- 30 Kasım 2015
- 251
- 600
- Konu Sahibi mutluluk1982
Şimdi kadını geri özledi barıacak.. sebep diyorki eski karım beni rahat bırakmadı.. sürekli aradı.. çocuklarmın kullandı… ağlama ses kayıtlarını attı.. hangi babanın vicdanı dayanır buna dedi.. bende mutlu giden evliliğimi bitirmek istedim dedi.. lan köpek üst komşm alt komşum aradı bu çocuğa yazık.. sabahlara kadar ağlıyor diye… çok mu sevdin.. eee niye geri dönmedin… demekki kadın ağır gelmiş.. evlatlarına rağmen… çünkü o kadınla rahat 10 kişi ile birlikte olabiliyor.. o sesini çıkarmıyor.. farklı bir ilişkileri var.. yada bilmiyorum.. o psiliği hayatımızdan çıkarma kararı aldık… ama amacını öğrenemedim… ona yanarım… suçlu benmiydim… mutlu bir evliliği varmı idi.. benim baskılarımla geri gelmek mi istedi…. Bilmiyorum…yola devam.. iki kızım ve ben.. asla onların yüzünü görmeyecek..
Hiç mi kafanız basmıyor ya hiç mi mantığınız yok. Adam sizin hakkınızda karısına atıp tutuyor. Nasıl laflarına güvenebiliyorsunuz. Çocuk aldırmış falan. Yok mahkeme, dava,tarih almalar, vazgeçmeler. Bu adam egoist. Hayatına giren herkes sadece ona ait olsun istiyor belli ki. Karısından da memnun ki sizden pat diye boşanan adam ondan boşanamıyor. Siz isterseniz futbol takımı kurun eski eşinize demek ki çocuk olup olmaması eş seçiminde öncelik getirmiyor.
Yok bodrumda onu aldattım falan. Bunu anlatması bile iğrenç onu geçtim de bana nedense sizin içinizi soğutmak için atıp tutuyormuş gibi geldi. Siz de maşallah her lafına atlıyorsunuz. Ben çocuk aldırma muhabbetinden bile emin olamadım burdan bakınca. Ha yapacak potansiyelde biri ama ya şu anki eşi de aynı sizin kafada ya da bu adam büyük sallıyor.
Beni kınamayın yaşamadan anlayamazsınız diyip adamın karısını kınamanız samimiyetsizliğinizi ortaya koyuyor. İkiniz de birbirinizin aynısınız. Eğer o kadın adamın zoruyla çocuğunu gerçekten aldırdıysa o adamdan baba olmayacağını bildiğindendir diye düşünüyorum. Dediğim gibiyse kendisi sizden çok daha üstün bir konumda kalıyor çünkü siz çocuklarınızı kendi bencilliğinizle yiyip bitirmişsiniz. Yazık o çocuklara yetimhanede büyüseler daha sağlıklı bir psikolojide olurlardı. Adam kızınıza gelip onlar için çocuk aldırıldığından bahsediyor siz buna bile sevineceksiniz neredeyse. Çünkü olay manyak adam çocuğuma neler söylüyor ne veballerden bahsediyor değil, karısını sevmiyor ki çocuğunu aldırtmış bu bize geri dönecek düşüncesi. Delirecem bu nasıl bir aile o çocukları alsınlar elinizden rezilsiniz.