ayy şu tayin mevzusunu kapatsak mı artık, yoksa hamileler erkenden doğuracak, diğerleri de kalpten gidecekaçıklanırsa haberimiz olur herhal, boşverin ya, herkesin gönlünden geçen olsun inşallah :)))
off yaa tam unutuyorum tayin işini burayı okuyunca kalbim ramazan davulu gibi atmaya başlayı heyecanlanıyorum
aaaa canım yapma böyle burada öyle kırıcı manalı konuşacak kimse yok sen yanlış anlama sakın şakasına takılıyorlar erken doğuracağız kapatalım diye..vallaha bende sırf meraktan giriyorum acaba ne zaman belli olacakmış bilgisi olan varmı haa normal zamanda aklıma gelmişyo ama buraya girdimmi ha bugün ha yarın açıklanacak diye okudukça heyecanlanıyorumn valla kocişde şaşırdı ben okuyorum hemen arıyorum onu canım açıklanacakmış açıklanıyormuş falan filannSadece bır bılgısı olan var mı dıye baktım kusura bakmayın rahatsız ettım anlasılan ama bende hamıleyım ve ŞIRNAK'dayız bu yuzden tayını beklemem cok dogal daha konuyu acmıyorum hepınıze ıyı sohbetler
aaaa canım yapma böyle burada öyle kırıcı manalı konuşacak kimse yok sen yanlış anlama sakın şakasına takılıyorlar erken doğuracağız kapatalım diye..vallaha bende sırf meraktan giriyorum acaba ne zaman belli olacakmış bilgisi olan varmı haa normal zamanda aklıma gelmişyo ama buraya girdimmi ha bugün ha yarın açıklanacak diye okudukça heyecanlanıyorumn valla kocişde şaşırdı ben okuyorum hemen arıyorum onu canım açıklanacakmış açıklanıyormuş falan filannama sen üzülme takılma böyle şeylere
Yok uzuldugum bır sey ama buraya gelmeyen burayı bılemez ben sadece buradakı ınsanlar gıbı sızlerın eslerı de bır soylentı duymus mu dıye merak etmıstım neyse sorun degıl bugun beklıyorum olmadı daha beklemeycegım zaten doguma az kaldı bır ay ıcınde gıdecegım memlekete ınsallah
Yok uzuldugum bır sey ama buraya gelmeyen burayı bılemez ben sadece buradakı ınsanlar gıbı sızlerın eslerı de bır soylentı duymus mu dıye merak etmıstım neyse sorun degıl bugun beklıyorum olmadı daha beklemeycegım zaten doguma az kaldı bır ay ıcınde gıdecegım memlekete ınsallah
Sadece bır bılgısı olan var mı dıye baktım kusura bakmayın rahatsız ettım anlasılan ama bende hamıleyım ve ŞIRNAK'dayız bu yuzden tayını beklemem cok dogal daha konuyu acmıyorum hepınıze ıyı sohbetler
arkadaşım,alınmana gerek yok, sonuna bi de gülücük falan koydm ben, alınmayasın diye ama yine de alınmışsın. her gün her gün de "tayin açıklanıyormuş bilen duyan var mı " demek garip geliyor bana, insanları da telaşlandırıyorsun, tamam kötü bi yerde olabilirsin , herkes doğu görevi yapıyor, blunduğu yerden gitmek isteyen de var senin gibi, gitmek istemeyen de var, herkes gitmek isteyecek diye bişey yok. kendi özel durumlarımızın arkasına sığınmayalım, allah gönlümüze göre versin hepimizin...
tayinler açıklandığında, herkes burdan istediği illeri duyurur umarım, biz de memleketime istedik çünkü...
aaaa canım yapma böyle burada öyle kırıcı manalı konuşacak kimse yok sen yanlış anlama sakın şakasına takılıyorlar erken doğuracağız kapatalım diye..vallaha bende sırf meraktan giriyorum acaba ne zaman belli olacakmış bilgisi olan varmı haa normal zamanda aklıma gelmişyo ama buraya girdimmi ha bugün ha yarın açıklanacak diye okudukça heyecanlanıyorumn valla kocişde şaşırdı ben okuyorum hemen arıyorum onu canım açıklanacakmış açıklanıyormuş falan filannama sen üzülme takılma böyle şeylere
bende basına gulucuk koyuyorum canım o zamannasıl oldu mu marastan konusmak basıt olsa gerek sen nazlı hamılelerden olsan gerek neyse sen takma kafana gırmıyorum daha ozel durumumun arkasına sıgınmıyorum allahım senı zor zamanında boyle bır yerde bırakmaz ınsallah dr bıle bulamazken yasama ıstemem senın gıbı atarlı da degılım sana garıp gelır bazı seyler anlamazsın haydı daha cevap yazmayın bana
evet canım hiçbirşeyi bilmiyoruz dediğin gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama arkadaşımıziki laf için burada böyle yok yorum yapmayın etmeyin diye konuşamaz hepimiz birşeyler paylaşıyoruz onunda normal burada merak ettiği şeyleri sorması ama biz kırılma üzülme dedikçe bize inat gibi yorum yazmayın diyoo bizde bayılıyorduk onun orumlarınayakonu neelere gitmiş ayolll
hepimiz meraktayız hakkımıza hayırlısı demekten
ve beklemekten başka çare yok
bu ne demek şimdi yaa hadi cvp yazmayın bana tamam kardeşim sen bilirsin yazmayız sende buraya takılmazsın olur biter ..anlamıyorum böyle insanları yaa kimse kırılmasın istiyoruz evet hepimiz heyecanlıyız stresliyiz bekliyoruz .evet kötü bir yerde olabilirsin rabbim kolaylık versin bebeğini düşünmen çok çok normal ama burada yok bana yorum yazmayın etmeyin diyede konuşmayacaksın hadi canııımmm yolun açık olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dün gerçekten çok sinir oldum ben ömrüm boyunca kendimden fedakarlıklar yaparak kimseyi kırmamaya çalıştım ama dün arkadaşımın gülerek hadii bana bi daha yorum yazmayın demeside hoş olmadı güya bende yazmıştım çok heyecanlanıyorum acaba açıklanacakmı açıklanmayacakmı meraktan ölüyoruz yani onun için arkadaşım alındı zannettim ve dedimki takma böyle şeyleri merak etmen normaldir biz şaka yapıyoruz diye üzülmemesi gerektiğini söyledim ama bunlara karşılık gülerek öyle bi cvp vermesi beni sinir etti.evet doğudasınız yaşamadığımız için bilemeyiz ama hepimiz yaşayacağız yani canım eminimki bizde çok zorluk çekeceğiz ...şunuda unutmadan resmen vurun abalıya olmuş demişsin kimseye yüklenmedim canım sen merak etme madem böyle düşünülüyorsa bundan sonra bende kesinlikle yorum yapmamhos olmamıs ya bı de benım anlamadıgım burda özel durum arkasına sıgınma gıbı bı ıbare kullanılmıs burda bı sıgınma yok gordugum kadarıyla hakkari şırnak tunceli buralar yasanmadan bılınmeyen sehırler hastane doktor sıkıntısı olan sehırler beksunun bu kadar merak ıcınde olması gayet normal endıselenıyo gebelıgınden dolayı kı belkı hamıle olmasa bu kadar sormaz hem sorar sormaz bu kımseyı baglamaz bızde gorduk gecırdık duyduk bı dunya aspagarasını da gercegını de zaten bı acıklama olsa eslerınız soyler herkesten once neyıne gerılıp yok aklımıza getırmeyın vs denıyor resmen vurun abalıya pozısyonu olmus hhem burda yazı ile anlasıyoruz yazarken ne demek ıstedıgımız degıl dırek ne yazdıgımız anlasılıyo üsluplara dikkat edelim burda acı tatlı anılar paylasıyoruz kalp kırılmasın
bende basına gulucuk koyuyorum canım o zamannasıl oldu mu marastan konusmak basıt olsa gerek sen nazlı hamılelerden olsan gerek neyse sen takma kafana gırmıyorum daha ozel durumumun arkasına sıgınmıyorum allahım senı zor zamanında boyle bır yerde bırakmaz ınsallah dr bıle bulamazken yasama ıstemem senın gıbı atarlı da degılım sana garıp gelır bazı seyler anlamazsın haydı daha cevap yazmayın bana
Evet arkadas sana yazmıstım sadece sana alındım ve uzuldum gercekten.Ben merkezde degılım Şırnak'da bır ılcesındeyız zorluklarnı anlatmama gerek yok bılen bılıyor.Benım evımde havayi fişek manzaralı canım emnıyetın karsısında olmasına ragmen cok sey var yazılacak ama yazmıyorum sadece bır bak bakalım kac kere sormusum o kadar atar yapılacak sekılde sormadım ayrıca belkı bılgısı olan vardır dıye sordum neyse onemı yok. Gercekten ben kırmak kırılmakdan hıc hoslanmam hos seyler degıl daha tartısacak bır sey yok. Senın ogrencılerın varmıs hocam en azından benım bırak arkadası ben esım olmadan sokaga cıkamıyorum, bunların onemı yok cunku benım ıcın mevzu degıl eşim nerede ben orada.Sen merkeze ınıyormussun bız bır altı ustu test ıcın burdan taa mardıne gıdıyoruz o da korkuyla neyse bunlar ozel mevzular vs ısler dedıgım gıbı ben her gun sormadım kı neyse artık tartısacak durumda degılım demekkı yanlıs yere gırmısım.Hepinize hoş sohbetler sayfayı meşgul etmenin anlamı yok.ahan da cvp yazıyorum çünkü söz hakkı vermişsin, adam gibi çekip gitmeyi de becerememişsin...
arkadaşım,birincisi hamileliği iki de bir de öne atan ben değilim,sensin, demek ki hamilelik senin ruh halini biraz etkiliyor, bende öyle bi durum yok henüz, belki ilerki aylarda olur bilemiyorum, bu durumun hamilelikle bi ilgisi olduğunu sanmıyorum, bişey diyeceksen hamileliğime değil de direkt kişiliğime karşı konuşabilirsin, eleştirilere açığımdır
ikincisi sen benim hayatımı ilmeden yorum yapma istersen, ben de doğu görevi yaptım ilçenin köyünde, değil doktor telefon bile çekmiyordu köyde, kr yağdığında yollar kapanıyo,elektrikler gidiyor, hayat duruyordu, merkeze indiğimizdeki paristeymişiz havasını sen düşün artık. ayrıca ben insüline bağımlı diyabet hastasıyım, günde 4 kez iğne yapıyorum kendime.yeri geldi yiyecek bişey bulamadık, ekmek bulamadık, evimiz mi taşlanmadı, camlarımız mı kırılmadı biz evdeyken... zaten terör bölgesinin geçiş bölgesindeydik, bizden 4 sene önce orda öğretmn öldürmüş teröristler. ve ben oraya tayinle gittiğimde bekardım ve dönene kadar bekar kaldım. sen merkezde dr bulmadım diyorsun, ben doğru dürüst insan yüzü göremedim, koyun köpek gömekten. ama asla pişman olmadım, öğrendiğim o kadar çok şey oldu ki, öyle tatlı öğrencilerim oldu ki. bana tek kalanlar bunlardı ve tabi orda yaşadığım korkularım...senin yaşadıklarına saygı duyuyorum, zorudr elbet, kolay ekmek kime verilmiş ki bize verilsin, bütün polisler ve eşleri senin yaşadığın sorunları yaşamıştır, yaşayacaktır, bunu kendine özel sayma, kötü bir ayrıcalık ya da torpil sayma. benim takıldığım nokta şu oldu, burda sohbet ediyoruz, knedimizi tanıtıyoruz ama sen her gün tayin lafıyla gelince ben de buna nötr kalamadım, tayin olursa haberimiz olur, biliyorsun ki burda da herkes sen gibi , kimsenin bildiği yok, fikir yürütüyor herkes, sen de hala soruyorsun,yok işte bilen duyan :)
melekcim, sana karşı bişey dememiş, bütün lafı banaydı, o yüzden sen dellenme boşver :))) alınma da boşver, sıkma canını, bütün dedikelri bana...
beksu arkadaşım, bana kızdıysan sadece bana kız, sayfadakilere bunu yüklemenin anlamı yok, sen yazmana devam edebilirsin buraya beni ilgilendirmez, herkes özgür sonuçta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?