BİZİM FİLMİN SONU NE OLACAK ? 3.YILA GİRDİK. ARTIK FİNAL İSTİYORUM. HEMDE MUTLU FİNAL..

2 çocuğunuza bu rezil, çirkin hayatı yaşattığınız için siz eski eşinizden çok daha fazla suçlusunuz. Siz o çocukların rol modelisiniz. Ben güçsüzüm, hayatla tek başıma baş edemem diyip işin içinden çıkamazsınız. 4500 lira aylık gelirden bahsediyorsunuz. Çocuklarınızı içine çektiğiniz bu aşağılık, sefil psikolojiniz, 2 kere evlenip boşanıp hala ezik gibi adamın peşinde dolanmanız, onun oyuncağı olmanız, yeni karısıyla yüzgöz olmanız, çocuklarınızın tüm bu olayların içinde yer alması… Kesip atacaktınız kardeşim, eski eşiniz çocukları babası sıfatıyla görmeye devam edecekti, bu kadar basit. Çocuklarınız için dimdik ayakta, gururlu, soğukkanlı duruşunuzu koruyacaktınız. Enerjinizi onlara iyi, faydalı, dik duruşlu, örnek bir anne olmaya harcayacaktınız. Bunun yerine yaptığınıza bakın, ağlamaktan geberiyorum diyorsunuz. Bu kadar mı vahim durumdasınız, yahu siz bu adam olmadan bir hiç misiniz? Hiç mi kendinizi geliştirmediniz, sağlam bir duruş, bir dünya görüşü, karakter edinmediniz? Çocuklarınıza yazık değil mi? Mahvetmişsiniz onları. Geri dönüşü vardır umarım çocuklarınızı soktuğunuz bu psikolojinin. Aman kız çocuğumu nasıl koruyacağım diye düşünürken kızlarınıza sayenizde olanlar olmuş, bakalım nasıl düzelteceksiniz ileride yaşayacakları şimdiden mahvettiğiniz ilişkilerini, artık olmayacak güven duygularını? Yazıklar olsun gerçekten. Çocuklarınızı derhal o ortamdan uzaklaştırmalıydınız, önceliğiniz onların mutluluğu, huzuru, eğitimi olmalıydı. Çaresiz bir zavallı gibi kafayı eski eşinizle bozmuşsunuz. Şunu unutmayın, tek iyi ebeveyn iki kötü ebeveynden her zaman iyidir. Bu filmin sonunu getirebilecek tek kişi sizsiniz, size kimse yardım edemez. Umarım ıslah olursunuz.

evet ben aldırttım ya çocogu..
lütfen... evet hatalııyım... bencillik yapıp kendi evlatarımı ve kendimi düşündüm.. bize gelsin istedim... nefis.. önce ben dedimm. kızıyorum ama o kadının kaybedecek bir şeyi yok defolup gitsin istedim.. bizde mutlu bir aile olup yaşamak istedim.. eminim bir çok isanda böyle düşünür idi.. önce kendini...

Bilmiyorum bende bir anne olarak bakıyorum olaya
Anlayamıyorum.
Hani aşık da oldum, acı da çektim..
Şu hayatta hiç bir şey oğlumun huzurundan daha önemli olamaz.

Bir kere eşimle şakalaşırken yalandan ühü deyip ağlıyor gibi yaptım
Oğlumu yarım saat susturamadık
gerçekten ağlıyorum sandığı için..

Konu sahibi sanırım açtığı yaraların farkında değil.
Üstelik dediğim gibi ileride bir erkeğin 2 kadın arasında gidip
gelmesini normal sanmalarına dahi sebebiyet veriyor.

Allah akıl fikir versin ne diyim.

Ben düşünmem kizz hamdolsun aklım hala başımda

+1
Ben de hiç saf olduğunu düşünmüyorum. Basbayağı emin olmadan boşanmış ve adamı geri almak istemiş. Sonra adam buna gönüllü olmamış, gerek yeni karısının cazip olması gerekse iddaalardan anlaşıldığı üzere oldukça hareketli olan aşk hayatı nedeniyle konu sahibine bir güzel dirsek göstermiş. Ama bir yandan da kapıyı kapatmak istemediği için ara ara bal çalmış ağzına. Konu sahibi de istediğini alamadığı için hırslandıkça hırslanmış ki hala öyle. Oyuncağı elinden alınmış çocuk sendromu diyorum ben. Şimdi de savunma mekanizması gereğince, kendini acındırıyor. Ama mağdur ayakları yemiyor artık, bundan haberi yok. Yani gayet zehir gibi kadın, adamı şöyle böyle etkilemiş, evliliğini sallamış, bir tane çocuk aldırılmış. Yani kıvırmaya hiç gerek yok.

Yukarda bin kere yazdım. Hala çocuklarım için demenize anlam veremiyorum. Yahu sizin eşiniz normal bir adam mı ki normal bir baba olsun. Bu adam çocuklarınızın başında olsa ne olmasa ne. Farzedelim ki diğer kadınla evlenmedi. Adam aldatmadan duramıyor. Çocuklarınız bunu farketmeyecek miydi? Normalleri sapıtmayacak mıydı?

Herşeyden geçtim kızına çocuk aldırmadan falan bahseden bir adamı hala nasıl başlarına gelsin diye isteyebiliyorsunuz? Ve üzgünüm siz bu hatayı bir kere iki kere değil neredeyse 10 kere falan yapmışsınız. O zaman hata olmaktan çıkıyor bu. analı babalı büyümek söz konusu anne-baba siz olunca o kadar da iyi bir şey mi bir düşünün derim.

Hala inanabiliyomusunuz buna şaştım kaldım vallahi yok anam sana ne dersek diyelim senin doğrun belli sen hayatını kendinede o çocuklarına da zindan et o adamda gider bi 10 15 yıl kadar daha gezer tozar onu hamile bırakır çocuğu aldırır ötekiyle gezer tozar gönlünü hoş eder sen otur evinde yanlızlıktan kendini ye sen nasılsa çantada kekliksin onun eski eşisin senin hayatın olamaz biriyle tanışsan hemen kıskanır engel olur nedeeeennn çünkü düzelir o seni seviyor degilmi kandır bence biraz daha kendini kandır silkelende kendine gel beee sen iki çocuk annesi kossss koca kadınsın bu ne böyle eziklenmek bi kendine gel toparlaan bi dur ayaklarının üstünde kendine bi çeki düzen ver bak nasil mutlu olacaksın o adamla omurmu geçer yahu sende

niye ya o kadını sectiyse size karsı secti
niye cocuklarına karsı secmiş olsun çocuk ayrı kadın ayrı
cocuklarını secmesi için ille seni mi seçmesi gerek
seni seçmeyince cocuklardan da mı vazgeçmiş oluo siz bir paket misiniz
daha baska deli sorular

Ben işin içerisinde biraz maddi kayıplardan kaynaklı hırs olduğunu düşünüyorum. Ve yaptığınız yorumlarınız dan yola çıkarak adama ve kadına haksızlık yaptığınızı düşünüyorum. Önceliğiniz çocuklarınız olsun. Umarım en kısa zamanda sağlıklı düşünebilmek adına kendiniz için adımlar atabilirsiniz.

Hala evlatlarımı düşündüm diyorsunzu ya pes. Sizin bu süreçte bir kere bile onları düşündüğünüzü sanmıyorum.

O iki kız çocuğuna üzüldüm. Babası neyse de sizin gibi bir anneleri var yazık. İnşallah sizi örnek almazlar. Böyle bir anneyle harcanır o çocuklar. Ezik, kullanilmaya, kandirilmaya müsait, kararsiz, gurursuz bir anne modeli çiziyorsunuz ve kendinizden utanmalısınız. Karaktersiz eski kocanız demek ki o iki küçük yavrudan daha değerli sizin için.

Etrafta bu kadar bekar erkek varken bu adamlar 11 taneyi maşallah
Siz o kadının gururunu düşüneceğinize kendinizi düşünün alın tazminatın yiyin Allah tan gitmiş kızların önünde yapsa kötü örnek olsa

giden neden geri gelsin ki
geri gelse hayatınızda ne değişecek
adam aynı adam
ayrıca suanda evli bir adamla konusuyorsunuz yani
sizi kıyıda kösede tutuyor işte

kızım teog sınavına girdi bu sene... ve ben hep yanındaydım.. 460 puan aldı.. 7 yanlış yapt 120 soruda...başarılı...
evet kızm benden akıllı benim babama ihtiyacım yok diyordu... benim yüzümden o adamı istemeye başladı...

evet... çok doğru.... o pisliği boşadığıma pişman oldum... gerçetekn haklı olmama rağmen... sebep ne bilmiyorum.. pişman oldum. oyuncağı alınmış çocuk gibi deliye döndüm.. kötü insanım... bencede.... haklısın kardeş...
istedğim olmadı.. şimdide arkama bakıp gitmekten başka çare kalmadı..çok iyi analiz etmişsinizbeni....

OKYANUS hos geldin demek istemezdim ama hos geldin. En son hayatina devam ediyordun, baska sehirse yeni bir duzen kurmustun. Ileri boyutta bir durum seninki. Psikolog degil aslinda tum bu yasanilanlari basindan analiz edebilecek saglam bir doktora ihtiyacin var. Akil sagligini kaybedeceksin demistim sana. Hastaneye yatman gerek demistim. Bak yine en başa donmussun. Ne diyebilirim bilmiyorum. Hakaret olarak algilama bu yazacagimi ancak gercekten çok hastasın.

Yazacak hiç bişey bulamadım gerçekten çocuklara yazık Allah sana akıl fikir versin aklını bunlara calistiracagina cocuklarinin geleceğine çalıştır gurursuzmusun sen ya inanamıyorum gerçekten şakami bu gir bi işe çalış kafanı dağıt ne koca diye sabah akşam kafayı yiyo sun iğrenç ya kendinde diyosun gerçekten igrenc

Neden boşanmıştınız sorusunun cevabı geldi mi? Belli ki kaldırıyormuşsun başka kadınlarla olan birlikteliğini ki şu anda arada sana gidip gelmesine sesini çıkarmıyorsun. Boşanmadan yaşasaymışsın , canı istediği zaman istediği sevgilisinin yanına gidermiş adam. Siz de kocasız kalmamış olurmuşsunuz.

Akıl ve ruh sağlığınız hiç mi hiç iyi görünmüyor burdan. Tamam affedilecek görmezden gelinecek şeyler olabilir ama bu kadarı normal mi sizce?

bu konuyu okuduktan sonra tamamen senden umudu kestim evet git tekrar tedavi ol bence kızlarına yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…