• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

iyiyim canım sen nasılsınŞeniz.ne olsun ıste tayıncıyız busene bılıyosun yavas yavas hazırlıklara basladım.cok merak edıyorum neresı olcak.hakkımızda hayırlısı nereyse orası olsun.insallah

sen taşınma telaşı ben düğün telaşı :asigim: inş herşeyin hayırlısı olur kelebeğim

arkadaşlar adıymana ingilizce öğretmeni olarak atandım orda görev yapanlar çalışanlarla tnışmak bilgi almak isterim

arkadaşlar adıymana ingilizce öğretmeni olarak atandım orda görev yapanlar çalışanlarla tnışmak bilgi almak isterim

tebrik ederima.s. canımsenı.meslektasızsenınle bende okuloncesı ögretmenıyım.bızbusene sarkcıyız tercıhlerı esım bugun yaptı.iclerınde adyamanda var.eger adıyaman olursa gorusuruz insallah.

hayırlı uğurlu olsun canım..yeni görevinde başarılar..adıyamanı çok güzel bir yer diye duydum doğudayken çok gitmek istedik ama nasip olmadı..tekrar tebrik ederim.

mts hayırlı olsun canımmm a.s.
kalebeğim sizin tercihlerde elazığ yada bingöl varmı

tebrik ederima.s. canımsenı.meslektasızsenınle bende okuloncesı ögretmenıyım.bızbusene sarkcıyız tercıhlerı esım bugun yaptı.iclerınde adyamanda var.eger adıyaman olursa gorusuruz insallah.

aa ne güzel hayırlısı olsun inşallah bakalım artık biz napacaz eşim de eş durumundan gelecek artık zaten benim atama olmasaydıda ipka vermeyecektik artık bu yıl istanbul zor yaa polislere

hayırlı uğurlu olsun canım..yeni görevinde başarılar..adıyamanı çok güzel bir yer diye duydum doğudayken çok gitmek istedik ama nasip olmadı..tekrar tebrik ederim.

çok sağol canım siz nerede yaptınız şarkı

günaydıınnn
kızlar lojman hakkında bilgi veririmisiniz olumsuz tarafları varmıdır bizde düşünmeye başladık artık lojmandamı otursak normal ev mi tutsak die

günaydıınnn
kızlar lojman hakkında bilgi veririmisiniz olumsuz tarafları varmıdır bizde düşünmeye başladık artık lojmandamı otursak normal ev mi tutsak die

evet yabende .hıc lojmanda kalmadım ama doguda lojman cıkarsa orda kalıcaz.lojman hakkında bilgi verırsenız sevınırım.

bittercim canım benim..bence lojman derim çünkü eşin yoğun olucak eve gelemediği zamanlar olacak o yüzden genelde yalnız olacaksın bu yüzden kesinlikle lojman düşünmelisin derim ben hem çevre için hem güvenlik için sonuçta yeni evli olacaksın ailenden uzak olacaksın yeni girdiğin gördüğün yerler olacak...bende lojman bu yönlerden avantajlı özellikle doğu da.

bende aynı durumdayım benim nişanlımda tercih yaptı bakalım asıl olacak doğu görei bakarsınız aynı yere düşeriz:) hepimiz için hayırlısı artık bende heyecanla bekliyorum çabuk gelsin şu haziran.

Back