• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen fikirlerinizi bekliyorum

Evet biraz ben ittiriyordum doğru ama onunda soğuk konuşması vs yoktu yani beni dusunuyordu gosteriyordu neden böyle olduğunu anlamaya çalışıyorum o biraz hatası olduğunu bildiginde konuyu açmaz yani pek iletişim konusunda becerikli değil

Kendinizi kandırmayı bırakın. Adam seninle bir ilişki istemiyor bunu anlamak çok zor değil. İletişim konusunda da kötü fala değil, sizinle iletişime kurmak istemiyor bu kadar.

Uzak mesafe ilişkisi demişsin karısı evdedir canım çok takma kafaya :D bi arkadaşın başına gelmişti de ordan biliyorum.

Belli başlı konularda doğru tektir diye düşünüyorum ben, seven insan böyle yapmaz mesela bu çok net. Ama bana hediye aldı tatlı yolladı vs. diyebilirsiniz, haklısınız da kafanız karışıyor doğal olarak fakat erkek işte elde edene kadar mükemmeller sonra sıkılıyor falan paşalar. Sakın aramayın, yazmayın. Ulaşırsa da aynı şekilde cevap vermeyin çünkü böyleleri canı sıkıldıkça gelir, sizden sıkılınca gider ve bu böyle sürer gider.
Evet haklısınız yani benim kafamı karıştıran şeyde beni düşünüp bir şeyler yapmış olmasıydı ondan neden diye sorguladım

Back
X