• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ayy demeee çok gecmiş olsun bacımm allah korusun sizi her daim inşşşş :38: :38:

ooooo bu süper bi haberrr tebrik ederim canımmm benim saglıcakla gelsin inşşş kuzucunnn :nazar: :emir_bebek: :64: :64: :64:

oleyyyy bir bebiş dahaaa hayırlı olsun tatlım ..herşeyin bir zamanı vardır bak okadar bekledin sabrettin rabbim uygun zamanda verdi.inş.sağsalim gelir bebişimiz

çok tşk ederim kızlarrr evt çok şükür Rabbim nasip etti inş tamamına erdirir..
sizin de desteğiniz ve dualarınızla bugünlere geldik hepinizi öpüyorumm

erkese iyi akşamlar kızlarrr umarım hepiniz iyisiniz...
c.tesi akşam test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür...
ama tabi inanamadım ertesi gün eşime nöbetçi eczane aratıp bi test daha yaptım..
o da çift çizgi olunca hemen acile gittim ve kan verdim
değerim 2175 çıktı inanamadım...
doktor söylemeden de inanamadım bugün dr gittim alttan usg baktı ve keseyi gördük çok şükür :66:
2 hafta sonra da gel kalp atışlarını görelim dedi...
inanın hiç ama hiç aklımda olmadığı bi an aldım bu güzel haberi..
stres kesinlikle etkiliyomuş çünkü ben 1 aydır sabah 8 akşam 8 çalışıyorum
ilaç gibi geldi bu haber bana ve hemen sizlerle paylaşmak istedim..inş dualarınızla sorunsuz bir gebelik yaşar
bebeğime kavuşurum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
öpüyorum hepinizi iyi akşamlar
canımmm tebrık ederım rabbım tamamına erdırsın dıkkat et cok sevındım ya rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın tekrardan hayırlı olsun
amannnn tanrıııımmmm neler olmuşşşş.ama herşeye rağmen iyi geçmişyaa boşverrr

ben bir günümüzü anlatsam yeter sana bizimki şuanda XXL...kırılmadık eşya kalmadı evde:44:

sorma kuzum ya neler geldı basımıza bılırım xxl hallerını her hafta hastaneye tasınır olduk yok ıgne yuttu yok cam kırıgı yuttu dıye kendılerıne zarar vermesınlerde kırılan esya olsun canım

çok tşk ederim kızlarrr evt çok şükür Rabbim nasip etti inş tamamına erdirir..
sizin de desteğiniz ve dualarınızla bugünlere geldik hepinizi öpüyorumm

inşşş canım benimmm ayy ne mutlu bize ozaman kuzucum allahım korusun inşş ikinizide :38: :38:

canımmm tebrık ederım rabbım tamamına erdırsın dıkkat et cok sevındım ya rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın tekrardan hayırlı olsun

sorma kuzum ya neler geldı basımıza bılırım xxl hallerını her hafta hastaneye tasınır olduk yok ıgne yuttu yok cam kırıgı yuttu dıye kendılerıne zarar vermesınlerde kırılan esya olsun canım

inşşş canım benimmm ayy ne mutlu bize ozaman kuzucum allahım korusun inşş ikinizide :38: :38:

çok tşk ederim hepinize dualarınızı eksik etmeyin benden öptüm sizleri

bu arada ben gün için de pek su içmezdim şimdi ne kadar içmeliyim acaba?

çok tşk ederim hepinize dualarınızı eksik etmeyin benden öptüm sizleri

bu arada ben gün için de pek su içmezdim şimdi ne kadar içmeliyim acaba?

şimdilik okadar öenmli deil ama canım hamile olacaksın artık kac ay boyunca içmeye calış ve bol süt iç bebek büyüsün emi çok faydalı bebişe süt fındık fıstık yeşillik tüket folik asitini al yada elevit yazar dr sana artık yegenimize çok ii bakkkk kolay bulmadık nede olsa dimiiiii :)

ama tabi inanamadım ertesi gün eşime nöbetçi eczane aratıp bi test daha yaptım..
doktor söylemeden de inanamadım bugün dr gittim alttan usg baktı ve keseyi gördük çok şükür :66:
ilaç gibi geldi bu haber bana ve hemen sizlerle paylaşmak istedim..inş dualarınızla sorunsuz bir gebelik yaşar

:89:hayırlı olsun canım çok sevindim...allah tamamına erdirsin...........:54:

sarıbeybi... :)
çok sevindim bebiş haberine gerçekten, hadi hayırlı olsun, allah sağlık versin ikinize de. isteyenlere de versin :) benim ilk ay denemem olmadı artık, kısmet. ben de sevinirim inşallah senin gibi :) ama benim yumurta rezervim az, pek umudum yok,belki dr a giderim tekrar...

şimdilik okadar öenmli deil ama canım hamile olacaksın artık kac ay boyunca içmeye calış ve bol süt iç bebek büyüsün emi çok faydalı bebişe süt fındık fıstık yeşillik tüket folik asitini al yada elevit yazar dr sana artık yegenimize çok ii bakkkk kolay bulmadık nede olsa dimiiiii :)

haklısın cnm
her sabah süt içiyorum..
Folik asit yazdı bana
haklısın valla kıymetini bilmeliyim...

:89:hayırlı olsun canım çok sevindim...allah tamamına erdirsin...........:54:

çok tşk ederim..

çok sevindim bebiş haberine gerçekten, hadi hayırlı olsun, allah sağlık versin ikinize de. Isteyenlere de versin :) benim ilk ay denemem olmadı artık, kısmet. Ben de sevinirim inşallah senin gibi :) ama benim yumurta rezervim az, pek umudum yok,belki dr a giderim tekrar...

tşk ederim cnm...
Kısmet cnm benim hiç aklımda yoktu
inş kısa zamanda seninde güzel haberini alırız cnm..
Umudunu kesme rabbim nasip eder inş..

Hayırlı olsun canım inşallah sağsalim alırsın kucağına...

çok sevindim bebiş haberine gerçekten, hadi hayırlı olsun, allah sağlık versin ikinize de. isteyenlere de versin :) benim ilk ay denemem olmadı artık, kısmet. ben de sevinirim inşallah senin gibi :) ama benim yumurta rezervim az, pek umudum yok,belki dr a giderim tekrar...
darısı sana ve burdaki bebiş isteyen tüm arkadaslara olsun melek kalpli arkadasım benim evet mutlaka iyi bir dr git görün canım benim çok öpüyorum seni dualarım hep sizinle inşş sarıbebişim yolu actı maşallah suphanallah diyelimmm :))
haklısın cnm
her sabah süt içiyorum..
Folik asit yazdı bana
haklısın valla kıymetini bilmeliyim...

çok tşk ederim..

tşk ederim cnm...
Kısmet cnm benim hiç aklımda yoktu
inş kısa zamanda seninde güzel haberini alırız cnm..
Umudunu kesme rabbim nasip eder inş..

aynen kuzucummm muckss:)

sağol tatlımmmm melikecim :3: inşallah ben de bu duyguyu yaşarım, diğer alara artık beklentim :) dua edin benim için de :) ya bu yumurtlama günleri önemli de, çok önemli mi ? sorayım tecrübeli arkadaşlara, onun dışındaki zamanlarda hamilelik durumu hiç yok mu,yoksa çok az mı?

sağol tatlımmmm melikecim :3: inşallah ben de bu duyguyu yaşarım, diğer alara artık beklentim :) dua edin benim için de :) ya bu yumurtlama günleri önemli de, çok önemli mi ? sorayım tecrübeli arkadaşlara, onun dışındaki zamanlarda hamilelik durumu hiç yok mu,yoksa çok az mı?

rica ederim kuzucukk:)) evet balım önemli olan o 3 gün yumurtanın catladıgı gün oluyo ve 3 gün sürüyo aslında normal hesabı söle verilere göre:) adet olacagın zamandan 14 gün öncesi farzedelim 28 gün adetin sürüyo 28-14= 14.gün yani yumurtanın catladıgı gün oluyo kuzusum :))) burdan yazıyorum belki bilmeyen arkadaslar olur tuttu tuttu tutmadı diger aya kısmeti ne zamansa hayırlısıyla ozaman gelir zaten:)

Hayırlı olsun canım inşallah sağsalim alırsın kucağına...

tşk ederim cnm

darısı sana ve burdaki bebiş isteyen tüm arkadaslara olsun melek kalpli arkadasım benim evet mutlaka iyi bir dr git görün canım benim çok öpüyorum seni dualarım hep sizinle inşş sarıbebişim yolu actı maşallah suphanallah diyelimmm :))

aynen kuzucummm muckss:)

aminnnnnnnnnnnnn

tatlım evet en verimli günler yumurtlama günleri.. bol şanslarrr :))

allah senı ne etmesın bacinek len varya dun evlılık yıl donumumuzdu alı yahyanında resmı olarak dogum gunu ıkısını bırlıkte kutlayacaz sozde hayatımda hıc unutamayacagım bı gun oldu gecen sene dogum yaptım dıye hastanedeydım kutlayamadık bu senede termosıfon bızım yıne costu ev yanıyodu nerdeyse adrenalın tavan yaptı zaten baslangıcta koptu fılm guzel bı sofra hazırladım ranırı falan serdım kırmızı mumlar yaktım sofra hazır ustumu gıyeyım yemege oyle baslayalım dedık alı yahya zımbırtısı reklamlardakı adam gıbı ranırı cek sofradan onca emek verdıgım susledıgım yemegı yere ındır yemek takımının servıs tabagının kenarı kırıldı ona mı yanayım neyse ortalıgı toparladık tam yemege oturduk ana yemege gectıgımız anda cozzzzzt dıye temosıfon kıvılcım cıkarmyaa basladı sanırsın kı evde havaı fısek patlıyo sonra tebrık etmek ıcın arayanlar falan derken saat 10bucuk oldu bız pastayı alı yahya uyuklar vazıyette kestık ama herseye ragmen cok guzeldı

talihsizlikler üst üste geldi mi geliyor demek ki yaa ama olsun sonu güzel bitmiş ne mutlu size hep mutlu olun inş

ayyy çok harika bir haber :) çok tebrik ederim Allah sağsalim kucağınıza almayı da nasip etsin inş

talihsizlikler üst üste geldi mi geliyor demek ki yaa ama olsun sonu güzel bitmiş ne mutlu size hep mutlu olun inş

ayyy çok harika bir haber :) çok tebrik ederim Allah sağsalim kucağınıza almayı da nasip etsin inş

çok tşk ederim cnm benim sağolun :)

hmmm sağol melikecim ama aklım karıştı benim :) netten hesaplama yapıyorum, adet bitiminden sonraki hafta diye biliyorum ben de, yaklaşık 1 hafta gösteriyor yumurtlama dönemini, senin de dediğin böyle bişey sanırım :) sağol şekerim...
sarıbeybi sen de sağol canım :)

hmmm sağol melikecim ama aklım karıştı benim :) netten hesaplama yapıyorum, adet bitiminden sonraki hafta diye biliyorum ben de, yaklaşık 1 hafta gösteriyor yumurtlama dönemini, senin de dediğin böyle bişey sanırım :) sağol şekerim...

cnm yumurtlama dönemi her kadında farklı kaç gün de adet görüyosun mesela 30 diyelim. 30-14=16 yani adetinin 14. gününden başla çalışmalara sağlam olsun 20. güne kadan çalış :1: çok çalışmanın kimseye zararı yok dimi :1:
sende sağol cnm bi de adnan saraçoğlu bişi demişti hani eşler yatakta hep aynı tarafta uyurya mesela kocanızın hep sağında yatıyorsunuzdur bebek düşündüğünüzde yer değişin artık kocanızın solunda yatın demişti..ben yaptım 1,5 yıldır adamın solundaydım tersine geliyomuşum meğer sağına geçtim oldu valla :52::52::52::52:

sende soal bidenem benimmm mucksss :38:
cnm yumurtlama dönemi her kadında farklı kaç gün de adet görüyosun mesela 30 diyelim. 30-14=16 yani adetinin 14. gününden başla çalışmalara sağlam olsun 20. güne kadan çalış :1: çok çalışmanın kimseye zararı yok dimi :1:
sende sağol cnm bi de adnan saraçoğlu bişi demişti hani eşler yatakta hep aynı tarafta uyurya mesela kocanızın hep sağında yatıyorsunuzdur bebek düşündüğünüzde yer değişin artık kocanızın solunda yatın demişti..ben yaptım 1,5 yıldır adamın solundaydım tersine geliyomuşum meğer sağına geçtim oldu valla :52::52::52::52:

ayyy ilahiii bebiş yaaaa çok güldümm canımsınnnn :52: :9: :9: :9:

28 30 gün sürüyor benim adet aralığım, neyse bakalım kısmet, sık çalışınca da sperm kalitesi düşüyormuş ama :) aman zaten koca polis olunca vakti ne kadar olur gece düşünün :)
yatak yönünün değiştirmenin mantığı neymiş canım anlayamadım :) değişince adamın isteği mi artıyormuş, ben solunda yatıyorum şimdi, arada değişiyoruz ama... :)))

sende soal bidenem benimmm mucksss :38:

ayyy ilahiii bebiş yaaaa çok güldümm canımsınnnn :52: :9: :9: :9:

sağol bebem hep gülelim inş...

28 30 gün sürüyor benim adet aralığım, neyse bakalım kısmet, sık çalışınca da sperm kalitesi düşüyormuş ama :) aman zaten koca polis olunca vakti ne kadar olur gece düşünün :)
yatak yönünün değiştirmenin mantığı neymiş canım anlayamadım :) değişince adamın isteği mi artıyormuş, ben solunda yatıyorum şimdi, arada değişiyoruz ama... :)))

haklısın cnm ah ben de çok zor çalıştım...
ya heralde enerji meselesi... :1:

Back