. çünkü hep onu sessizce bekliyordumki.. nasıl istemiyoum diyebilirdimki.. zaten asıl büük mesele istemiyorum diyememem... belki düzelir.. belki ilk yıllardaki gibi mutlu oluruz.. belki burnu sürtüldü.. belki bu kadından çok kötü şeyler gördü.. kıymetimi anladı vs...vs....

Ah okyanus ah.

Bir ara konu acmistin. Doktora gidiyordun artik gorusmuyordun kendi yolunu cizecektin.

Iylestim biraktim doktoru diyorsun da bu mu iyilesmis halin?

Basa sarmissin tekrardan.

Bak egri cetvelden dogru cizgi cikmaz. Adam egri sen bir umut dogru cizgi bekliyorsun.

Bu adam seni sadece uzer.

Karisini birakip gelmez.

Bak 2017 oldu tarih. 2018 olacak 2019 2020 belki 2050 sen hala gelip burada o adam icin konu mu acacaksin?

Bu mu kendine reva gordugun gelecek?

B
Bu adamdan bi cacık olmaz...karaktersizin teki.
Napcaksınız bu adamla seni tekrar aldatacak
O kadına geri dönmek isteyecek
Çocuklarıninda dengesi bozulacak

Hayatına tertemiz bir sayfa aç
Çocuklarına güzelce birlikteliğinizin olamayacağını anlat
Hayatına farkli bir meşguliyet kat mesela çalışmiyorsan bir işe gir
Çalışıyorsan bir kursa yazıl
Hayat kisa bu adam içın harcayacağın enerjiyi kendi hayatıni kurmak için harca
DEĞ-MEZ helede boşandığın bi adam için...gururunu daha çok ayaklar altına aldırtma.
Hata bir kez yapılır ikincisi bile bile lades demek vu adamla tekrar evlenilmez

Tek üzüldüğüm nokta kızlarıňız. Yarın öbür gün onlarda sizin gibi saplantılı, ilişkilerini bitirmeyen, ne yasarsa yaşasinlar ayrilmayan kadinlar mi olsunlar? Anne baba toksik ve hasta kisiliklersiniz. Sevgi ya da aşk değil. Bir de bu hastalığınıza kizlarit dahil etmissiniz gidip tedavi olmak yerine. Çocukları mutlu etmeyi Birak mutsuz ediyorsunuz baksaniza. Cocuklar iliskinizi düzeltmeye çalışıyorlar, sizin ebeveyniz olmuşlar. Yazık günah ya madem çocuklarınızi cok seviyorsunuz bırakın çocuk olsunlar sizde gidin tedavi olun. Adam da ne bok yiyorsa yesin. İnsan çocuğuna ters baksa üzülüyor siz yani tek kendi hayatınızi düşünüyorsunuz, siz böyle mızmız eksi kocayı bekleyen profille, yemekten kesilmiş hallerinizle o cocuklara neler yaşatıyorsunuz acaba? Bütün dertleri anneyi mutlu etmek olmuştur. Bırakın bu işleri de biraz kendi ruh sağlığınıza bakın lütfen.

Kendi kendinizi kandırıyorsunuz, adam da sizi. Siz metres olmuşsunuz. Evet eskiden eşinizi ancak artık o adam başka bir kadının eşi ve siz de onun metresi durumundasınız. İki çocuğu olan bir kadın kendine bunu yapmamalı… o kadar sağlıksız bir durum ki, muhtemelen içindeyken fark edemiyorsunuz. Allah çocuklarınıza yardım etsin etkilenmesinler inşallah bu durumlarınızdan Onlara yansıtmayın da lütfen

Konunun zamanına baktınız mı? Seneler öncesinden.

Çocuklarınıza durumu çok fazla yansıtmışsınız. baya baya çocukları kullanmak oluyor bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…