- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 40
sagolasın topragım sorma ya salgın var ya ortalıkta kusma ıshal ates mahvettı bebısımı sımdı kakası normale dondu bakalım umarım gecer senın bicirikler nasıl prenses alıstı mı kardesıneselam kızlar bende sivastayım uzun zamandır yazmak istiyor yazamıyordum.çerkeskızı neoldu oğluşuna hayırdır hemşom ?
sagolasın canım ıyı sayılır sımdılık bı de pısıgı gecse enfeksıyondan gecemedıselam kızlar
sivaslılar da mı var burda, eşim sivaslı benim :)
herkes iyidir umarım,
çerkeskızı, geçmiş olsun, iyileşti mi oğluşun?
ıyı sayılır teyzesı pekmez ıcır bebıse oksuruge ıyı gelıyor oksurdugu anda tatlı seyler verırsen de gecermısçok geçmiş olsun tatlım yaa şimdi nasıl?benim oğlanda öksürük geçiremiyo bir türlü
cokkkkkkk sagol canım arkadasım ıyılestı sayılır ama bızı cok korkuttu hatta aıle hekımı %1ıhtımal çölyak bıle olabılır dedı ama bebısın kendı doktoru cok ıyı sagolsun oyle degıl dedı hn25 dıye bı mama verdı bı de ılacını degıstırdı onlar ıyı geldı gıbıçok çok geçmiş olsun canım ya dün yazmışsın şimdi nasıl oldu kuzuş önemli bişey yoktur inş.
sagolasın topragım sorma ya salgın var ya ortalıkta kusma ıshal ates mahvettı bebısımı sımdı kakası normale dondu bakalım umarım gecer senın bicirikler nasıl prenses alıstı mı kardesıne
sagolasın canım ıyı sayılır sımdılık bı de pısıgı gecse enfeksıyondan gecemedı
ıyı sayılır teyzesı pekmez ıcır bebıse oksuruge ıyı gelıyor oksurdugu anda tatlı seyler verırsen de gecermıs
cokkkkkkk sagol canım arkadasım ıyılestı sayılır ama bızı cok korkuttu hatta aıle hekımı %1ıhtımal çölyak bıle olabılır dedı ama bebısın kendı doktoru cok ıyı sagolsun oyle degıl dedı hn25 dıye bı mama verdı bı de ılacını degıstırdı onlar ıyı geldı gıbı
melossssssss sagolasın kuzu senıde ısaretlemıstım alıntı yapmamıs kusura bakma ortaam
arkadasım kullandı canım ben kullanmadımslm hanımlar nasılsınızzzzzz
ben bulantılarla boğuşuyom doktoru aradık
dramamine diye bi ilaç söyledi aldım kullanıyom
aranızda bu tür ilaç kullanan varmı?
umarım hepiniz iyisinizdir
çok öptüm byyyyyy
canım çok sevindim korkularınız da boşa çıkmış şükür öptüm kuzuyuuuuu
arkadasım kullandı canım ben kullanmadım
sagol teyzesı cok sükür korktugumuz basımıza gelmedı sen ne yaptın nasıl gıdıyor
slm kızlar ne var ne yok bebişler nasıl sizler nasılsınız Allah yar ve yardımcınız olsun
iyi gidiyor canım şükür, haftaya törene gidecem inşşimdiden çok heyecanlandım ya canımıniçini öyle görünce napacam bilmiyorum duygusala bağlamam inş neyse ki yazılı haftasındayız günler çok yoğun geçiyor, kafam böyle meşgul olunca da zaman daha çabuk geçiyor tabi bir yandan da iyi oluyor bu yoğunluk. şu anda ailemi ve aşkıcığımı özlemekten başka bir sıkıntı yok şükür, haftaya ikisi de geçecek inş bayram geliyor memleket yolları görünüyor bana :124:
hadi gözün aydın canım inş herşey istediğin gibi geçer yollar seni hangi memlekete götürüyorinşallah aşkınada ailenede sagsalım kavusursun hazırlıklar nasıl gidiyor
arkadasım kullandı canım ben kullanmadım
sagol teyzesı cok sükür korktugumuz basımıza gelmedı sen ne yaptın nasıl gıdıyor
içim rahat etmiyodu ama mecbur kullanıyorum sağol cnm..
merhaba hanımlar 2 gündür giremedim...
mail adresimi istediler falan filan..
herkesler iyimi?
benim inanılmaz gaz sorunum var midem sıkışıyo
gece ve sabah çok kötüyüm..
çok çabuk acıkıyorum..elim ayağım titriyo..
ama sabahları ilaç içmesem bulantıdan mahvoluyorum..
dramamine diye bi ilaç söyledi dr
sabah 6 da kalkıp bişiler yiyip ilacımı atıp tekrar yatıyom.
işe zar zor kalkıyorum
sizlerde ne var ne yok ?
sana kanım neden bu kadar cok ısındı sımdı anladım ben ıskenderum dogumluyum en yakın arkadasımda osmanıyelı arkadas bıle demek az ona kardesten ote aslen yozgatlıyım ama oraları pek bılmeme ragmen ıkı memleketın kulturu aynı o yuzden mıdır bılmıyorum bırı bana osmanıyelıyım ya da antakyalıyım deyınce sevıncten havalara ucuyorumamin canım inş. yollaaaar beni alııııp Osmaniye'ye götürüyor ama bayram sonrası kürkçü dükkanına geri dönecem iştezaten bir sonraki bayramda evlenmiş olacaz inş o zaman da kocişin izni olacak mı olmayacak mı bakalım ne kadar sıklıkta gidebileceğim memlekete:97: bu bayramda da bekar takılayım bakalım keyfini çıkarayım
içim rahat etmiyodu ama mecbur kullanıyorum sağol cnm..
merhaba hanımlar 2 gündür giremedim...
mail adresimi istediler falan filan..
herkesler iyimi?
benim inanılmaz gaz sorunum var midem sıkışıyo
gece ve sabah çok kötüyüm..
çok çabuk acıkıyorum..elim ayağım titriyo..
ama sabahları ilaç içmesem bulantıdan mahvoluyorum..
dramamine diye bi ilaç söyledi dr
sabah 6 da kalkıp bişiler yiyip ilacımı atıp tekrar yatıyom.
işe zar zor kalkıyorum
sizlerde ne var ne yok ?
slm hanımlar nasılsınızzzzzz
ben bulantılarla boğuşuyom doktoru aradık
dramamine diye bi ilaç söyledi aldım kullanıyom
aranızda bu tür ilaç kullanan varmı?
umarım hepiniz iyisinizdir
çok öptüm byyyyyy
canım en kısa zamanda geçer inş tüm bu sıkıntıların. kaç aya kadar devam edermiş ki bir de işe gidiyorsun orda rahatsındır umarım kendini çok yorma ikinize de iyi bak:112: bu çiçekler de benden size gelsin:)
sana kanım neden bu kadar cok ısındı sımdı anladım ben ıskenderum dogumluyum en yakın arkadasımda osmanıyelı arkadas bıle demek az ona kardesten ote aslen yozgatlıyım ama oraları pek bılmeme ragmen ıkı memleketın kulturu aynı o yuzden mıdır bılmıyorum bırı bana osmanıyelıyım ya da antakyalıyım deyınce sevıncten havalara ucuyorum
sabahları galeta tuzlu cubuk kraker turu seyler ye bı de az az sık sık ye ilk zamanlar mıde agrım cok olurdu benım daha oncedende mıdemden raatsız oldugum ıcın ılerleyen aylarda reflum arttı normalde gebelıklerın cogunda 6.aydan sonra baslayan reflu bende 3.ayda basladı ılk zamanlar talcid daha sonra gaviscon kullandım doktoruna gıderken sıkayetlerını bı kagıda yazarak gıt hamılelık ılerledıkce soyleyeceklerını unutuyorsun cunkucanım kullanırken korkma doktorlar fayda zarar ılıskısını goz onunde bulundurarak yazarlar ılacları zarar verecek olsa yazmazdı dun caponumla beraberdik senın hamıs oldugunu soyledım cok sevındı
ayyy canım benim maşallah Rabbim bağışlasın sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindimmm
Ne var ne yok kızlar nasılsınız iş yoğunluğundan giremiyorum özledim sizleri....
evet 1 apartman var aramızda canım ınternet baglatmadılar daha baglanıca gırer melos nerde bılmıyomsağol cnm benim valla bünyeye göre değişiyo bazının 3 aydan sonra bitiyo bazının 7 aydan sonra benim midem normal de de çok hassas olduğundan korkuyorum umarım o kadar uzun sürmez..çiçek için çok tşk ederim cnm sen neler yapıyosun ?
cnm sabahları istersem tuz yiyeyim yine fayda etmiyor.sabah 6 da kalkıyorum bi parça ekmek peynir çay hemen ilacımı atıyorum.
daha ilacı atarken midem bbulanıyo hemen yatağa atıyom kendimi böyle daha ne kadar geçer zaman bilmiyorum ama asla isyan etmiyorum yeter ki bebeğim benimle olsun sağlıklı olsun da çekerim ben bunları çok şükür Rabbime..
coponum senin yanına mı geldiiçok slm söle öpüyorum ikinizide
neden girmiyo nete meloşt yok ortada o nerde? aysen yok millet nerde kızlar..
sağol tatlım darısı istediğiniz zamanda size de olsun inş...
sana kanım neden bu kadar cok ısındı sımdı anladım ben ıskenderum dogumluyum en yakın arkadasımda osmanıyelı arkadas bıle demek az ona kardesten ote aslen yozgatlıyım ama oraları pek bılmeme ragmen ıkı memleketın kulturu aynı o yuzden mıdır bılmıyorum bırı bana osmanıyelıyım ya da antakyalıyım deyınce sevıncten havalara ucuyorum
ayyyy çok sevindim yaaahatay iskenderun osmaniye birbirine yakın yerler kültür olarak da benzeyince dediğin gibi anlaşmak kolay oluyor ilkokul zamanında üç sene kadar hatayda bulunmuşluğum da var :) hatta künefe sevdam o zamandan başlar orda yediğim künefeleri hala unutamam :111:
merhaba kızlar
sarıbeybi, inş artık geçer bulantılr, zor oluyordur ama iş yerin açısından sorun yok herhalde, okulda olsaydın zorlanırdın, öğrnciler gürültü, vakitli derse girmen gerek falan...
miracle sen de mi öğretmensin? meslektaşız yani. osmaniye komşumuz,maraştayım ben de görev icabı, osmaniyeye de bi kez gitmiştim ufak bi yerdi,şirindi...:)
slm kızlarrr herkes iyidir inşş az önce duydum bingölde patlama olmus cerkesim ortaam nerdesin çok gecmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?