• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

günaydın bayanlar tayınler ne zaman acıklanacak bır bılgısı olan bır duyumu olan var mı artık burda beklemek cok sıkıcı olmaya b:18:basladı
günaydın canım ne kadar doğru bilmiyorum ama eşim mayısın 10unda açıklanacakmış dedi tabiki duyumyani bizde bekliyoruz bakalım hayırlısı

günaydınlar bugun bir mayıs Allah eşlerimizin yardımcısı olsun :(
günaydın canım amin canım rabbim herkesin eşini evladını korusun inşallah sorunsuz atlatılır bugünde

günaydınlar...

beksu, tayinlerin mayıs sonu, haziran başı açıklanacağını biliyorum, sanırım öyle...

emekçiler günümüz kutlu olsun :72:
günaydınn ....nasılsın canım

meraba melekcik, iyiyim nolsun, bgün tatil, evdeyim, azcık temizlik yaptım, birini tutucam diyorum üşengeçliğimden aramıyorum, sonra kendim yoruluyorum :) sana face göndericektim unuttum, özelden yazayım...

meraba melekcik, iyiyim nolsun, bgün tatil, evdeyim, azcık temizlik yaptım, birini tutucam diyorum üşengeçliğimden aramıyorum, sonra kendim yoruluyorum :) sana face göndericektim unuttum, özelden yazayım...
ahh canım yaa ne yoruyorsun kendini tut birini ..tatil günü temizlikmi yapılır bol bol uyunurr:))gönder canım özelden

ahh canım yaa ne yoruyorsun kendini tut birini ..tatil günü temizlikmi yapılır bol bol uyunurr:))gönder canım özelden

kocam sağolsun uyutmuyor, uyandırdı 8de valla, temizlik çok yapmadım ama yoruluyorm artık daha fazla, bu hafta söz birini tutcam, kendime söz vereyim bari...

kocam sağolsun uyutmuyor, uyandırdı 8de valla, temizlik çok yapmadım ama yoruluyorm artık daha fazla, bu hafta söz birini tutcam, kendime söz vereyim bari...
biz onlara kıyamıyoruz ama azıcık daha uyusunlar dinlensinler diye bak eşinin yaptığınaaa:9::9:hahaa birde kendine söz veriyo süpersin canım

bende mayıs sonu hazıran bası duydum esım soyledı ama bır sıtede bırı atmıs sanırım 1 mayıs ya da o hafta falan dıye neyse beklemek zorundayız :37: tesekkur ederım hepınıze

:))) söz verirsem vicdan yaparım belki :) benim geçen hafta başıma gelenler yüzünden eşim uyutmak istemiyor, normaldir, tekrar uyur kalırım da şekerim düşer, evde kimse de olmayınca bulan olmaz diye korkuyor...

beksu keşke açıklansa erkenden ,doğru mudur bilinmez:)

arkadaşlar tayinler cuma günleri açıklanıyo ya eşim bu cuma yada haftaya açıklanır dedi duyumuna göre heyecanla bekliyoruz

arkadaşlar tayinler cuma günleri açıklanıyo ya eşim bu cuma yada haftaya açıklanır dedi duyumuna göre heyecanla bekliyoruz

slm kızlar tayinler konuşulmuş da
neden erken ki bu yıl geçen yıl haziranda açıklanmıştı..

arkadaşlar ikinci şark nedeniyle mayıs 15 te de ilişki kesilebilcekmiş görev yerlerinden bu sene ondan erken belli olcakmış duyuma göre

arkadaşlar ikinci şark nedeniyle mayıs 15 te de ilişki kesilebilcekmiş görev yerlerinden bu sene ondan erken belli olcakmış duyuma göre

mayıs 15 cok erken geldı bana ılıskı kesmek ıcın acıklanan tarıh olabılır ama keske o zaman kesılse ılıskı duyum nerden pekı ankaradan falan mı :31:

arkadaşlar vandaki polislerden dolayı tayinler erken açıklanacak diye biliyorum kaynağım sağlam ama mantıgı pek çözemedim yani mesele 2.şark falan değil bize şark tek değil çünkü öyle olsa eskiden beri erken açıklanırdı şu an 2.şark yerimiz 3. hatta 4. 5. bile olabilir ki olanlar var buna ragmen erken acıklanma dıye bısey olmadı hiç bi zaman

arkadaşlar vandaki polislerden dolayı tayinler erken açıklanacak diye biliyorum kaynağım sağlam ama mantıgı pek çözemedim yani mesele 2.şark falan değil bize şark tek değil çünkü öyle olsa eskiden beri erken açıklanırdı şu an 2.şark yerimiz 3. hatta 4. 5. bile olabilir ki olanlar var buna ragmen erken acıklanma dıye bısey olmadı hiç bi zaman

ayy tayin çıkmışsa ben erkenden doğurrum heee :52:
dua edin de yerimizde kalalım :52:

Burda bır soylentı cıkmıs tayınler yarın acıklanıyor dıye sızce balon mu boyle bır duyum alan var mı aranızda ?

ayy şu tayin mevzusunu kapatsak mı artık, yoksa hamileler erkenden doğuracak, diğerleri de kalpten gidecek :52: açıklanırsa haberimiz olur herhal, boşverin ya, herkesin gönlünden geçen olsun inşallah :)))

arkadaşlar tayinler ne zaman belli olcak genelde hep 15mayıs diye duyuyorum ama açıklansın artık ya çok zor beklemek!!!!

off yaa tam unutuyorum tayin işini burayı okuyunca kalbim ramazan davulu gibi atmaya başlayı heyecanlanıyorum

off yaa tam unutuyorum tayin işini burayı okuyunca kalbim ramazan davulu gibi atmaya başlayı heyecanlanıyorum

Back