BİZİM FİLMİN SONU NE OLACAK ? 3.YILA GİRDİK. ARTIK FİNAL İSTİYORUM. HEMDE MUTLU FİNAL..

Usenmedim okudum ama boşa okudugumu fark ettim bunca yaşanan arasında tek merak ettiğim şey var bu kadar pislik iğrenç bir adami nasıl gönlünden atamayip hala seviyosun anlatsana biraz

bilsem... bilmiyorum... kendimdende nefret ediyorum... ve bitti diyorum.. onun küküçük bir bakışı bir kelimesi hayatımı değiştiriyor..sanki yaşama sebebim gibi.... evlatlarım var.. nefret ediyorum kendimden elmde deil.. kimse bunu anlamıyor... içimde şeytan var sanki... ben farkında değilmiyim.. nefret ediyorum kendimden....kızlarım bile ikinci planda... iyi bir annede değilim... onları çok seviyorum ama nedennn nden.. inan sebebini bilemiyroum... içimdeki o acıyı sökp atmak istiyorum... onun yanında başka biri.. bir zamanlar onun yanında ben vardım diyip.. deliriyroum... ya geçssin bitsin artık....yeter.... yorulldum..yoruldum....

kadın muhtemelen çocuğu sağlık sorunundan aldırmıştır
kadın istediği kadar sevsin
ilk çocuğunu yaşı geçmişken aldırttıran adama tekrar dönmez

eski eşiniz sizi parmağında oynatıyor artık yolunuzu çizin
başkalarına şans verin
siz onun için elinin altındaki kolay lokma olduğunuz için istese koşacağınızı bildiği için sizi takmıyor ve umrunda değilsiniz
ayrıca adam sürekli başkalarıyla birlikte o istese de siz istememelisiniz

önce iş bulun (düşük maaşlada olsa ama hafta sonları tatil olsun ilk işde cumartesileri çalışırsanız işden soğursunuz daha çok depresyona girersiniz)

adamın size ulaşmasını engelleyin telefonlarına bakmayın çocuklar yanınızdaysa onlara verin konuşsunlar size uzattıklarında ben sonra ararım kızım onu deyin (ama aramayın)

meslek edinme kurslarına yazılmaya çalışın (muhasebe ve ingilizce öncelik olsun şahsi fikrim)

ben mali müşavirim... 18 yıldır yönetici olarak kurumsal bir firmada çalışıyorum... birileri adama maddi kayıp için istiyor filan diye saçmalıyor.. maaşımda yüksek... iyi bir mevkiide evimde var.. ailemde yanıma geldi.. evleri ile evim arasında 3 apartman var.. kızımaannem bakıyor...
sopara gittim.kursa gittim... sortun ne biliyormusunuz... tam unutuyorum... bu adam tekrar çıkıyor karşıma...
tam bitti diyorum... hayatım yoluna giriyor.. kadınla problemleri olduğu zaman beni arayıp dertleşiyor.. bende hemen yelkenleri suya indiriyorum işte... bakalım.. artık bundan sonra izin vermiyeceğim...

Çocuklarınıza o kadar büyük kötülük ediyorsunuz ki.. Sizden geçtim, yetişkin koca kadınsınız, kendinize naparsanız yaparsınız.

Ama o çocukları başkasıyla evli, eve gelip gelip giden, gelip gelip terk eden bir babayla büyütüp, çocukları her an babayı kaybetme psikolojisiyle büyütüyorsunuz ya... yazık.

Hele bir baba, evladına yeni karısının çocuk aldırdığını neden, nasıl söyler...

Çocuklar şu anda küçük ama akılları başlarına geldiği zaman sizden nefret edecekler. Onlara çizdiğiniz anne profili mide bulandırıyor çünkü.

Sen o adam için 2.plansın bu kötü bir durum. Seni elde edebileceğini biliyo ve o adam senin zaafın olmuş korkma büyüğümsün sen benzer konuları yaşadım annem babam boşandı babam evlendi ve o kadınla aynı evde yaşamak zorunda kaldık başımıza gelmeyen kalmadı annemin böbrek hastalığı vardı o da evlendi biz anne seni özledik gelicez dedik diye boşandı ondan ve 3kız kardeş annem yaşıyoruz ilk günler evde ekmek yoktu şimdi çalıştım direndim kendi maaşımla ablamın maaşıyla ev geçindiriyoruz inan ki kendine güven dua et düşünme sadece çabala kadın hep güçlüdür o adam seni kullanıyo kızlarınla gez dolaş unutursun

çok üzüldüm yaşadıklarınızdan dolayı.... evet böylece utanıyoeum kendimden biliyorum benden kötüleri olduğuna.. zaten psikolga gitmiyourm.. burdaki herkesin yazdığı şey bana harika geliyor .... iyileşiyorum... kötü olmamın sebebi adam evliliğinde işler yoluna gitmedği zaman bana dönüyor...
harika tespit .... beni 2.plan düşünoyr... artık dur demem gerek..

ben mali müşavirim... 18 yıldır yönetici olarak kurumsal bir firmada çalışıyorum... birileri adama maddi kayıp için istiyor filan diye saçmalıyor.. maaşımda yüksek... iyi bir mevkiide evimde var.. ailemde yanıma geldi.. evleri ile evim arasında 3 apartman var.. kızımaannem bakıyor...
sopara gittim.kursa gittim... sortun ne biliyormusunuz... tam unutuyorum... bu adam tekrar çıkıyor karşıma...
tam bitti diyorum... hayatım yoluna giriyor.. kadınla problemleri olduğu zaman beni arayıp dertleşiyor.. bende hemen yelkenleri suya indiriyorum işte... bakalım.. artık bundan sonra izin vermiyeceğim...

kangren olmuş, kesip atmanız gerekiyor! bu duyguyu çok iyi biliyorum insan kurtulamayacağım sanıyor, ne yaparsa yapsın bitmeyecek vazgeçemeyeceğim sanıyor.
bak çocukları da kendinize benzetmişsiniz, ne demek "ya o kadın, ya biz". ben sizi anlayabiliyorm ama siz kendinize ne yaptıgınızın farkında değilsiniz. o adamla yeniden evlenseniz ne değişecek?? inanın hiçbir şey! ama düşüncesi bile ne tatlı geldi değil mi?? şu an en ufacık umut ışığı sizi mutlu ediyor, ama vazgeçin kendinize de çocuklara da bunu yapmayın.

Çocuğunuz kac yaşında çok büyük olduğunu sanmıyorum ama nasil konulsr içinde bırakmışsiniz babasina ya o ya biz dedirtecek kadar baginizi koparmamissiniz cocuk hakli olarak bişey umuyor ama yıkılıyor yazık değil mi o çocuğa

Bakın paranız pulunuz da varmış.
Gidin profesyonel bi destek alın gerekirse antidepresan kullanın.
Eski eşin telefonlarını da açmayın ararsa da kızlara verin onlar konuşsun babalarıyla.
Zaten sizi sadece çocuklar için aramalı .
Ayrıca dinen de hiç doğru değil görüşmeniz.
Ancak böyle kurtulursunuz.

çok üzüldüm yaşadıklarınızdan dolayı.... evet böylece utanıyoeum kendimden biliyorum benden kötüleri olduğuna.. zaten psikolga gitmiyourm.. burdaki herkesin yazdığı şey bana harika geliyor .... iyileşiyorum... kötü olmamın sebebi adam evliliğinde işler yoluna gitmedği zaman bana dönüyor...
İyileşseydin şimdiye kadar iyileşirdin. Kaç aydır aynı konu.
Terapi gör kendini kandırma
Çocuklarına yazık

çocuklarını bile hasta etmişsin be kadın. o çocuklara yazık ki bu kadar yüzsüz bi anneleri olduğu için. kimse kusura bakmasın ortada ruh sağlığı bozuk bir anne ve baba var ve o çocukların bu anne ve baba ile yaşamaları hiç sağlıklı değil.

Çok okuyamadım , sürekli aynı olay döngüsü yaşanmış gıbı ..
Bana kalırsa artık hayatınızdan eskı esınızı cıkarmanın vaktı gelmıs gecıyor bıle

Boyle kendi basina birey olamayan kadinlar cocuk yapmamali. Belli ki annelige uygun degilsiniz. Cocuklarim olmadan asla degil kocam olmadan asla diyorsunuz. Onemli olan eski kocaniza asik olmanız da degil herhangi bir koca. Baskasiyla evlenip ayrilsaydiniz da aynilarini yasardiniz. Vay gonul ferman dinlemiyor , vay salagim saftirigim okurken icim sisti. Burada ne diyelim ki? Çocuklarınıza zarar veriyorsunuz. Buna da devam ediyorsunuz. Iyi bir anne degilsiniz. Bencilliginizle baska bir bebegin olumune sebep olmussunuz iyi bir insan da degilsiniz. Bunlari biliyorum ama hayat 2 kizla cok zor uhuhuhu diye zirlamaya devam edin ne diyelim. Keske devlet cocuklari sizden alsa.

İ
Evet diyorum.. bitti diyorum.. bitmiyor hikayem.. Konularım hep aynı. Hep aynı yerdeyim..

Mesele 19.11.2015 de ikinci kez biten evliliğim.. Eski eşimi unutamamam acı çekmem.. İki kız çocuğuyla bu hayatta yaşama korkusu… tek başıma yapamamam… geri dönmesini istemem. Üstelik adam boşandıktan 4 ay sonra evlenmiş …ama pişman ve evlendikten bir ay sonra bize dönmek istiyor güya ve dönemiyor.2 yıldır dönemiyor. .… Çünkü kadın bırakmıyormuş… hikaye neden bitmiyor

2 yıldır döneceğim diyor.. defalarca kadın gidiyor.. biz ve çocuklar umutlanıyor ve tekrar dönüyor kadına. Neymişte kadını zorla ailesi getirmiş.. zorla ailen getirdiği kadınla nedense hemen tatil planı yapıp gelecek ile ilgili planlar yapılıyor. Ama mecburiyetten… ne yapsın… zorla..

Ben tabi uzağım..geri döndü diye.. karar alıyorum kendi yoluma gidiyorum.

Bir bakıyorum işler yolunda gitmiyor.kadınla planları tutmuyor. Ev alacaklar yok kadın ona güvenmiyor yok o ona güvenmiyor. Vs.vs… adam bize geri dönmek istediğini söylemese de artık yüzü yok çünkü.. ya da tam emin değil ilerde de dönemezse başına kalkmayalım diye taktik değiştiriyor.

Peşimizi bırakmıyor. Beni arıyor.şarkı dinletiyor.. çocukları özlediğini söylüyor.. ben salak başlıyorum bu adam pişman bizi özlüyor. Ki bu adamında şimdi şu anda su an saysam 10 tane sevgilisi var.

Tabi bu benim hoşuma gidiyor.bana anlatıyor.. neden sana yaptığımı şimdiki eşimede yapıyorum diyor. Bende seviniyorum.. L( kendime çok kızıyorum ama elimde değil… seviniyorum işte.

Diyorumki mutsuz bize dönecek.. bi diyorumki yeterki gelsin çocukların yanında başında dursun.. elbet düzelir çapkınlığı diyorum.. bana bir hayat arkadaşı gerek diyorum.. sonra aklınımı kaybettin diyorum.. bu adam pislik..

Neyse kadın gidiyor…2 ay annesinde geri geliyor.. gidiyor… 3 hafta sonra yine geldi.. gidiyor yine….

Hem bizim adam gönderiyor zorla… biz çocuklar hep ölüp ölüp diriliyoruz.. canımız yanıyor.. ben zaten ölüyorum.. içimde öyle tarif edilemez bir acı oluyorki…. Nefes alamıyorum.. yemek yok uyku yok.. çünkü umut bitiyor. Diyorumki parçalanan ailemi tekrar birleştirme şansım var.. hayaller kuruyorum.. ve olmuyor.

Tabi bu adam boşamaya çalışıyoum gidecek derken bende hayatını takip ediyorum.. ee boşamaya çalıştığın kadını koluna takıp düğüne götür..aile ortamına sok.. aynı sofraya otur.. koynuna gir.. o seniboşarmı diyorum.. tabiki boşamaz diyorum..

Özellikle bu duygularım küçük kızım babasını çok özlediği durumlarda daha çok depreşiyor.. evet.. bu halimden nefret ediyorum.. iğrenç bir kadın oluyorum.. ne kadarda çocuklarımın babası ollsa o kadının suçu yok aptal… aptal.. diyorum.. ama seviyorum.. ailemi istiyorum.. onun kaybı yok diyorum.. çoluk yok çocuk yok diyip kendime hak veriyorum.. bakarım adam az kaldı bitti bitecek der… yatağımı ayırdım der.. günlerdir ayrı yerde yatıyorum der.. ben inanırım.. ama artık bu adamın 10 tane kadınla lişkisini bildğim için uzak durmaya istememeye başladım.. bitirdim…

Bana akrabalar aracılığı ile evlenme teklifi geldi.. eski eşimi unutamıyordum.. unutmak için belki fırsattı.. nişanlanmaya karar verdim.. eski eşim duydu kıyamet kopardı. .ben vazgeçtim.. hatta eski eşim beni kıskandı diye sevindim….

Yine sessizlik.. görüşmedim.. çözemediğim olay vardı… bu adam bu kadından vazgeçemiyor… anla artık aptal dedim… sen kendini acındırıyorsun… çocuklar seni istiyor diyorsun.. bize dön diyosun… adamda vizdan yapıp arada kalıp sevdği kadından vazgeçiyor ama gidince hemen özlüyor tekrar onu istiyor diyorum…

Çözemedim….. ee onu sevse neden aldatıyor neden…. Peki neden gönderip geri getiriyor… bir düzen kurup insan mutlu olmak istemezmi..

Ben uzak kaldıkça o arıyor.. o zuak kalsa ben arıyorum.. ikimizde pisliğiz.. igrençç bir sürü boşanan insan var ya.. kim görüşüyor.. nefret etmeye başlıyorum.. ama şu gönlüme laf anlatamıyorum… iki kız çocuguylada tek yaşamakta işime gelmiyor korkuyorum hayattan..

Aylardır görüşmedim.. aramadım..sormadım..

Bir hafta önce duydumkı kadın hamile kalmış kadından çocuğu aldırmış.. mahkemeye gitmişler.. 30 ocakta boşanma davası var.anlaşmalı dilekçe vermişler..

Eski eşim ama asla beni aramıyor bişey anlatmıyor… ama kızıma eşinden çocuk aldırdığını söylüyor.. kızıma sizin için diyor… boşanacağını söylüyor…tabi kızım bana anlatıyor…

Bende adamı arayıp önce bir şok oluyorum… çünk bu kadının yıllardır amacı çocuk idi.. boşanmak istemeyen kadın eline çok iyi bir fırsat geçmiş yaşı büyük ikinci evliliği ilk çocuk.. nasıl aldırır.. aklım ermiyor.. insan nasıl kıyar…. Evet.. eski eşim bu meseleyi bana söylese idi. Ne kadar da dönmesini istesem çocuk aldır demezdim.. insan cana kıyarmı ya…L(((

Ee konuştuk.. bana dönmeyeceğini söyledi. Ayrı yaşayacağını söyledi.. artık bizim defalarca denedğimizi olmadğını söyledi… bende aynı fikirdeydim.. tamam dedim.. .iki arkadaş gibi çocuklarımızı büyütürüz dedim. Tabi içimde yanıyor ama… umutlar doğdu… ya dedim beklerim ben bunu…

Bir duydum 30 ocakta mahkeme kadın buna sürekli mesaj atıyormuş birleşelim diye..

Banada çok kötüyüm diye mesaj atmış… eee ben ne ondan ne senden vazgeçemiyorum… onu seviyorum dedi….4 ünüze kıydım dedi.. onuda aldattım senide dedi.. tek suçlu benim dedi.. ama aileme kendi pisliklermi örtmek için hep sizleri kötüledim dedi.. o kadın bana iyiydi dedi.. ben abarttım dedi.. çocuklara kötü davranmadı aslında dedi.. filan filan.. o kadında deli gibi istiyormuş birleşmeyi hala.. bana yazıyor.. çünkü kzınada söz verdi o kadını boşayacağım diye.. yine yapamadı..

Bir tarafta 12 yıllık eşi iki kız çocuğu bir tarafta 1,5 yıllık eşi.. bir tercih yapmak zorunda.. kalbi orda.. bizede acıyor.. yıllarca bekleyen kadın ben bize dön diyen ona boşanma için taktik veren kadın ben

Seviyorsan ona haksızlık ettiğini düşünüyorsan o kadın iyi ise çocuklarımı seviyor kötü dğeil ise bari ona kıyma dedim.. git ona dön dedim.. tabi bunun işine geldi.. çünkü onu seviyor.. ( ya Sevse neden aldatıyor o zamana… neden çocuğunu aldırttı.. adam sevdği kadının çocuğunu aldırtırmı )

Tabi kızm bunu öğrendi.. bana kızdı.. bizi harcadın anne dedi… ben babamı istemiyorum dedii

Benimde içim yaqnıyor ama adam diyorki o evlenirse üzülürüm.. onu deli gibi kıskanıyorum diyor. Benim öyle bir canım yanıyorki tarifi yok…

Çünkü kıızımda babam bize rağmen o kadından vazgemiyor diyor… ve ben kadına git mutlu olun dedim diye hemen koşa koşa kadına gitmiş.. barıştılar… 30 oakta mahkeme var.. dilekçeleri iptal ettiler.. ben onu o kadına itmişim… belki yazdım …onu seviyorum dedin.. senide seviyorum dedin.. ikinizdende vazgeçemiyorum dedin… beni zaten kaybemişsin. Bide onun pişmanlığını yaşama dedim..

O kadınıda anlamıyorum… ya nasıl olurda çocuğunu zorla aldıran adamı çok seversin geri dönmek istersin.. akıl dağlığımı yitireceğim.. bu adam çok bu bi bok ya… zaten bu eşi vazgeçedikce vayy be diyorum ben kimi kaybertmişim ya…

Artık karar aldık kızlarımla… evet çok canım yanıyor.. öyle böyle değil… gebere gebere ağlalamktan ölüyorum.. kafamda bir sürü soru işarerti… ya nedennnnn neden maden dönecektin neden bebeği aldırdın… maden vazgeçemedin seviyordun neden yıllarca günlerce gönderme için uğraştın.. hayatımızı mahvettin.. işte ikna etmiştin kadını.. istedğin bu idi… imzalı anlaşmalı boşanma dilekçesi idi…. Ya kafayı yiycemm her seferinde tam bitecek kadın gittiği anda pişman oluyor.. onu özlüyor… çocukları görünce bize dönmeyi istiyor… bilmiyorum.. bu hikaye bitmez… bu adamın ne yapmak istedini çözmek yerine bu pisliği hayatmızdan çıkarıp bizde pisliğe çirkefliğe bulamdan hayata devam..

Çok acılıyım.. çok yaralı… amacı ne idi… şimdi sorunun cevabı günah keçsi yine ben olmuşum..

Şimdi kadını geri özledi barıacak.. sebep diyorki eski karım beni rahat bırakmadı.. sürekli aradı.. çocuklarmın kullandı… ağlama ses kayıtlarını attı.. hangi babanın vicdanı dayanır buna dedi.. bende mutlu giden evliliğimi bitirmek istedim dedi.. lan köpek üst komşm alt komşum aradı bu çocuğa yazık.. sabahlara kadar ağlıyor diye… çok mu sevdin.. eee niye geri dönmedin… demekki kadın ağır gelmiş.. evlatlarına rağmen… çünkü o kadınla rahat 10 kişi ile birlikte olabiliyor.. o sesini çıkarmıyor.. farklı bir ilişkileri var.. yada bilmiyorum.. o psiliği hayatımızdan çıkarma kararı aldık… ama amacını öğrenemedim… ona yanarım… suçlu benmiydim… mutlu bir evliliği varmı idi.. benim baskılarımla geri gelmek mi istedi…. Bilmiyorum…yola devam.. iki kızım ve ben.. asla onların yüzünü görmeyecek..

Ama büyük kızım hala 30 ocak bekliyor.. bakalım bizimi çocuklarınımı seçecek oakdınımı diyor.. yoksada onu silerim diyor… ama bekleme dedim.ona döndü dedim.. ben babama msaj attım diyor… ya o kadın ya biz diyor.. yine enkaz etti gitti bizi .. ilk boşandığım gibi acı çekiyorum... sanki o adamın 30 ocakta nikahı var..

değermi.... değermi bu pslik için....................ama içimde o iğrenç acıyı söküp atmak istiyroum.. pislik için bir tek ögz yaşı dökmek istemiyorum..... nasıl başaracağım bilmiyorum.. psikolag da boş... doktor da...

sadece dik durup kzlarımla yoluma devam... o psiliğide çözmeye gerek yok..... bitti gitti demek istoyrum...artık acı çekmek istemiyorum..ama çare bulamıyorum bu adamı ne gönlümden ne hayatımdan çıkaramıyroum....
İlk defa bukadar uzun bir konuyu okudum ,onuda kızlarınız için okudum çok üzüldüm onlara :KK43: Bu çocuklar kız çocuğu sizi örnek alacaklar yada sizden nefret edip sizin zıddınız olacaklar.Kendinizi toplayın bir işe girin çevrenizi değiştirin kızlarınızı sağlıklı bir ortamda babasız ama huzurlu okutun.Karşınıza ondan daha iyisi çıkacak belki, belkide çıkmayacak sonuç ne olursa olsun o adama asla dönmeyin ve asla affetmeyin.

Öyle insan sana iyi gelmez kızlarına ve sana zarar verdiğini bil psikolojini olumsuz etkiliyo güçlüsün farkında değilsin inan kendine bolca dua et

Çocuğunuz kac yaşında çok büyük olduğunu sanmıyorum ama nasil konulsr içinde bırakmışsiniz babasina ya o ya biz dedirtecek kadar baginizi koparmamissiniz cocuk hakli olarak bişey umuyor ama yıkılıyor yazık değil mi o çocuğa

aslında ilk başlarda babadan nefret ediyor idi.. asla sevmiyor idi.. çünkü babasının mesajlarını bile gördü.. hatta boşandıktan sonra bile babası kadınlardan gelen mesajları kızına okutmuş.. bak babacım benim ne suçum var kasınlar beni rahat bırakmıyor demiş.. hatta kızıma o kadınlara mesaj yazdırmış.. hata sonu aldığında bu olaylar olmuştu.. bende kıyamet kopardım... bir daha böyle şeyler yapma dedim. bilmiyroum ya.. çok şey yaşadım.. yaşadık.. ben çok üzülüyorum diye kızım istiyor.. yani sadece geçen gün dediki anne bizim eve hırsız gelse gece yarısı ne olacak.. ? babam olsa bizi korurdu dedi.. ben korurum Allah korur bizi annem dedim.. bide yani arada özlüyor işte.. ya ikmizde bu kızım 14 yaşında ... ikmizde o adamın iyileip düzelip geri gelmesini istedik zaten.. olmadı işte..olmadı..

tamamını okumadım, evli bir erkeği eşinden ayırıp, evlenmek istiyorsun ve utanmadan destan gibi yazıyorsun bunu,
adamın eski eşin olması neyi değiştirir, hiçbir şeyi, adam evli, üstelik daha önce sana ihanet etmiş, eşinin seni aldattığı kadınlardan ne farkın kaldı?

X