- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 40
sagolasın topragım sorma ya salgın var ya ortalıkta kusma ıshal ates mahvettı bebısımı sımdı kakası normale dondu bakalım umarım gecer senın bicirikler nasıl prenses alıstı mı kardesıneselam kızlar bende sivastayım uzun zamandır yazmak istiyor yazamıyordum.çerkeskızı neoldu oğluşuna hayırdır hemşom ?
sagolasın canım ıyı sayılır sımdılık bı de pısıgı gecse enfeksıyondan gecemedıselam kızlar
sivaslılar da mı var burda, eşim sivaslı benim :)
herkes iyidir umarım,
çerkeskızı, geçmiş olsun, iyileşti mi oğluşun?
ıyı sayılır teyzesı pekmez ıcır bebıse oksuruge ıyı gelıyor oksurdugu anda tatlı seyler verırsen de gecermısçok geçmiş olsun tatlım yaa şimdi nasıl?benim oğlanda öksürük geçiremiyo bir türlü
cokkkkkkk sagol canım arkadasım ıyılestı sayılır ama bızı cok korkuttu hatta aıle hekımı %1ıhtımal çölyak bıle olabılır dedı ama bebısın kendı doktoru cok ıyı sagolsun oyle degıl dedı hn25 dıye bı mama verdı bı de ılacını degıstırdı onlar ıyı geldı gıbıçok çok geçmiş olsun canım ya dün yazmışsın şimdi nasıl oldu kuzuş önemli bişey yoktur inş.
melossssssss sagolasın kuzu senıde ısaretlemıstım alıntı yapmamıs kusura bakma ortaam