Ben de yapılmadığını duymadımDüğünde kim ne takmak istiyorsa takar. Arkasından çok taktı az taktı diye dedikodusu yapılır belki ama bu devirde peşin peşin pazarlık yapıldığını bende hiç duymadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yapılmadığını duymadımDüğünde kim ne takmak istiyorsa takar. Arkasından çok taktı az taktı diye dedikodusu yapılır belki ama bu devirde peşin peşin pazarlık yapıldığını bende hiç duymadım.
Evet kaldı zengininden fakirine unlusunden unsuzune yapılan bir şey bu. Taş devrinde mi yaşıyorsunuz acaba. Her şeyden bir haberiniz ki konu sadece bundan ibaret değil. Siz almak istediğiniz yeri almışsınız ya da anlamakta sorunlarınız var85 gr altın verildi mi? Olay düğün mü altın mı? Altın olmayıversin. Ev tutulup eşyaların dayanıp döşenmesi gerekiyor. İki kişinin evlenmesi için gerekli olan bunlar. Altın talebi bana çok çirkin geldi. Kaçıncı yüzyıldayız ya? Kaldı mı hala böyle şeyler
Eşim benim tanıdığım biriydi arkadasimdi yani zamanla oldu. Nikahtan önce bu bedelliye altın isteme mevzusu yoktu sonra oldu . Düğün olmadığı için balayı da olmadıAdamın 100 gram altından daha fazla borcu var ve adam bu şartlar altında dahi izin yapmazsa 5 ay 5 günde bitecek askerlik hizmetini yapmak yerine; yuvarlak hesap 250 bin TL vererek bedelli askerlik yapma peşinde.
Bu adamla nerede, nasıl tanışıp evlendiniz ? Aileniz bu nikaha neden ve nasıl izin verdi ? Eşinizle balayı vb bir paylaşımınız oldu mu ?
Evet öyle. Takiyla iş bitmiyor kiDüğünde takılacak altın takıyla hiçbir şeyi halledemezsiniz. Takı takanlar da size davetiye vermeyecek mi ; onlar da sizin düğünlerine gitmenizi ve takı takmanızı bekleyecek.
Herifi boşamak şart oldu ayy anlatmam torunlarıma örnek almasınlarGül ama sakın evlenme bu herifle ok? ....nikahın iptali için hemen dava aç, kurtul. İlerde hatırladıkça daha çok güleceksin, torunlarin bile gülecek emin ol
O kadar güzel anlatmaya calismissiniz ki hiç kırılmadım. Bazı şeyler acı olsa da gerçektir. Teşekkür ederim yorumunuz içinbirincisi ailesine tamah eden her konuda ailesine koşan adamın zaten borcu bu gün olmasa yarın olur tek başına direk olmayan bir erkek eş olamaz he nasıl olur atıyorum benim 90 milyarım var 20 milyar daha üstüne koyar mısın denile bilir (misal veriyorum) ama ortada hiç çaba yok hiç birikim yok öyle saldım mevlam çayıra seni de bulmuş derdi evlilik midir bilemem canım seni kırmakta istemiyorum ama düğünü bekliyorsun diye sana bir saatten sonra sözünü tutmadılarsa bile kızması gerekir. hayatın olağan akışına göre çünkü evlenmişsiniz. insan konteynır da olsa eşini yanında ister ama adam bekar hayatı seviyor gibi geldi bana öyle olmayadabilir tanımıyorum ama ev geçndireneyecek insan anlaşılır yani [balık baştan kokar]
Sizi kırmak için sormuyorum. Düğün olmadığı için aile evinde olduğunuzu özellikle vurguladığınız için eşinizle cinsel paylaşımınız da bulunmuyor sanırım.Eşim benim tanıdığım biriydi arkadasimdi yani zamanla oldu. Nikahtan önce bu bedelliye altın isteme mevzusu yoktu sonra oldu . Düğün olmadığı için balayı da olmadı
Evet sorumluluk duygusu önemli. Her zaman her durumda bir kurtarıcı olmuyor. İnsan önceden düşünüp tartmalı bazı şeyleri. Altından kalkamayack şeyin altına girmemeli. Teşekkür ederim yorumunuz içinKusura bakma ama altınlarına göz diken bir adamla mutlu olamazsın. Bedelli için nişan takısı ver kredi kartı için düğüb takılarını ver ee senin borcun olsa ne olacak ? Hastalık oldu önemli bir şey oldu ne yapacaksınız? Eviniz yok yahu konteyner diyorsun deprem olalı 2 yıl oldu bu adam bir ev kuramamış kendine. Gerçekçi ol aileni de buna sürükleme yazık insanlar tarla mı bekleyecek ? Tarlayı sattıklarından ya da satmadıklarından nasıl emin olacaksın ? Nikahı yapılmış düğün yapacağız diye sizi bekleten insanlar hacca para harcamış o da girmiş. Bence eşinden hayır yok hayat boyu borç ödeyeceksin bu gidişle.
Artik bu durumun cekilir yani kalmadi aileme de mahcup oldum onlardan dolayi .Dediğiniz seyi de bilmiyordum teşekkür ederimSizi kırmak için sormuyorum. Düğün olmadığı için aile evinde olduğunuzu özellikle vurguladığınız için eşinizle cinsel paylaşımınız da bulunmuyor sanırım.
Bu adamla bir yuva kurmanız imkansız görünüyor. Ailenizi dinleyin ve boşanmaya bakın. Davayı önce çekişmeli açıp, sonra anlaşmalıya dönerek 1 yıllık süreyi beklemeden ayrılma imkanınız da var.
Evet artık o noktaya geldik. Ben elimden geldigi kadar sabrettim nankör olan yine ben oldum onun gözünde. Sabrımın sonundayim. Teşekkür ederim yorumunuz ve yardımınız içinyorumları okumadım ama muhtemelen yazılmıştır. nikah iptali için dava açın. kabul etmezse cinsel birliktelik olmadıysa bunu ispatlayacaginizi gururumla oynandı diye maddi manevi tazminat davası alacağınızı belirterek tek celsede bosanin. konteyner da borç içinde yüzen adamdan koca lmaz.
hep aynı şey olur. manipülasyonu mağdura yatılır sen kendini sorgularsın. Ben mu suçluyum diyeEvet artık o noktaya geldik. Ben elimden geldigi kadar sabrettim nankör olan yine ben oldum onun gözünde. Sabrımın sonundayim. Teşekkür ederim yorumunuz ve yardımınız için
Bakin hala anlamak istemediginiz konu, altin pazarligi olmaz. Insanlar tabiki altin takar ama butcesine gore. Sizin ki sart kosma olmus. Aileniz ve siz 100 gr altinin pesine dusmek yerine keske nerede yasayacagiz, nasil gecinecegiz vb konularin pesine dusseydini, bu olmazdi.Evet kaldı zengininden fakirine unlusunden unsuzune yapılan bir şey bu. Taş devrinde mi yaşıyorsunuz acaba. Her şeyden bir haberiniz ki konu sadece bundan ibaret değil. Siz almak istediğiniz yeri almışsınız ya da anlamakta sorunlarınız var
Boşanma davasına gerek bile yok, nikahın iptali davası yeterli şermin....Hiç evlenmemiş gibi tertemiz kurtulacak inşallah.Sizi kırmak için sormuyorum. Düğün olmadığı için aile evinde olduğunuzu özellikle vurguladığınız için eşinizle cinsel paylaşımınız da bulunmuyor sanırım.
Bu adamla bir yuva kurmanız imkansız görünüyor. Ailenizi dinleyin ve boşanmaya bakın. Davayı önce çekişmeli açıp, sonra anlaşmalıya dönerek 1 yıllık süreyi beklemeden ayrılma imkanınız da var.
Ne yapmayı düşünüyorsun ?Evet sorumluluk duygusu önemli. Her zaman her durumda bir kurtarıcı olmuyor. İnsan önceden düşünüp tartmalı bazı şeyleri. Altından kalkamayack şeyin altına girmemeli. Teşekkür ederim yorumunuz için