• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

kadinlar_gunu_jpg-custom;size:396,297.jpg

mrh kızlar.a.s.mevlut kandılınız mubarek olsun.su mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne allah butundualarımızı kabul eylesın.amınn:Saruboceq:

kandılınız mubarek olsun..
aynı zamanda kadınlar gununuzu de kutlarım a.s.

Merhaba kızlar ya bu yıl şarka adıymana yazalım diyoruz bi bilginiz var mı nasıl bir ildir

Merhaba kızlar ya bu yıl şarka adıymana yazalım diyoruz bi bilginiz var mı nasıl bir ildir

adıyaman çok güzel insanları cana yakındr.terör olaylarınıda pek olmadığı bir il.doğu görevinizi bu yılmı yapcaksınız.bende nişanlıyım bu yıl nişanlımda doğu görevini isteyecek.bende adıymanaı çok istiyorum ama zor biraz bence:(

valla hafta sonu gelmeyi düşünüyoduk ama eşim nöbetçi..inşallah nöbet olmadığı bir zaman gelicez..iyilik sen nasılsın bu arada nasıl gidiyo hazırlıklar..

ne olsun canım hazırlıklara devam bugünlerde deli gibi alyans ve gelinlik modeli arayışlarındayım tabi bi de mobilya -tatlicadiarzu- edremite geldiğinde beklerim

geldiğimde uygun olursan görüşürüz inşallah..benim annemde yeni mahallede oturuyo..hafta sonu orda oluruyorum genelde ben nöbet falan olmazsa..bu yıl bingölden arkadaşlar geldi tayinle sende oraya gideceksin sanırım..

telsincim belki daha önce görmüşüzdür birbirimzi :)) tugay tarafındamı oturuyo ailen

evet çok yakın.. jandarma falan var cezaevinin karşısında şimdi park yapıldı oraya.

Back