• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

benimkide bingölde meleğim merkezde :))

ya bitter sana bir soru sormak istiyom nasıl memnunmu nişanlın bingölden çalışma sistemi nasıl acaba.sende bingöldemisin.nişanlısın sende değilmi ben gibi.ya benim bir sorunum var bizimkiler bingöl falan memleketten uzuk yerler olursa istemiyorlar yeni evli olcağımdan birde bende acıcık korkaklık var düğün ertelenir diyorlar bende bingölü falan araştırıyorum nasıl bir yer die.bingöl son tercihi ama bakalım hayırlısı o nereye biz oraya ama yinede bir soruşturayım dimikaydirigubbakcemile

canım ben 2 yıldır lojmanda oturuyorum her yonden ıyı,kalorıferlı,guvenli,kira az marketımız var,parkımız var bahçe içerisinde sadece dikkat etmen gereken erkezle çok samimi olmıcaksın samımı oldugun ınsanlar parmak sayını geçmıcek,hele bu doğuda daha çok geçerli çünkü burda sosyal faliyet yok varın yoğun lojmandakı komşuların olcak benden sana abla nasihatı buna dıkkat et

peki abla ben bir şey öğrenebilirmiyim nerede yapıyorsunuz görevi bingöldemi.insanları nasıl polise karşı ,lojman dışındaki yerler güvenli siteler falan varmı.birde çok küçük diyorlar .çok merak ediyorum abla kusura bakma çok soru soruyorum ama

ya bitter sana bir soru sormak istiyom nasıl memnunmu nişanlın bingölden çalışma sistemi nasıl acaba.sende bingöldemisin.nişanlısın sende değilmi ben gibi.ya benim bir sorunum var bizimkiler bingöl falan memleketten uzuk yerler olursa istemiyorlar yeni evli olcağımdan birde bende acıcık korkaklık var düğün ertelenir diyorlar bende bingölü falan araştırıyorum nasıl bir yer die.bingöl son tercihi ama bakalım hayırlısı o nereye biz oraya ama yinede bir soruşturayım dimikaydirigubbakcemile

canım benim aşkım memnun bingölden çok şükür benim ailem uzaklığı hiç problem yapmadı uzak yada yakın baba kapısından çıktığın an bi sokak ötesi bile gurbet oluyo :))

bittercim canım benim..bence lojman derim çünkü eşin yoğun olucak eve gelemediği zamanlar olacak o yüzden genelde yalnız olacaksın bu yüzden kesinlikle lojman düşünmelisin derim ben hem çevre için hem güvenlik için sonuçta yeni evli olacaksın ailenden uzak olacaksın yeni girdiğin gördüğün yerler olacak...bende lojman bu yönlerden avantajlı özellikle doğu da.

bizde güvenlik açısından lojman olsun diyoruz ama inş hayırlısı olur bakalım
meleğim senin düğünde hazirandamı

kelebeğim elazığ olursa görüşürüz inş aşkım beni gezdirmek için ve alışveriş için elazığa götürcekmiş hihoyyyt

yok hayatım mardındeyım,ne olursa olsun kuçuk de olsa lojmana geç çok rahat edersın helede yenı evleneceksen ,napcan buyuk evı atmı kosturcan az eşya al ben hıç esya almadım burdan sonra alcam mantıklı olan bu yınede sen bılırsıın

canım bende sana katılıyorum aynen öle misafir salonu yemek odası vitrin falan almıcam hem sevmem öle ıvır zıvır eşyayı oturma odası ve yatak odası alcam sadece kullanışlı ve sade olsun yeter aşkımın arkadaşları lojmandaki bayanların dedikodusu bitmiyo normal ev tutun falan demişlerde ondan aklımız karıştı biraz bende öle herkesle muhatap olmam olur biter die düşünüyorum

yok bittercim bana daha var önümüzeki kış olur herhalde bakalım.senin düğün haziranda galiba.bingöl olursa görüşürz orda hayırlısı.çalışma sistemi nasıl nişanlın söylüyormu.kaç gün çalışıyor kaç gün izin:)birimiz neydi nişanlının çok soru srdum ama inana kafam çok dolu bizimkilerde sorun yapıyor ne yapcağmı bilemiyorum.mirmirmirmir

günaydın meleğim evet bizim düğün haziranda inş hihoyyyt benim aşkım çevik kuvvette canım

kaç günde bir geceye geçiyormuş aman gecede evde yalnız kalmak ne kötüüüü ..evin ışıklarını açarım cami gibi otururm valla evde:)

canım sadece nöbet zamanında bi gece bi gündüz oluyo normal çalışma sisteminde gece görevi yok yani gündüz 12 gibi gidiyo gece 11 de geliyo :))

Back