ah be arkadaşım aynı yerimi yazdık bizde tayinciyiz bekliyoruz siirti yazdık bende araştırıyorum ama bir şey çıkmadı ama amca torunu or da uzman çavuş güzel yer olduğunu söylüyo lojmanlarla ilgili pek bir şey bilmiyorum tek bildiğim sayısının çok olduğu hiç lojmanda kaldınızmı
selens teşekkür ederim söylediğin sayfaya baktım iyi oldu bizim de ikinci şark görevimiz eşim şuan karakol polisi değişebiliyor bizimde üç çocuğumuz var biri daha bebek ilk doğu görev yerimiz Diyarbakır'dı güzel yerdi olayların bombaların patlaması hariç lojman küçüktü. sizin siirt in çıkıcağı kesinmi allahım biran önce belli olsa da işimizi gücümüzü ayarlasak hakkımızda hayırlısı ben siirt hakkında bilgim olduğunda yazarım
glandecim biz ara tayin doldurduk geçen pazartesi ilk tercih siirt biz normalde batman istiyorduk ama dolu olduğundan siirt yazdı bizimki yedi bölgeden birer tercih yaptık mardin erzincan batman muş diyarbakır şeklinde geneli doluymuş ve bürodaki arkadaşı yüzde doksan ilk tercihin olur demiş ayın 15 inde açıklanıcak diye biliyoruz eğer merkeze giderseniz eh artık burdan kurduk arkadaşlığı orda devam eder inşallah...
aysencim umarım bu cuma açıklanırda bi an önce toplanma işlerine başlarız...
meraba kızlar, ayşencim allah kavuştursun, ne güzel :))) benim annem hiiiç gelemedi yanıma, 6. senem burda ama uzak memlekete, ondanne evimi gördü, ne okulumu, ne gezdiğim yerleri... garip oluyor :) sağlık olsun da kavuşuruz inşallah :)
selens hayırlı olsun şimdiden, umarım daha iyi olur sizin için herşey...ilk tercih çıkma olasılığı hep yüksekmiş zaten,biz de öyle biliyoruz...siirt hakkında bilgim yok maalesef, sanki siiirte yaşayan vardı gibi hatırlıyorum burda...
öncelikle dishe canım slm..
herkese kocaman merhabalar gününüz aydın evleriniz neşe ve mutluluk dolsun .........bende hem polis kızıyım hemde polis eşiyim kıslar.. üyeliğim eskidir buraya uzun zamandır pek giremedim.. şimdi günün sorusu tayinciyim canlar siirt yüksek ihtimal şimdi siirtte oturan yada yakın zamanda dönen arkadaşlardan ricam orası nasıl bir yer, insanı nasıl, lojman durumu nedir,lojman ortamı nasıl,2+1 mi 3+1 mi lojmanlar, lojman genişmi darmı,okul durumu alışveriş olanakları ve aklınıza gelen tüm konularda lütfen bana bilgi verirmisiniz şimdiden hepinize teşekkürler cevaplarınız için hoşçakalın...
ah be arkadaşım aynı yerimi yazdık bizde tayinciyiz bekliyoruz siirti yazdık bende araştırıyorum ama bir şey çıkmadı ama amca torunu or da uzman çavuş güzel yer olduğunu söylüyo lojmanlarla ilgili pek bir şey bilmiyorum tek bildiğim sayısının çok olduğu hiç lojmanda kaldınızmı
merhaba glandecim bizim 2. şarkımız bu eşim özel harekatçı ilk şarkı ağrıda yaptık ve çok memnun kaldım lojmandan (lojmanın 2+1 olması ve aşırı soğuk hava harici tabii) ee şimdi bide 2 çocuk olunca mecbur 3+1 istiyorum bende araştırıyorum bakalım face te bi sayfa var ali düğer polis lojmanları siirt diye ama orda bayağı lojman varmış toki filan ama düzen açısından ve merkeze yakınlık açısından sanki bu lojman daha ii gibi geldi...Arkadaşım kim alırsa haber burdan yazsın görüşürüz...
edammm,
ne güzel anlatmışsın, tarafsız bir anlatım olmuş, umarım arkadaşların işine yarar :)
siz nereleri istediniz tayinde? umarım hayırlısı olur hepimiz için. hamileliğimiz d aynı haftalarda sanırım, benim de 19. hafta olması lazım...hayırlı olsun :)
beğenmene sevindim..detaylı ve doğru anlatmaya çalıştım inş işlerine yarar..
biz buraya istanbuldan geldik..doğma büyüme de oralıyım..o yüzden ilk tercih
istanbul
istanbul
tedirdağ
çanakkale
edirne
muğla
zonguldak
sizde tayinci misiniz??
eline koluna parmaklarına sağlık edam fazlasıyla güzel anlatmışsın ama bir eksik var okul konusu canım benim bu konudaki sorumuda cevaplarsan sevinirim lojmanların hangisinde okul yakın egitim durumu nasıl ...
ek olarak senin oturduğun lojmanın adı sanı katı madem bakımlı elbette ben gelmek isterim dairene...:)
istanbul çıkar herhalde, inşallah yani... metropolden sonra siirte gelmek tabi zor olmuştur :)
biz d etayinciyiz. muğla,aydın izmir tercihlerin başında geliyor, memleket muğla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?