• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

selens benım burda komsularım var siirtten gelen çok sevmişler orayı yeniden siirt yazdılar özel harekatcılar canım

canım ilk geldiğim sene bende çok memnundum..terör yoktu rahattı bütün gün kafamızı dinliyorduk..
şimdi eşimin yüzünü göremiyorum..hiç bir ilde olmayan huzur ve cesur görevleri var..
sanki az çalışıyorlarmış gibi bir de bütün memurlara görev çıkarıyorlar..ne yürüyüş bitiyor ve maç görevleri..

ben zaten okuduysan iyi tarafını kötü tarafını da yazdım..
ama şöyle birşeyde var küçük ilden gelenler ve memleketi yakın olanlar var 8-10 senedir burdalar..
kovsan da gitmiyorlar..yani sosyal yaşantınız falan yoksa sıkılma şansınız daha az..
ama bir alışveriş merkezi bile yok düşünün yani..
ben 1 haftalık evliyken geldim buraya özel günlerimizi kutlayabileceğimiz bir yemek yiyebileceğimiz bir yer bile yok..
hepsi lokanta tarzında..buraya geleli herşeyi unuttum yani :1:

eda birazda istanbulu anlatsana be kuzum bizde seneye tayinciyiz lojman vs nasıl

ist da lojmana girme şansın çok zor..

lojman yönünden en şanslı il siirt..dışarda kalman şansın yok diyebilirim..
girmeyen beğenmediğinden girmiyor..yoksa çok fazla lojman var..

ama istda o şansın yok dışarda oturmaya mecbursun..kiraya mahkumsun..
lojmana yazılsanda çıkması çok zor..çocuk sayın fazla olursa ve puanın birikmişse belki..
bu yüzden ist çok sıkıntılı..

ama ben artık sosyal kısmına bakıyorum..çünkü 3 senedir çok sıkıldım..
özel hayatım kalmadı resmen..o yüzden kirayı düşünmüyorum bile..

canım ilk geldiğim sene bende çok memnundum..terör yoktu rahattı bütün gün kafamızı dinliyorduk..
şimdi eşimin yüzünü göremiyorum..hiç bir ilde olmayan huzur ve cesur görevleri var..
sanki az çalışıyorlarmış gibi bir de bütün memurlara görev çıkarıyorlar..ne yürüyüş bitiyor ve maç görevleri..

ben zaten okuduysan iyi tarafını kötü tarafını da yazdım..
ama şöyle birşeyde var küçük ilden gelenler ve memleketi yakın olanlar var 8-10 senedir burdalar..
kovsan da gitmiyorlar..yani sosyal yaşantınız falan yoksa sıkılma şansınız daha az..
ama bir alışveriş merkezi bile yok düşünün yani..
ben 1 haftalık evliyken geldim buraya özel günlerimizi kutlayabileceğimiz bir yemek yiyebileceğimiz bir yer bile yok..
hepsi lokanta tarzında..buraya geleli herşeyi unuttum yani :1:

ist da lojmana girme şansın çok zor..

lojman yönünden en şanslı il siirt..dışarda kalman şansın yok diyebilirim..
girmeyen beğenmediğinden girmiyor..yoksa çok fazla lojman var..

ama istda o şansın yok dışarda oturmaya mecbursun..kiraya mahkumsun..
lojmana yazılsanda çıkması çok zor..çocuk sayın fazla olursa ve puanın birikmişse belki..
bu yüzden ist çok sıkıntılı..

ama ben artık sosyal kısmına bakıyorum..çünkü 3 senedir çok sıkıldım..
özel hayatım kalmadı resmen..o yüzden kirayı düşünmüyorum bile..

biz şu an 2. şarktayız canım bi de eşim özel harekatçı halkalıdaki lojmana en geç 1yıl sonra girebilirmişiz şubeden öyle demişler bi de bizde istanbula tayin çıktıgı zaman aarayıp lojman ısteyıp ıstemedıgımız soruluyo o yonden sıkıntımız yok şükür benım merakım lojmanın ne durumda oldugu

yakalandıkmı laaaa:52::52::52::52:kuzum ben sana anlatırım istanbuluu gelmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yakaladım laaaaaa :1: gelcem annem bize baska cıkar yol yok batıda baska ıller 3ayda bı en az bı aylık dıs goreve yolluyo istanbul senede 1 o yuzden arazi de yokmus ondan yaneeeeeeeee :1:

edam ne güzel anlatmışsın ellerine sağlık tayin yerlerini yazdığımızdan beri burdan ayrılmıyorum belki siirrtle ilgili bir şeyler yazıler diye sen herşeyi açıklayı şekilde yazmışsın ama yanlış anlama canım okudukça şiştim cıkarsa orası diye düşünmekten ben doğuyu istemiyorum biraz meçburiyetten gidicem çıkarsa çünkü çocuklarımı düşünüyorum

biz şu an 2. şarktayız canım bi de eşim özel harekatçı halkalıdaki lojmana en geç 1yıl sonra girebilirmişiz şubeden öyle demişler bi de bizde istanbula tayin çıktıgı zaman aarayıp lojman ısteyıp ıstemedıgımız soruluyo o yonden sıkıntımız yok şükür benım merakım lojmanın ne durumda oldugu

arkadaşlarım var lojman da 3+1 bakımlı oluyorlar genelde..
yani benim arkadaşlarımın ki bu durumda..ama aralarında muhakkak bakımsız olan da vardır..

bizim şubeye de hemen veriyorlar diyorlar geçen sene terörden bir arkadaş gitti ist a halkalıya verdiler..
hemde hiç beklemedi direk girdi..ama ben yine de güvenemiyorum..
zaten en iyisi de halkalıda ki diyorlar..

şans biraz da diyorum..biz başvurmayı düşünüyoruz gider gitmez..tabi ist çıkarsa :1:

arkadaşlarım var lojman da 3+1 bakımlı oluyorlar genelde..
yani benim arkadaşlarımın ki bu durumda..ama aralarında muhakkak bakımsız olan da vardır..

bizim şubeye de hemen veriyorlar diyorlar geçen sene terörden bir arkadaş gitti ist a halkalıya verdiler..
hemde hiç beklemedi direk girdi..ama ben yine de güvenemiyorum..
zaten en iyisi de halkalıda ki diyorlar..

şans biraz da diyorum..biz başvurmayı düşünüyoruz gider gitmez..tabi ist çıkarsa :1:

teröre de veriliyo canım dogrudur hatta bazı akıllı terörcüler kimliğim deşifre oldu deyip dilekçe bile veriyolarmıs zaten bize ne kadar dogru bılmıyorum sınırsız lojman hakkı tanınmıs her ılde gecerlı mı bılmıyorum olsada olmasada bakım yapmadan oturmayız depreme dayanıklı olsun yeter

yakaladım laaaaaa :1: gelcem annem bize baska cıkar yol yok batıda baska ıller 3ayda bı en az bı aylık dıs goreve yolluyo istanbul senede 1 o yuzden arazi de yokmus ondan yaneeeeeeeee :1:

ayy iyi o zaman canım hayırlısı olsun inşallahhhhh çıkarr istanbulda zaten polis eksikliği var havada kaparlar sizi

edam ne güzel anlatmışsın ellerine sağlık tayin yerlerini yazdığımızdan beri burdan ayrılmıyorum belki siirrtle ilgili bir şeyler yazıler diye sen herşeyi açıklayı şekilde yazmışsın ama yanlış anlama canım okudukça şiştim cıkarsa orası diye düşünmekten ben doğuyu istemiyorum biraz meçburiyetten gidicem çıkarsa çünkü çocuklarımı düşünüyorum

çocuklar genelde sıkılmıyor merak etme lojmanlar çocuk dolu bahçede rahatça oynuyorlar..

en baştada yazdığım gibi bazı illere göre çok iyi..çünkü doğunun bütün illerini hemen hemen gezdim..

ama mardin-batman-bitlis tatvan-diyarbakır bunları daha önce görseydim siirte gelmezdim :1:

ama dersen ki hakkari şırnak bingöl van bunlara göre de çok iyi..

bizim siirt 3. tercihimizdi 4. batmandı..bizim senemizde batmanda boşluk vardı..aklım olsa 3. tercihi batman yazardım..

bu arada nerden geliceksiniz?? tercihleriniz nereler??

selens benım burda komsularım var siirtten gelen çok sevmişler orayı yeniden siirt yazdılar özel harekatcılar canım

slm şekerler selens hoşgeldin kaderdaşım

saolasın çerkezim bize yine yol gözüktü işte...

sevindim yardımcı olabildiğime..

ben merkez de nizamettin yavlak polis lojmanlarında oturuyorum..
sadece bizim lojmanımızın içinde okul var..öğrenimi için iyi diyorlar..
bizim lojmana girdiğinde sağ taraf osman çam adlı lojman, sol taraf bizim lojmanımız..

dışarıda da okullar var dışardan iyi görünüyorlar ama hepsinin öğrenim kalitesini bilemiyorum..
merkezde okul sorunu yaşamazsın..
ama inş ilçelere düşmezsiniz..ilçelere göre merkeze paris diyorlar..
sadece kurtalan ilçesi iyidir diğer merkezlere göre..

burda kaçıncı blokta olduğumu ve dairemi söyleyemiyorum malum tanıdıklar çıkabilir paylaştığımız şeyler oluyor herkesin de haberi olmasın dimi :1:
er

yok eşim özel harekatçı olduğundan merkezde olacagız ama dediğim gibi okul ve oda sayısı çok önemli bizim için inşallah istediğimiz gibi kafamızı sokacak bir lojman buluruz gerisi kolay canımcım ben onca sene istanbulda oturduktan sonra 40 lı oğlumla gittim ağrıya oğlumu orda büyütüp ankaraya ilçesine geldim alıştım küçük yerlere kapısında oturacak bankı parkı olsun yeter bana ve çocuklarıma..
tüm cevapların ic.in Allah razı olsun Rabbim dualarını makbul etsin....
:48::3:

teröre de veriliyo canım dogrudur hatta bazı akıllı terörcüler kimliğim deşifre oldu deyip dilekçe bile veriyolarmıs zaten bize ne kadar dogru bılmıyorum sınırsız lojman hakkı tanınmıs her ılde gecerlı mı bılmıyorum olsada olmasada bakım yapmadan oturmayız depreme dayanıklı olsun yeter

canım siirtte bu durum malesef var..burda terörcülerin ismi çok deşifre oluyor..çok sık yazı alıyoruz..
ama bunu kullanmadan da veriyorlar zaten..sorun olmuyor bizim için..

zaten bakımsız oturulmuyor genelde ben bu lojmana geçtiğimde 5 binden fazla bakım yaptırdım..
ama 5 sene kalırız diyorduk..sonra ben dayanamayınca mecburi hizmet biter bitmez tayin istedik ancak 1.5 sene oturabildim..
1.5 sene de dışarda oturduk ilk çıkan lojmanı beğenmediğimiz için..
boşuna yaptırmış oldum bu kadar masrafı..

inş gönlümüze göre olur canımm...

saolasın çerkezim bize yine yol gözüktü işte...

er

yok eşim özel harekatçı olduğundan merkezde olacagız ama dediğim gibi okul ve oda sayısı çok önemli bizim için inşallah istediğimiz gibi kafamızı sokacak bir lojman buluruz gerisi kolay canımcım ben onca sene istanbulda oturduktan sonra 40 lı oğlumla gittim ağrıya oğlumu orda büyütüp ankaraya ilçesine geldim alıştım küçük yerlere kapısında oturacak bankı parkı olsun yeter bana ve çocuklarıma..

allah yardımcınız olsun kuzum bence odasına falan bakma gır lojmana bıze dısarısı olmaz ilçesi var arazisi var hiç degilse lojmanda guvenebılecegın ınsanlar olur keşke bingöl yazsaydınız şube müdürümz cok iyi çalışma şartlarıda çok iyi başkanın sevdiği iller arasındaymıs bı de lojman sıkıntımız da yok tokının 3+1 sıze ordan verırler esin daırede mi genel mudurlukte mı

okul açısından korkmaa..yanlız oda sayısı konusunda kendini 2+1 e hazırla..
müdür lojmanları haricinde hepsi 2+1
inş bizim lojmanlardan biri çıkar sana eğer siirte gelirsen..
çünkü tam merkezde..toki çıkarsa okul sıkıntı olur..toki de 3+1..
okullu olan aileler tokiyi değiştirmek için adam arıyorlar..
merkeze 10 km servisle uğraşıyorlar boş yere..

inş gönlüne göre olur inş..rabbim kimseyi darda bırakmasın..

rica ederim bu arada..

Son düzenleme:
slm hanımlar aranıza yenıkatıldım bende polis eşiyim rizede sarktayız suanda henuz 3 yılımızdaha var burda benım gbı yasadığı yerden memnun olmayanınız varmı merak edıorum yorumlarınızı takıp edemedım konuyada yabancı kaldım ama slm vermek istedım

canım bak orta okuldan evlenene kadar yani 13 sene halkalıdaki lojmanlarda büyüdüm süper güzel sosyal yönü olan her bina grubunun şçşnde parkı oturup kahvaltını yemegini yiyebileceğin bahçeleri var ben c10 da oturdum 7 sene önce şimdi dahada güzel olmuş annemler hala istanbulda lojmanlara yakın yerde kendi evlerindeler ama biz hala lojman tarafına gider piknik yapar öocukları oynatırız inan hiç pişman olmassın sadece doğudaki dostlukları sıcaklığı bulamayabilirsin ama 1 kişi bulsan yeter sana herkesede güvenme açık arayan çoktur abla sandıkların bile şaşırtır seni... şimdiden hayırlı olsun ...

canım bak orta okuldan evlenene kadar yani 13 sene halkalıdaki lojmanlarda büyüdüm süper güzel sosyal yönü olan her bina grubunun şçşnde parkı oturup kahvaltını yemegini yiyebileceğin bahçeleri var ben c10 da oturdum 7 sene önce şimdi dahada güzel olmuş annemler hala istanbulda lojmanlara yakın yerde kendi evlerindeler ama biz hala lojman tarafına gider piknik yapar öocukları oynatırız inan hiç pişman olmassın sadece doğudaki dostlukları sıcaklığı bulamayabilirsin ama 1 kişi bulsan yeter sana herkesede güvenme açık arayan çoktur abla sandıkların bile şaşırtır seni... şimdiden hayırlı olsun ...

ama masraf çok ve sorunlu lojmanlar bende c6 da oturuom daha doğalgaz falan yok çok yerde pikniğe güzel ama evler ölü

çerkeskızı oklua giden çocugun varsa benim yazdığım yerde olcan okul dibi ama işte evlere masraf yapman lazım

senın babanda polisti demi benimkide polis bende antalyaya gidersem lojmanda ne hıssederım dıye cok merak edıyorum nasıl bı duygu acep bı de balkonu yok dedıler dogru mu

çerkeskızı oklua giden çocugun varsa benim yazdığım yerde olcan okul dibi ama işte evlere masraf yapman lazım

çocugum henüz okula gitmiyo daha var okul zamanına masraf sorun değil cıkmazsa ıspartakuleden ev tutmayı dusunuyoruz oranın kırası aylık en az 750 aidatsız oraya verecegım kırayı lojmana bakım yaparım

Back