• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

arkadaşlar benim bulunduğum ilçede arkadaşlar arasında Türkiye de bir köy okuluna kırtasiye yardımı yapmaya karar verdik. şehir olarak ta Başkentimiz Ankara da bir köy okuluna kırtasiye yardımı toplama kararı aldık. ama hangi köy ve okul olacağı henüz belirlenmedi. ben size hangi köy olduğunu buradan daha sonra duyuracağım kırtasiye yardımlarının gideceği adreside vereceğim. eğer sizde yardımcı olmak isterseniz buradan bu konuyu takip ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.

(( konuyu takip edeceğiniz yer---satıyorum/arıyorum---arıyorum__ BAŞKENTİMİZ ANKARADA BİR KÖY OKULUNA KIRTASİYE YARDIMI))

yardım kolilerinin üzerinde kadınlar kulübü olarak yazacaktır. yardımların ulaştığı yerden yardım kolilerinin resimleri buradan gösterilecektir

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bu siteye sözlüm polis çevikte sonra başka birime geçmeyi düşünüyor , polis eşi olmanın avantajları ve dejavantajları neler hangi birimlerde çalışanlar yoğun olarak çalışıyorlar ,polisler eşi ve çocuklarıyla pek ilgilenemiyor diyorlar, beni neler bekliyor öğrenmek istiyorum Allah bu ülkeyi koruyanların yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bu siteye sözlüm polis çevikte sonra başka birime geçmeyi düşünüyor , polis eşi olmanın avantajları ve dejavantajları neler hangi birimlerde çalışanlar yoğun olarak çalışıyorlar ,polisler eşi ve çocuklarıyla pek ilgilenemiyor diyorlar, beni neler bekliyor öğrenmek istiyorum Allah bu ülkeyi koruyanların yardımcısı olsun

Ben 10 yıllık polis eşi olmanın verdiği tecrübeyle sorularına cevap vermeye çalışayım arkadaşım..
Polis eşi olmanın avantajlarının başında kesinlikle kutsal bir meslek olması geliyor.Bunun gururunu hep yaşıyorsun.Dezavantajlarına gelince,yeni evliyken gece nöbetleri olunca,evde yalnız kalmak alışana kadar zor oluyor gerçekten.Eğer yoğun çalışıyorsa,henüz arkadaş çevrende fazla yoksa,duvarlarla falan konuşmaya başlayabiliyorsun.delikafadulden Tabi hepsi alışana kadar,arkadaş çevresi edinince,birde bebiş olunca eskisi kadar kalmıyor..
Maalesef yoğun çalışanlar ailelerine gerçektende vakit ayıramıyorlar.Ben bunu birebir yaşadım,zor gerçekten,yaşayan bilir..:delphin: Yoğun çalışanlar genellikle sivil asayiş büroları,organize suçlar,narkotik,terör falan..Onun dışında 12-24 birde 8-5 mesaileri var.En azından bunlarda saat belli.Yalnız nasıl çalışırlarsa çalışsınlar,birde ek görev denen bişey var ki,bazen çok can sıkıcı olabiliyor.Hafta sonları çaışabiliyorlar,maç,miting vb.gibi..
Kesinlikle çalışma saatleri ve yoğunluğu yönüyle zor bir meslek,polis eşi olmakta kolay değil.Ama eğer arada sevgi,anlayış varsa,birlikte geçirilen vakit az ama nitelikliyse alışıyoesun.Ayrıca eşlerimizin işi daha da zor,bizim onlara destek olmamız lazım herkonuda..Yani eşin gönlüne göreyse,aşılamayacak zorluk yok bence,Allah kolaylık versin polislere ve eşlerine,yani bize..a.s.

yenı gelen tum arkıdesler hosgelmıs sefa getırmıs :delphin:

ne guzel her gecen gun gıttıkce artıyor sayımız..:lepi:

mrb polis hatunları
sizdede evlenmeden önce araştırma durumu oldumu kızlar yaaa biz nisanda nikah yapalım diyoruz ama beni araştırcaklarmış ve 2 ay sonra cevap gelcekmiş

mrb polis hatunları
sizdede evlenmeden önce araştırma durumu oldumu kızlar yaaa biz nisanda nikah yapalım diyoruz ama beni araştırcaklarmış ve 2 ay sonra cevap gelcekmiş

2 ay sonra mı? :1shok: benimki 1 günde bitti..en kısa süren emniyet işleriydi..sağlık raporlarını 2 günde hallettik..1 hafta içinde herşey tamamlandı ve nikahlandık..bu 21 ay ne için anlamadım ben..

eşiem sordum az önce..dedim 2 ay niye sürücek bu arkadaşın araştırması dedim..dediki ben elden hallettim.dosyayı filan elimle götürüp getirdim..normalde resmi yazışma olduğu için 2 ay süresi vardır dedi..

saol newlıfecım hiçde sevmem böle resmi işleri yawww sağlık raporudamı alcakmışımm :delphin:

sağlık raporu rutin bi gereklilik canım..bazı testler yaptırıcaksınız.kan grubunuzu belgeliyceksiniz.nufusdaki ikamet kaydınızı filan yaptırıcaksınız.bide emnyet sorgusu :)) aklıma bunlar geldi şimdilik:)

Back