BİZİM FİLMİN SONU NE OLACAK ? 3.YILA GİRDİK. ARTIK FİNAL İSTİYORUM. HEMDE MUTLU FİNAL..

Usenmedim okudum ama boşa okudugumu fark ettim bunca yaşanan arasında tek merak ettiğim şey var bu kadar pislik iğrenç bir adami nasıl gönlünden atamayip hala seviyosun anlatsana biraz

bilsem... bilmiyorum... kendimdende nefret ediyorum... ve bitti diyorum.. onun küküçük bir bakışı bir kelimesi hayatımı değiştiriyor..sanki yaşama sebebim gibi.... evlatlarım var.. nefret ediyorum kendimden elmde deil.. kimse bunu anlamıyor... içimde şeytan var sanki... ben farkında değilmiyim.. nefret ediyorum kendimden....kızlarım bile ikinci planda... iyi bir annede değilim... onları çok seviyorum ama nedennn nden.. inan sebebini bilemiyroum... içimdeki o acıyı sökp atmak istiyorum... onun yanında başka biri.. bir zamanlar onun yanında ben vardım diyip.. deliriyroum... ya geçssin bitsin artık....yeter.... yorulldum..yoruldum....

ben mali müşavirim... 18 yıldır yönetici olarak kurumsal bir firmada çalışıyorum... birileri adama maddi kayıp için istiyor filan diye saçmalıyor.. maaşımda yüksek... iyi bir mevkiide evimde var.. ailemde yanıma geldi.. evleri ile evim arasında 3 apartman var.. kızımaannem bakıyor...
sopara gittim.kursa gittim... sortun ne biliyormusunuz... tam unutuyorum... bu adam tekrar çıkıyor karşıma...
tam bitti diyorum... hayatım yoluna giriyor.. kadınla problemleri olduğu zaman beni arayıp dertleşiyor.. bende hemen yelkenleri suya indiriyorum işte... bakalım.. artık bundan sonra izin vermiyeceğim...

Çocuklarınıza o kadar büyük kötülük ediyorsunuz ki.. Sizden geçtim, yetişkin koca kadınsınız, kendinize naparsanız yaparsınız.

Ama o çocukları başkasıyla evli, eve gelip gelip giden, gelip gelip terk eden bir babayla büyütüp, çocukları her an babayı kaybetme psikolojisiyle büyütüyorsunuz ya... yazık.

Hele bir baba, evladına yeni karısının çocuk aldırdığını neden, nasıl söyler...

Çocuklar şu anda küçük ama akılları başlarına geldiği zaman sizden nefret edecekler. Onlara çizdiğiniz anne profili mide bulandırıyor çünkü.

çok üzüldüm yaşadıklarınızdan dolayı.... evet böylece utanıyoeum kendimden biliyorum benden kötüleri olduğuna.. zaten psikolga gitmiyourm.. burdaki herkesin yazdığı şey bana harika geliyor .... iyileşiyorum... kötü olmamın sebebi adam evliliğinde işler yoluna gitmedği zaman bana dönüyor...
harika tespit .... beni 2.plan düşünoyr... artık dur demem gerek..

kangren olmuş, kesip atmanız gerekiyor! bu duyguyu çok iyi biliyorum insan kurtulamayacağım sanıyor, ne yaparsa yapsın bitmeyecek vazgeçemeyeceğim sanıyor.
bak çocukları da kendinize benzetmişsiniz, ne demek "ya o kadın, ya biz". ben sizi anlayabiliyorm ama siz kendinize ne yaptıgınızın farkında değilsiniz. o adamla yeniden evlenseniz ne değişecek?? inanın hiçbir şey! ama düşüncesi bile ne tatlı geldi değil mi?? şu an en ufacık umut ışığı sizi mutlu ediyor, ama vazgeçin kendinize de çocuklara da bunu yapmayın.

Çocuğunuz kac yaşında çok büyük olduğunu sanmıyorum ama nasil konulsr içinde bırakmışsiniz babasina ya o ya biz dedirtecek kadar baginizi koparmamissiniz cocuk hakli olarak bişey umuyor ama yıkılıyor yazık değil mi o çocuğa

Bakın paranız pulunuz da varmış.
Gidin profesyonel bi destek alın gerekirse antidepresan kullanın.
Eski eşin telefonlarını da açmayın ararsa da kızlara verin onlar konuşsun babalarıyla.
Zaten sizi sadece çocuklar için aramalı .
Ayrıca dinen de hiç doğru değil görüşmeniz.
Ancak böyle kurtulursunuz.

İyileşseydin şimdiye kadar iyileşirdin. Kaç aydır aynı konu.
Terapi gör kendini kandırma
Çocuklarına yazık

çocuklarını bile hasta etmişsin be kadın. o çocuklara yazık ki bu kadar yüzsüz bi anneleri olduğu için. kimse kusura bakmasın ortada ruh sağlığı bozuk bir anne ve baba var ve o çocukların bu anne ve baba ile yaşamaları hiç sağlıklı değil.

Çok okuyamadım , sürekli aynı olay döngüsü yaşanmış gıbı ..
Bana kalırsa artık hayatınızdan eskı esınızı cıkarmanın vaktı gelmıs gecıyor bıle

Boyle kendi basina birey olamayan kadinlar cocuk yapmamali. Belli ki annelige uygun degilsiniz. Cocuklarim olmadan asla degil kocam olmadan asla diyorsunuz. Onemli olan eski kocaniza asik olmanız da degil herhangi bir koca. Baskasiyla evlenip ayrilsaydiniz da aynilarini yasardiniz. Vay gonul ferman dinlemiyor , vay salagim saftirigim okurken icim sisti. Burada ne diyelim ki? Çocuklarınıza zarar veriyorsunuz. Buna da devam ediyorsunuz. Iyi bir anne degilsiniz. Bencilliginizle baska bir bebegin olumune sebep olmussunuz iyi bir insan da degilsiniz. Bunlari biliyorum ama hayat 2 kizla cok zor uhuhuhu diye zirlamaya devam edin ne diyelim. Keske devlet cocuklari sizden alsa.

İ
İlk defa bukadar uzun bir konuyu okudum ,onuda kızlarınız için okudum çok üzüldüm onlara Bu çocuklar kız çocuğu sizi örnek alacaklar yada sizden nefret edip sizin zıddınız olacaklar.Kendinizi toplayın bir işe girin çevrenizi değiştirin kızlarınızı sağlıklı bir ortamda babasız ama huzurlu okutun.Karşınıza ondan daha iyisi çıkacak belki, belkide çıkmayacak sonuç ne olursa olsun o adama asla dönmeyin ve asla affetmeyin.

Öyle insan sana iyi gelmez kızlarına ve sana zarar verdiğini bil psikolojini olumsuz etkiliyo güçlüsün farkında değilsin inan kendine bolca dua et

aslında ilk başlarda babadan nefret ediyor idi.. asla sevmiyor idi.. çünkü babasının mesajlarını bile gördü.. hatta boşandıktan sonra bile babası kadınlardan gelen mesajları kızına okutmuş.. bak babacım benim ne suçum var kasınlar beni rahat bırakmıyor demiş.. hatta kızıma o kadınlara mesaj yazdırmış.. hata sonu aldığında bu olaylar olmuştu.. bende kıyamet kopardım... bir daha böyle şeyler yapma dedim. bilmiyroum ya.. çok şey yaşadım.. yaşadık.. ben çok üzülüyorum diye kızım istiyor.. yani sadece geçen gün dediki anne bizim eve hırsız gelse gece yarısı ne olacak.. ? babam olsa bizi korurdu dedi.. ben korurum Allah korur bizi annem dedim.. bide yani arada özlüyor işte.. ya ikmizde bu kızım 14 yaşında ... ikmizde o adamın iyileip düzelip geri gelmesini istedik zaten.. olmadı işte..olmadı..

tamamını okumadım, evli bir erkeği eşinden ayırıp, evlenmek istiyorsun ve utanmadan destan gibi yazıyorsun bunu,
adamın eski eşin olması neyi değiştirir, hiçbir şeyi, adam evli, üstelik daha önce sana ihanet etmiş, eşinin seni aldattığı kadınlardan ne farkın kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…