ahan da cvp yazıyorum çünkü söz hakkı vermişsin, adam gibi çekip gitmeyi de becerememişsin...
arkadaşım,birincisi hamileliği iki de bir de öne atan ben değilim,sensin, demek ki hamilelik senin ruh halini biraz etkiliyor, bende öyle bi durum yok henüz, belki ilerki aylarda olur bilemiyorum, bu durumun hamilelikle bi ilgisi olduğunu sanmıyorum, bişey diyeceksen hamileliğime değil de direkt kişiliğime karşı konuşabilirsin, eleştirilere açığımdır
ikincisi sen benim hayatımı ilmeden yorum yapma istersen, ben de doğu görevi yaptım ilçenin köyünde, değil doktor telefon bile çekmiyordu köyde, kr yağdığında yollar kapanıyo,elektrikler gidiyor, hayat duruyordu, merkeze indiğimizdeki paristeymişiz havasını sen düşün artık. ayrıca ben insüline bağımlı diyabet hastasıyım, günde 4 kez iğne yapıyorum kendime.yeri geldi yiyecek bişey bulamadık, ekmek bulamadık, evimiz mi taşlanmadı, camlarımız mı kırılmadı biz evdeyken... zaten terör bölgesinin geçiş bölgesindeydik, bizden 4 sene önce orda öğretmn öldürmüş teröristler. ve ben oraya tayinle gittiğimde bekardım ve dönene kadar bekar kaldım. sen merkezde dr bulmadım diyorsun, ben doğru dürüst insan yüzü göremedim, koyun köpek gömekten. ama asla pişman olmadım, öğrendiğim o kadar çok şey oldu ki, öyle tatlı öğrencilerim oldu ki. bana tek kalanlar bunlardı ve tabi orda yaşadığım korkularım...senin yaşadıklarına saygı duyuyorum, zorudr elbet, kolay ekmek kime verilmiş ki bize verilsin, bütün polisler ve eşleri senin yaşadığın sorunları yaşamıştır, yaşayacaktır, bunu kendine özel sayma, kötü bir ayrıcalık ya da torpil sayma. benim takıldığım nokta şu oldu, burda sohbet ediyoruz, knedimizi tanıtıyoruz ama sen her gün tayin lafıyla gelince ben de buna nötr kalamadım, tayin olursa haberimiz olur, biliyorsun ki burda da herkes sen gibi , kimsenin bildiği yok, fikir yürütüyor herkes, sen de hala soruyorsun,yok işte bilen duyan :)
melekcim, sana karşı bişey dememiş, bütün lafı banaydı, o yüzden sen dellenme boşver :))) alınma da boşver, sıkma canını, bütün dedikelri bana...