selens benım burda komsularım var siirtten gelen çok sevmişler orayı yeniden siirt yazdılar özel harekatcılar canım
eda birazda istanbulu anlatsana be kuzum bizde seneye tayinciyiz lojman vs nasıl
meleeeeeeeeeeeeek sobeeeeeeeeee
canım ilk geldiğim sene bende çok memnundum..terör yoktu rahattı bütün gün kafamızı dinliyorduk..
şimdi eşimin yüzünü göremiyorum..hiç bir ilde olmayan huzur ve cesur görevleri var..
sanki az çalışıyorlarmış gibi bir de bütün memurlara görev çıkarıyorlar..ne yürüyüş bitiyor ve maç görevleri..
ben zaten okuduysan iyi tarafını kötü tarafını da yazdım..
ama şöyle birşeyde var küçük ilden gelenler ve memleketi yakın olanlar var 8-10 senedir burdalar..
kovsan da gitmiyorlar..yani sosyal yaşantınız falan yoksa sıkılma şansınız daha az..
ama bir alışveriş merkezi bile yok düşünün yani..
ben 1 haftalık evliyken geldim buraya özel günlerimizi kutlayabileceğimiz bir yemek yiyebileceğimiz bir yer bile yok..
hepsi lokanta tarzında..buraya geleli herşeyi unuttum yani
ist da lojmana girme şansın çok zor..
lojman yönünden en şanslı il siirt..dışarda kalman şansın yok diyebilirim..
girmeyen beğenmediğinden girmiyor..yoksa çok fazla lojman var..
ama istda o şansın yok dışarda oturmaya mecbursun..kiraya mahkumsun..
lojmana yazılsanda çıkması çok zor..çocuk sayın fazla olursa ve puanın birikmişse belki..
bu yüzden ist çok sıkıntılı..
ama ben artık sosyal kısmına bakıyorum..çünkü 3 senedir çok sıkıldım..
özel hayatım kalmadı resmen..o yüzden kirayı düşünmüyorum bile..
yakaladım laaaaaayakalandıkmı laaaakuzum ben sana anlatırım istanbuluu gelmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
biz şu an 2. şarktayız canım bi de eşim özel harekatçı halkalıdaki lojmana en geç 1yıl sonra girebilirmişiz şubeden öyle demişler bi de bizde istanbula tayin çıktıgı zaman aarayıp lojman ısteyıp ıstemedıgımız soruluyo o yonden sıkıntımız yok şükür benım merakım lojmanın ne durumda oldugu
arkadaşlarım var lojman da 3+1 bakımlı oluyorlar genelde..
yani benim arkadaşlarımın ki bu durumda..ama aralarında muhakkak bakımsız olan da vardır..
bizim şubeye de hemen veriyorlar diyorlar geçen sene terörden bir arkadaş gitti ist a halkalıya verdiler..
hemde hiç beklemedi direk girdi..ama ben yine de güvenemiyorum..
zaten en iyisi de halkalıda ki diyorlar..
şans biraz da diyorum..biz başvurmayı düşünüyoruz gider gitmez..tabi ist çıkarsa
yakaladım laaaaaagelcem annem bize baska cıkar yol yok batıda baska ıller 3ayda bı en az bı aylık dıs goreve yolluyo istanbul senede 1 o yuzden arazi de yokmus ondan yaneeeeeeeee
edam ne güzel anlatmışsın ellerine sağlık tayin yerlerini yazdığımızdan beri burdan ayrılmıyorum belki siirrtle ilgili bir şeyler yazıler diye sen herşeyi açıklayı şekilde yazmışsın ama yanlış anlama canım okudukça şiştim cıkarsa orası diye düşünmekten ben doğuyu istemiyorum biraz meçburiyetten gidicem çıkarsa çünkü çocuklarımı düşünüyorum
selens benım burda komsularım var siirtten gelen çok sevmişler orayı yeniden siirt yazdılar özel harekatcılar canım
slm şekerler selens hoşgeldin kaderdaşım
ersevindim yardımcı olabildiğime..
ben merkez de nizamettin yavlak polis lojmanlarında oturuyorum..
sadece bizim lojmanımızın içinde okul var..öğrenimi için iyi diyorlar..
bizim lojmana girdiğinde sağ taraf osman çam adlı lojman, sol taraf bizim lojmanımız..
dışarıda da okullar var dışardan iyi görünüyorlar ama hepsinin öğrenim kalitesini bilemiyorum..
merkezde okul sorunu yaşamazsın..
ama inş ilçelere düşmezsiniz..ilçelere göre merkeze paris diyorlar..
sadece kurtalan ilçesi iyidir diğer merkezlere göre..
burda kaçıncı blokta olduğumu ve dairemi söyleyemiyorum malum tanıdıklar çıkabilir paylaştığımız şeyler oluyor herkesin de haberi olmasın dimi
teröre de veriliyo canım dogrudur hatta bazı akıllı terörcüler kimliğim deşifre oldu deyip dilekçe bile veriyolarmıs zaten bize ne kadar dogru bılmıyorum sınırsız lojman hakkı tanınmıs her ılde gecerlı mı bılmıyorum olsada olmasada bakım yapmadan oturmayız depreme dayanıklı olsun yeter
saolasın çerkezim bize yine yol gözüktü işte...
er
yok eşim özel harekatçı olduğundan merkezde olacagız ama dediğim gibi okul ve oda sayısı çok önemli bizim için inşallah istediğimiz gibi kafamızı sokacak bir lojman buluruz gerisi kolay canımcım ben onca sene istanbulda oturduktan sonra 40 lı oğlumla gittim ağrıya oğlumu orda büyütüp ankaraya ilçesine geldim alıştım küçük yerlere kapısında oturacak bankı parkı olsun yeter bana ve çocuklarıma..
tüm cevapların ic.in Allah razı olsun Rabbim dualarını makbul etsin....
yok eşim özel harekatçı olduğundan merkezde olacagız ama dediğim gibi okul ve oda sayısı çok önemli bizim için inşallah istediğimiz gibi kafamızı sokacak bir lojman buluruz gerisi kolay canımcım ben onca sene istanbulda oturduktan sonra 40 lı oğlumla gittim ağrıya oğlumu orda büyütüp ankaraya ilçesine geldim alıştım küçük yerlere kapısında oturacak bankı parkı olsun yeter bana ve çocuklarıma..
tüm cevapların ic.in Allah razı olsun Rabbim dualarını makbul etsin....
biz şu an 2. şarktayız canım bi de eşim özel harekatçı halkalıdaki lojmana en geç 1yıl sonra girebilirmişiz şubeden öyle demişler bi de bizde istanbula tayin çıktıgı zaman aarayıp lojman ısteyıp ıstemedıgımız soruluyo o yonden sıkıntımız yok şükür benım merakım lojmanın ne durumda oldugu
canım bak orta okuldan evlenene kadar yani 13 sene halkalıdaki lojmanlarda büyüdüm süper güzel sosyal yönü olan her bina grubunun şçşnde parkı oturup kahvaltını yemegini yiyebileceğin bahçeleri var ben c10 da oturdum 7 sene önce şimdi dahada güzel olmuş annemler hala istanbulda lojmanlara yakın yerde kendi evlerindeler ama biz hala lojman tarafına gider piknik yapar öocukları oynatırız inan hiç pişman olmassın sadece doğudaki dostlukları sıcaklığı bulamayabilirsin ama 1 kişi bulsan yeter sana herkesede güvenme açık arayan çoktur abla sandıkların bile şaşırtır seni... şimdiden hayırlı olsun ...
canım bak orta okuldan evlenene kadar yani 13 sene halkalıdaki lojmanlarda büyüdüm süper güzel sosyal yönü olan her bina grubunun şçşnde parkı oturup kahvaltını yemegini yiyebileceğin bahçeleri var ben c10 da oturdum 7 sene önce şimdi dahada güzel olmuş annemler hala istanbulda lojmanlara yakın yerde kendi evlerindeler ama biz hala lojman tarafına gider piknik yapar öocukları oynatırız inan hiç pişman olmassın sadece doğudaki dostlukları sıcaklığı bulamayabilirsin ama 1 kişi bulsan yeter sana herkesede güvenme açık arayan çoktur abla sandıkların bile şaşırtır seni... şimdiden hayırlı olsun ...
çerkeskızı oklua giden çocugun varsa benim yazdığım yerde olcan okul dibi ama işte evlere masraf yapman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?