BİZİM FİLMİN SONU NE OLACAK ? 3.YILA GİRDİK. ARTIK FİNAL İSTİYORUM. HEMDE MUTLU FİNAL..

Valla okudum desem yalan olur brz okudum . Seni istiyen adam ztn bosanmazdi bosanir bosanmaz evlenmezdi. Kendini kandirma önüne bak yasamak icin illa bir adama ihtiyacimiz yok. Ve kusura bakma sölicem Valla kendi huzurun icin adamin bosanmasini bekliyorsun yuva yikilsin istiyorsun.

Konuyu hortlatmissiniz.

Tekrar okudum tekrar sinir oldum. Çocuklarının psikolojisinin içine s.cmis konu sahibi.
Şimdi ergen olmuslardir. Nerede kendisini aldatacak, nerede iğrenç hissettirecek adamlar var onlara meyledecek,yanlış kararlar verecek...karı koca el birliğiyle yakmissiniz cocuklaro

Şu ölümlü dünyada kendinize reva gördüğünüz değer bu mu gerçekten? Takılıp kalmışsınız adam bile evlenmiş yazık değil mi o çocukların psikolojisi sizin bu saplantınız yüzünden harap oluyor. Size zerre üzülmedim hastalıklı bir sevgi sizde ki .

2015 konunuzu gördüm şimdi siz gerçekten hastasınız. Takılıp kalmışsınız aradan tam 7 yıl geçmiş insan hiç mi hayatına yön vermez eski eşini bekler bu neyin takıntısı yahu. Evdeki havayı düşünemiyorum. Sizin gibi bir annem olmasını istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…