- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
- 158
meslekte iki bitti canım, konyadayım. memnun musun sorusunu ilk meslek olarak cevaplayayım yaa çok karışık yaa bazen hah diyorum tam bana göre meslek ben ancak böyle mutlu olurum bazen de oluyor ya ben niye bu mesleği seçtim yok yok bana göre değil diyorum ama tahmin edersin sen de bu cümleleri ne zaman kurduğumu mesleğimden mutluyum şükür, her sınıf ayrı bir dünya olduğu gibi her sınıftaki her öğrenci bile ayrı bir dünya. bu kadar farklı hayatlar tanımak onlara doğruyu güzeli göstermek, hayatlarını iyi yönde etkileyecek ufacık bir katkı bile yapmak beni çok çok mutlu ediyor :) çok konuştum neyse gelelim ikinci olarak da sorunu il olarak cevaplayayım yine memnunum diyeceğim bu konuda da, burası için şöyle söyleyim hem büyükşehir her türlü imkan elinin altında hem de metropol şehirlerin kargaşasından, trafik çilesinden, o sürekli bir yerlere yetişmeye çalışan kalabalıklardan da uzak bir şehir. yaşanılacak ideal bir şehir olarak görüyorum bana göre tek eksiği sosyal aktivitelerin sınırlı olması.
uzun oldu ama sorunu tam olarak hangisi için sorduğunu anlayamadım riske atmadım her türlü cevapladım
çook zahmet verdim sana, aslında hem il hem meslek anlamında sormuştum ama belirtmedim, kusura bakma, ikisine d ecevap verdiğin için ayrıca teşekkürler...
seni kesinlikle anlayailiyorum mesleğimiz hakkında hissettiklerin konusunda. öğrencilere bişeyle kzandırdıysam, benden bişeyler bekliyorlarsa, çevremde dört dönüyorlarsa o kadar mutlu oluyorum ki, tam benlik meslek işte :) ama yolunda gitmediğind ebazı şeyler, amaca ulaşmıyorsa yaptıklarımız,emeklerimiz, işte sıkıntı başlıyor...her şeye rağmen seviyorum mesleğimi ben de :) çok memnunum şükür, 4 yıldır da aynı okuldayım, artık bu sene tayin istersek değişecek, yeni okul ,yeni ortam çok zor oluyor alışana kadar... ((
burda en yakın arkadaşım konyalı benim, hem büyükşehir hem ufakşehir olması avantaj gerçekten memurlar için... hayırlısı olsun ikimiz için de...
Son düzenleme: