Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende sana katılıyorum aynen öle misafir salonu yemek odası vitrin falan almıcam hem sevmem öle ıvır zıvır eşyayı oturma odası ve yatak odası alcam sadece kullanışlı ve sade olsun yeter aşkımın arkadaşları lojmandaki bayanların dedikodusu bitmiyo normal ev tutun falan demişlerde ondan aklımız karıştı biraz bende öle herkesle muhatap olmam olur biter die düşünüyorum
bosver milletin dedikodusu için hiç maddiyatnı zorlama gır lojmana mesafelı ol ,bır ıkı arkadas yeter samımı olarak ,bundan fazlasıyla fazlasıyla basın ağrır yenıde evleneceksın hıç gerek yok huzurun bozulsun hakkında herseyın hayırlısı olsun canım:lepi:
günaydın kelebeğimm Şeniz
merhaba kızlarrrr ne zamandır uğrayamadım topiğe ne var ne yok benim çok canım sıkılıyor eşim şu seçim illetinden dolayı çok geç geliyo bu akşam mesela baya geç gelcek çok canım sıkıldı bugün delircektim otur otur vakit geçmiyor, yalnızlıktan çok korkardım önceden de alıştım şimdi, ee mecbur alışçaz :)) polis eşi olmak kolaymı hem güzel hem zor.