Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bende okudum 1 yıl orda sonra meslek lisesine kaydım...belki oradan yanıyorumdur..benim ismim de sinem..

kankaa topiğimizee yeni yeni arkadaşlarr geliyoo her geçen günn genişliyooo ailemizz
iki üç kişii değilizz ne güzell allahh bereket versinn

arkadaşlar asker ve polis eşleri olduğunuz için sizden yardım almamız kolay olur diye düşündüm lütfen aşağıdaki mesajı dikkatle okuyun ben link kopyalayamıyorum ama konuyu yardım meleklerinde bulabilirsiniz

Beyza'nın anısına Eylül'e yeni bir sayfa açalım!!! KAN ARANIYOR!!! BRh+ Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar bir kaç gün önce yaşadığımız üzücü olayı bir çoğunuz biliyorsunuzdur, Beyza meleğimize yardım etmek isteyipte başaramamış sonuca ulaşamamıştık... Beyza'mızın babası Muhsin bey ayrılırken bizden bir ricada bulunmuştu aynı yerde yatan daha minik bir minnoş için yardım istemişti...

Bebeğimiz henüz 3.5 yaşında

Hasta adı: Eylül Duru Ertekin
Hastane: Hacettepe ıhsan Dogramacı Çocuk Hastanesi 24.numara enfeksiyon bölümü
Hastane dosya no: 2814846(ssk)
Kan grubu: B Rh(+)
Yalnız kandan cok gronulosit (beyaz küre) isteniyor...
Babası: SERKAN ERTEKıN 0535-884-17-77
Annesi: CEYDA ERTEKıN 0546-874-26-36

Tüm yardım etmek isteyen arkadaşlarım bana ulaşıp bilgilerini verebilirler email-telefon- isim- soyisim ve ben aile ile görüşerek sizi yönlendirebilirim...

Allah sifasını versın kucugun:Saruboceq:benım kanım uysmuyo.

selam kızlarr yaa baya boş kalmış burasıı niye uğramıyonuz bakemmmklava:

çok üzüldüm yaa yardım olmak için facebok safya açmayı düşünüyoruz ayrıca askeriye arkadaşlar var onlara haberdik eşimin iş yeri abimin iş yerinide kilere haber verdim ....sabahda ceyda hanımı arayıp görüştüm inş faydalı olur.abim dogan medyada çalışıyor akşam haberin çıkması önerisinde bulundum inş çıkar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…