Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarr .........var benım gıbı esı gece nobete gıden bır basına kalan evde
Beyza'nın anısına Eylül'e yeni bir sayfa açalım!!! KAN ARANIYOR!!! BRh+ Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar bir kaç gün önce yaşadığımız üzücü olayı bir çoğunuz biliyorsunuzdur, Beyza meleğimize yardım etmek isteyipte başaramamış sonuca ulaşamamıştık... Beyza'mızın babası Muhsin bey ayrılırken bizden bir ricada bulunmuştu aynı yerde yatan daha minik bir minnoş için yardım istemişti...
Bebeğimiz henüz 3.5 yaşında
Hasta adı: Eylül Duru Ertekin
Hastane: Hacettepe İhsan Dogramacı Çocuk Hastanesi 24.numara enfeksiyon bölümü
Hastane dosya no: 2814846(ssk)
Kan grubu: B Rh(+)
Yalnız kandan cok gronulosit (beyaz küre) isteniyor...
Babası: SERKAN ERTEKİN 0535-884-17-77
Annesi: CEYDA ERTEKİN 0546-874-26-36
Tüm yardım etmek isteyen arkadaşlarım bana ulaşıp bilgilerini verebilirler email-telefon- isim- soyisim ve ben aile ile görüşerek sizi yönlendirebilirim...
Beyza'nın anısına Eylül'e yeni bir sayfa açalım!!! KAN ARANIYOR!!! BRh+ Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar bir kaç gün önce yaşadığımız üzücü olayı bir çoğunuz biliyorsunuzdur, Beyza meleğimize yardım etmek isteyipte başaramamış sonuca ulaşamamıştık... Beyza'mızın babası Muhsin bey ayrılırken bizden bir ricada bulunmuştu aynı yerde yatan daha minik bir minnoş için yardım istemişti...
Bebeğimiz henüz 3.5 yaşında
Hasta adı: Eylül Duru Ertekin
Hastane: Hacettepe İhsan Dogramacı Çocuk Hastanesi 24.numara enfeksiyon bölümü
Hastane dosya no: 2814846(ssk)
Kan grubu: B Rh(+)
Yalnız kandan cok gronulosit (beyaz küre) isteniyor...
Babası: SERKAN ERTEKİN 0535-884-17-77
Annesi: CEYDA ERTEKİN 0546-874-26-36
Tüm yardım etmek isteyen arkadaşlarım bana ulaşıp bilgilerini verebilirler email-telefon- isim- soyisim ve ben aile ile görüşerek sizi yönlendirebilirim...