- 3 Şubat 2009
- 1.406
- 8
- 641
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyiz telsincim sen nasılsın
arkadaşlar adıymana ingilizce öğretmeni olarak atandım orda görev yapanlar çalışanlarla tnışmak bilgi almak isterim
arkadaşlar adıymana ingilizce öğretmeni olarak atandım orda görev yapanlar çalışanlarla tnışmak bilgi almak isterim
Facebook'taki gruba katıldım,Ankara'da birkaç tanıdığım var,bilgilendireceğim.Elimden geldiğince duyurmaya çalışacağım,inşallah Eylül Duru iyileşir,dualarımız O'nun'la..:Saruboceq:ACELE KAN GEREK !!!!!! KÜÇÜK Bİ KIZA | Facebook facebook satfa açtık kızlar sizlerde gruba katılıp yardımcı listenize gönderirseniz sevinirim
tebrik ederima.s. canımsenı.meslektasızsenınle bende okuloncesı ögretmenıyım.bızbusene sarkcıyız tercıhlerı esım bugun yaptı.iclerınde adyamanda var.eger adıyaman olursa gorusuruz insallah.
hayırlı uğurlu olsun canım..yeni görevinde başarılar..adıyamanı çok güzel bir yer diye duydum doğudayken çok gitmek istedik ama nasip olmadı..tekrar tebrik ederim.
mts hayırlı olsun canımmm a.s.
kalebeğim sizin tercihlerde elazığ yada bingöl varmı
mts hayırlı olsun canımmm a.s.
günaydıınnn
kızlar lojman hakkında bilgi veririmisiniz olumsuz tarafları varmıdır bizde düşünmeye başladık artık lojmandamı otursak normal ev mi tutsak die
yaa bittercim bizde bingöl var hayırlısıyla eğer orası olursa görüşürüz senle.mts hayırlı olsun canımmm a.s.