• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

allah yardımcınız olsun kuzum bence odasına falan bakma gır lojmana bıze dısarısı olmaz ilçesi var arazisi var hiç degilse lojmanda guvenebılecegın ınsanlar olur keşke bingöl yazsaydınız şube müdürümz cok iyi çalışma şartlarıda çok iyi başkanın sevdiği iller arasındaymıs bı de lojman sıkıntımız da yok tokının 3+1 sıze ordan verırler esin daırede mi genel mudurlukte mı

orayıda yazmış cocam ama ilk tercih siirt olduğundan oraya çıkar diyoz eşim dairede görevli bakalım hayırlıs neyse o olur inşallah 2 artı 1 için kanepemin birini satayım bari allahtan yemek odası almamıştım sadece koltuk takımım var biraz mutfak eşyam var dolap filan...

orayıda yazmış cocam ama ilk tercih siirt olduğundan oraya çıkar diyoz eşim dairede görevli bakalım hayırlıs neyse o olur inşallah 2 artı 1 için kanepemin birini satayım bari allahtan yemek odası almamıştım sadece koltuk takımım var biraz mutfak eşyam var dolap filan...

daıre nasıl dıs gorevler çalışma sistemi

senın babanda polisti demi benimkide polis bende antalyaya gidersem lojmanda ne hıssederım dıye cok merak edıyorum nasıl bı duygu acep bı de balkonu yok dedıler dogru mu

evet çerkezim babam emekli oldu 4 sene önce istanbuldaki ara katlar dış cephe daireler balkonsuz bende c 10 da balkonsuzda ilk evlendiğimde 1 sene oturdum senin baban çalışıyomu hala sen bingölden dönüş yapıyosun anlaşılan 2. şarkmı ilk mi

çocuklar genelde sıkılmıyor merak etme lojmanlar çocuk dolu bahçede rahatça oynuyorlar..

en baştada yazdığım gibi bazı illere göre çok iyi..çünkü doğunun bütün illerini hemen hemen gezdim..

ama mardin-batman-bitlis tatvan-diyarbakır bunları daha önce görseydim siirte gelmezdim :1:

ama dersen ki hakkari şırnak bingöl van bunlara göre de çok iyi..

bizim siirt 3. tercihimizdi 4. batmandı..bizim senemizde batmanda boşluk vardı..aklım olsa 3. tercihi batman yazardım..

bu arada nerden geliceksiniz?? tercihleriniz nereler??

edam canım biz bursa mustafa kemal paşa ilçesindeyiz biz diyarbakırdan buraya geldik ailem bandırmalı yakın diye geldik tercihlerimiz siirt batman mardin bitlis elazığ erzurum kars canım çocuklarım büyükler ondan endişeleniyorum

senın babanda polisti demi benimkide polis bende antalyaya gidersem lojmanda ne hıssederım dıye cok merak edıyorum nasıl bı duygu acep bı de balkonu yok dedıler dogru mu

evet çerkezim babam emekli oldu 4 sene önce istanbuldaki ara katlar dış cephe daireler balkonsuz bende c 10 da balkonsuzda ilk evlendiğimde 1 sene oturdum senin baban çalışıyomu hala sen bingölden dönüş yapıyosun anlaşılan 2. şarkmı ilk mi

benımkıde emeklı kuzum bingölden seneye gidecez canım ilk görev yeri hakkariydi burası ikinci dış görevlere göre arastırıyoruz sımdılık ama istanbul en ıyısı gıbı gorunuyo

edam canım biz bursa mustafa kemal paşa ilçesindeyiz biz diyarbakırdan buraya geldik ailem bandırmalı yakın diye geldik tercihlerimiz siirt batman mardin bitlis elazığ erzurum kars canım çocuklarım büyükler ondan endişeleniyorum

siirtin kadrosu bu sene baya yenilenecek..
bence size siirt gelir çünkü batman ve mardin doluymuş bu sene..
bitliste olabilir..elazıg zor gibi..

siirt yada bitlis gelir diye düşünüyorum..
bitlisin tatvan ve ahlat ilçeleri çok güzel eğer oraya çıkarsa..

çocukların büyükse sıkılabilirler..genelde internetle vakit geçirebilirler..

hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inş..

Son düzenleme:
daıre nasıl dıs gorevler çalışma sistemi

2008 de geldim ilk zamanlar bitlis hakkari çukurca yüksekova beklemeye gitti 1 aylık görevler sonrasında yurtdışı musul libya 3 aylık görevler keskin nişancılık branşı aldı bi müddet eğitim hocası olduğunda erzurum diyarbakır mardin 15-20 günlük egitimlere gitti eşim..yaz kış sıkı çalışma var..

siirtin kadrosu bu sene baya yenilenecek..
bence size siirt gelir çünkü batman ve mardin doluymuş bu sene..
bitliste olabilir..elazıg zor gibi..

siirt yada bitlis gelir diye düşünüyorum..
bitlisin tatvan ve ahlat ilçeleri çok güzel eğer oraya çıkarsa..

çocukların büyükse sıkılabilirler..genelde internetle vakit geçirebilirler..

hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inş..

amiiin canım rabbim hepimiz için hayırlı eylesin mevlam neylerse güzel eyler.

2008 de geldim ilk zamanlar bitlis hakkari çukurca yüksekova beklemeye gitti 1 aylık görevler sonrasında yurtdışı musul libya 3 aylık görevler keskin nişancılık branşı aldı bi müddet eğitim hocası olduğunda erzurum diyarbakır mardin 15-20 günlük egitimlere gitti eşim..yaz kış sıkı çalışma var..

yani sonuc daireyi yazmıyomusuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzz :1: benimki shortland jammer panzer cobra land eğitimi aldı ama hocalık falan yok cok zor ya bı arkadas var ankaradan gelen onun eşide zırhlı kursu verıyo sureklı baska ıllere gıdıyo onlarda ankaradan geldı daıremı mudurlukmu bılmıyorum ama istanbul nasıldı esın ordada özel harekatcı mıydı

meleekkkkkk cık gari sobe dedik yakaldık o kadar ıkı kelam et la bebeeeeeeeee :1:

yani sonuc daireyi yazmıyomusuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzz :1: benimki shortland jammer panzer cobra land eğitimi aldı ama hocalık falan yok cok zor ya bı arkadas var ankaradan gelen onun eşide zırhlı kursu verıyo sureklı baska ıllere gıdıyo onlarda ankaradan geldı daıremı mudurlukmu bılmıyorum ama istanbul nasıldı esın ordada özel harekatcı mıydı

yok canım istanbulda normal kadro polisti sonra girdi time ağrıda bizimkide zırhlı araç akrep land ve panzer sürdü egitimlerini aldı adama oda yetmedi musulda makam söförlüğü yaptı anam benşm adam bukalemun gibim ....

yok canım istanbulda normal kadro polisti sonra girdi time ağrıda bizimkide zırhlı araç akrep land ve panzer sürdü egitimlerini aldı adama oda yetmedi musulda makam söförlüğü yaptı anam benşm adam bukalemun gibim ....

adam kendini yetiştiriyo :1:

merhaba, ben de polis nişanlısıyım :)
yeni farkettim bu konuyu ne güzel olmuş.
biz de erzincandayız. ben zaten burada iki yıldır bulunuyorum öğretmenim.
nişanlım 5 aydır burada nikah yaptık eş durumundan geldi yaklaşık 3 sene daha buradayız.
erzincanı pek merak eden yok sanırım.
herkese hayırlı tayinler rabbim bize de o günleri gösterecek mi acaba

selam arkadaşlar bende polis eşiyim şu an ist. ama inşallah hayırlısıyla şark çıkarda şu günlerde gideriz ya insan düzenini kuramıyo böyle olunca doğru düzgün

sorma vallahi resmen ruhsal çöküntü yaşıyorum..
inanır mısın dakikaları sayar oldum burada..
birde ben hamile kaldığım için ist a gidemiyorum..
yoksa siirte bu kadar uzun süre kalmazdım..

bizde ist bekliyoruz inş da öyle olur..

sizinde izmir gelmesi büyük ihtimal görünüyor..
allah gönlünüze göre versin inş..
yaa hayıııııııııııııııııır izmir istemiyoruz muğla istiyoruz biz, ilk tercih muğla, inşallah muğla çıkar :))) zordur doğu görevi, sosyal yaşamı olmayan yerde hem de, ben de atlattım o günleri, şimdi merkzdeyim ama burda da alışveriş merkezi falan yok, gezecek yeri yok, antepe gidiyoruz değişiklk olsun diye, orayı da bilmiyoruz ki gezsek :)
merhaba, ben de polis nişanlısıyım :)
yeni farkettim bu konuyu ne güzel olmuş.
biz de erzincandayız. ben zaten burada iki yıldır bulunuyorum öğretmenim.
nişanlım 5 aydır burada nikah yaptık eş durumundan geldi yaklaşık 3 sene daha buradayız.
erzincanı pek merak eden yok sanırım.
herkese hayırlı tayinler rabbim bize de o günleri gösterecek mi acaba
hoşgeldin :3: ben de öğretmenim, meslektaşız... erzincan isteyen vardı,belki sorarlar :)
selam arkadaşlar bende polis eşiyim şu an ist. ama inşallah hayırlısıyla şark çıkarda şu günlerde gideriz ya insan düzenini kuramıyo böyle olunca doğru düzgün

hoşgeldin :3:

herkese merhaba kızlarrr nasılsınız görüşmeyeliii emirkaan yine huysuzlandı yeni dişler yolda malüm çok yoruyo nete bile gircek hal bırakmıyo saolsun :nazar: :emir_bebek: :1:
tayinler mayıs 17 gibi acıklanacak diye duymustum bende ama hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden iki senedir haziranda acıklandı secimdi felan derken :34:
yeni gelen arkadaslarda hoşgelmişler bende malatyadayım gelen olursa yardımcı olurum :16:
sarıbebişim beni sormusun kuzum daha iyiyim canım benim ameliyat olunca narkoz yedim ya bi tuhaf oldum kafam ayıkmadı çok verdiler sanırım kuzum:5:

herkese kocaman MERHABA ...yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş sefa gelmiş

ögretmenim biz erzincan yazdık ama zor biz timcilere torpil oralar eğer olurda bi süpriz çıkarsa elbet yardımlarınızı isteriz saolun var olun...
,

Back