- 11 Şubat 2023
- 9.728
- 1
- 21.297
- 268
- Konu Sahibi galatasaray10
Pişman olmaz böyleleri.Ben aslında onun pişman olduğunu görmek istiyorum yani bir açıklama dahi yapmayacak kadar neydi diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pişman olmaz böyleleri.Ben aslında onun pişman olduğunu görmek istiyorum yani bir açıklama dahi yapmayacak kadar neydi diye
Giyim konusunda zaten ben ona uygundur yani karıştığı bir durum yoktu. Ama biraz benim dediğim olur şeklinde düşünüyor gibiydi.Oje sürmenizden giydiğiniz kıyafete kadar müdahale edecek biriymiş zaten o yüzden hiç kurcalamayın bu kadarla bittiği için şükür edin hatta
Belki popona bakacaktı sapik !Mesela en son görüştüğümüzde bir yere gittik yürüyen merdivende sen önüme geç dedi kısa vs giyinmemiştim yani normaldi kapalı giyinmiştim
Hayır öyle değil ilk defa görmüyor beni yani o arkamda başkası olup bakmasın diye bence.Belki popona bakacaktı sapik !
Sen bilirsin düşün düşün boş elle tutulur bir tarafı yok.Hayır öyle değil ilk defa görmüyor beni yani o arkamda başkası olup bakmasın diye bence.
Sadece arayıp aramamakta kararsızım doğum günü yaklaştı belki bir şey mi göndersem bir adım atmak için demiştim ama yapmayacağımSen bilirsin düşün düşün boş elle tutulur bir tarafı yok.
Çok yorucusun özür dilerim ,bu davranış kendini yoksaymak !Sadece arayıp aramamakta kararsızım doğum günü yaklaştı belki bir şey mi göndersem bir adım atmak için demiştim ama yapmayacağım
Abla millet evi barkı karısının üstüne yapıp sevgili yapıyor.Bana neden hediye alsin o zaman başka biri de varsa diyorum kendi kendime. Çünkü pandora vs almıştı
Alamayacağım.yorunlariniz için teşekkür ederim.Çok yorucusun özür dilerim ,bu davranış kendini yoksaymak !
Aramayacagım.Alamayacağım.yorunlariniz için teşekkür ederim.
Evet doğru ama beni bir ayrılık konuşmasına bile layık görmemesi üzdü beni. Bitebilir evet ama söyleyebilirdi.Abla millet evi barkı karısının üstüne yapıp sevgili yapıyor.
Hediye alması bi kıstas degil aldatmaması icin.
Vardır parası ikinize de alıyordur
7 aylık uzak mesafe bir ilişkim vardı. 1 buçuk ay olacak iletişimimiz yok kendisi çok yoğun çalışıyor polis memuru. En son eve gidince görüntülü konuşacaktık haber verecekti ve bana görüldü attı. Böyle olurdu ara da ve dönerdi dönmedi. Çok yoğun olduğu için geç cevap verirdi bazen ama ona hep adım atan bu konularda bendim. İletişim konusunda pek şey değildi. Görüldü attıktan sonra bana hiç bir sey yazmadı şimdi diyeceksiniz sen neden sormadın ben hep bu tarz şeyleri yaptığım için bu sefer de o yapsın istedim. Aramızda bir ayrılık konuşması bir engelleme vs olmadı. Yani aslında görüldü attıktan sonra iletişimimiz kesildi ve ayrılmış olduk. Ne ben ne de o ayrildik bitti vs konuşması yapmadık. Kendi kendime neden ayrılık konuşması yapmadı neden böyle oldu diyorum istemiyorsa neden demedi evet sormadım ama o neden adım atmadı diyorum whatsappdan vs engelleme gibi bir durum yok durumlarımı görüyor. Dediğim gibi hep ben yazardım yani bu tarz geç cevap verince bu sefer yapmadım. İlişkimiz de bir problem de yoktu her şey güzeldi bana hediyeler vs almıştı. Tatlı vs söylerdi iş yerime kendi kendine yapardı bunu. Sevmese neden yaptı da diyorum. Bu konu olmadan 1 hafta önce gelmişti görüşmüştük geldiğinde de bir problem yoktu. Ondan sonra arkadaşı izne çıkınca işleri daha da yoğunlaştı sonra böyle oldu kendi de diyordu ilgilenemiyorum farkındayım çoğu zaman yemek yemeden uyuyorum geç gidiyorum eve vs diye . Ben böyle neden oldu diye düşünüyorum sorsaydım cevap alacaktım ama sormadım genelde ben yaptığım için ve merak etseydi o yapardı dediğim için sizce napmalıyım yani hiç bir ayrılık konuşması olmadan böyle oldu istiyorum ki tekrar aramızda bir şeyler olsun.
Bosver o kadar kıymet vermis demek.Evet doğru ama beni bir ayrılık konuşmasına bile layık görmemesi üzdü beni. Bitebilir evet ama söyleyebilirdi.
Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmışsınız, okurken yoruldum.7 aylık uzak mesafe bir ilişkim vardı. 1 buçuk ay olacak iletişimimiz yok kendisi çok yoğun çalışıyor polis memuru. En son eve gidince görüntülü konuşacaktık haber verecekti ve bana görüldü attı. Böyle olurdu ara da ve dönerdi dönmedi. Çok yoğun olduğu için geç cevap verirdi bazen ama ona hep adım atan bu konularda bendim. İletişim konusunda pek şey değildi. Görüldü attıktan sonra bana hiç bir sey yazmadı şimdi diyeceksiniz sen neden sormadın ben hep bu tarz şeyleri yaptığım için bu sefer de o yapsın istedim. Aramızda bir ayrılık konuşması bir engelleme vs olmadı. Yani aslında görüldü attıktan sonra iletişimimiz kesildi ve ayrılmış olduk. Ne ben ne de o ayrildik bitti vs konuşması yapmadık. Kendi kendime neden ayrılık konuşması yapmadı neden böyle oldu diyorum istemiyorsa neden demedi evet sormadım ama o neden adım atmadı diyorum whatsappdan vs engelleme gibi bir durum yok durumlarımı görüyor. Dediğim gibi hep ben yazardım yani bu tarz geç cevap verince bu sefer yapmadım. İlişkimiz de bir problem de yoktu her şey güzeldi bana hediyeler vs almıştı. Tatlı vs söylerdi iş yerime kendi kendine yapardı bunu. Sevmese neden yaptı da diyorum. Bu konu olmadan 1 hafta önce gelmişti görüşmüştük geldiğinde de bir problem yoktu. Ondan sonra arkadaşı izne çıkınca işleri daha da yoğunlaştı sonra böyle oldu kendi de diyordu ilgilenemiyorum farkındayım çoğu zaman yemek yemeden uyuyorum geç gidiyorum eve vs diye . Ben böyle neden oldu diye düşünüyorum sorsaydım cevap alacaktım ama sormadım genelde ben yaptığım için ve merak etseydi o yapardı dediğim için sizce napmalıyım yani hiç bir ayrılık konuşması olmadan böyle oldu istiyorum ki tekrar aramızda bir şeyler olsun.
Zaten genelde hep arıyordu dönüyordu bu Sefer dönmedi.Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmışsınız, okurken yoruldum.
Konuya gelince, bence adamın umrunda bile değilsiniz, öyle olsaydı arardı. Ne kadar yoğun çalışıyor olsada arayabilir yani gün içinde olmasa bile akşam arar, mesaj atar ws.
Siz de bu saatten sonra arayıp bi tarafını kaldırmayın bence, önümüze bakın.
Yok değil ailesini de tanıyorum.Evli olmadigina emin misiniz?
Bir de ailesini vs de tanıyorum şu an olmasa da belki bir gün bir yerde karşılaşabiliriz. Böyle olması üzücü oldu.Bosver o kadar kıymet vermis demek.
O onun öküzlüğü arama sorma yoluna bak.
Napcan sana bi veda bile etmeyen adamla karsılasıp?Bir de ailesini vs de tanıyorum şu an olmasa da belki bir gün bir yerde karşılaşabiliriz. Böyle olması üzücü oldu.
Bir şey yapmayacağım ama ailelerimizin de tanışıyor olmasına rağmen bu tarz hareket yapması beni şaşırttı. Bir ara pandorayi vs göndermeyi düşündüm kargoyla sonra dedim boş ver.Napcan sana bi veda bile etmeyen adamla karsılasıp?
Anladım. Ben de onun için diyorum ki, üzgünüm ama umrunda değilsiniz. Aramak isteseydi arardı yani.Zaten genelde hep arıyordu dönüyordu bu Sefer dönmedi.