- 27 Aralık 2009
- 26.513
- 25
- 408
yine mi?
artık eşim işte olunca yüreğim ağzımda...:18:allah hepimizin eşlerini ve tüm vatana hizmet edenleri korusun..
malesef canım.. eşim dio dısarı cıkılıcak gibi deil bu ara
sorma ortaaam ya daha 2gun once tosbama ev ayakkabısı almaya gıtmıstık bomba patlayan yere canlı bombaymıs bı de eylemı yapan olmaz olasıca bayanmıs ıcımden onun hakkında dusunduklerıımı tahmın etmısındır ıste esımde subedeydı 3kısı öldü dıyorlar ama 3kısı olarak dusunmeyın bırı les 2kısı öldüslm kızlarrr herkes iyidir inşş az önce duydum bingölde patlama olmus cerkesim ortaam nerdesin çok gecmiş olsun canım
osmanıyenın neresındensın canım benım candostum toprakkalelisana kanım neden bu kadar cok ısındı sımdı anladım ben ıskenderum dogumluyum en yakın arkadasımda osmanıyelı arkadas bıle demek az ona kardesten ote aslen yozgatlıyım ama oraları pek bılmeme ragmen ıkı memleketın kulturu aynı o yuzden mıdır bılmıyorum bırı bana osmanıyelıyım ya da antakyalıyım deyınce sevıncten havalara ucuyorum
ayyyy çok sevindim yaaahatay iskenderun osmaniye birbirine yakın yerler kültür olarak da benzeyince dediğin gibi anlaşmak kolay oluyor ilkokul zamanında üç sene kadar hatayda bulunmuşluğum da var :) hatta künefe sevdam o zamandan başlar orda yediğim künefeleri hala unutamam :111:
aynen bacım yaaaallah korusun canım..eşim biraz aramasa ;ben arıyorum ama korka korka...
sorma ortaaam ya daha 2gun once tosbama ev ayakkabısı almaya gıtmıstık bomba patlayan yere canlı bombaymıs bı de eylemı yapan olmaz olasıca bayanmıs ıcımden onun hakkında dusunduklerıımı tahmın etmısındır ıste esımde subedeydı 3kısı öldü dıyorlar ama 3kısı olarak dusunmeyın bırı les 2kısı öldü
osmanıyenın neresındensın canım benım candostum toprakkaleli
hadi yaa ufff bacım allahım her daim korusun inşş seni ve aileni burdaki tüm polis ve asker eşlerini yavrularını
bende 3 gündür üst üste carısya cıktım bugünde subay eşi arkadasım dogum yaptı onu ziyarete gittik hediye aldık yine carsıya ugradık eşimde tam bunu sölüyodu aslında melike dısarı cıkılıcak zaman deil ortam bu ara olay var bende burda bişi olmaz heralde derken eve geldik eşim nette haberi okudu sokk oldum vallaa rabbim yar ve yardımcımız olsun bacım ne diim valla bi emanet solugun arkasındayız ya..
sorma ortaaam ya daha 2gun once tosbama ev ayakkabısı almaya gıtmıstık bomba patlayan yere canlı bombaymıs bı de eylemı yapan olmaz olasıca bayanmıs ıcımden onun hakkında dusunduklerıımı tahmın etmısındır ıste esımde subedeydı 3kısı öldü dıyorlar ama 3kısı olarak dusunmeyın bırı les 2kısı öldü
osmanıyenın neresındensın canım benım candostum toprakkaleli
patlama olmuş bingölde geçmiş olsun canım sen geldin aklıma bi gireyim de bakayım burdan dedim. ben de düziçinden canım.
patlama olmuş bingölde geçmiş olsun canım sen geldin aklıma bi gireyim de bakayım burdan dedim. ben de düziçinden canım.
hemşeriyiz sanırım sekerim bende adanalıyımmm eşimde iskenderun
oooo ortaam unuttun mu konusmustuk yahemşeriyiz sanırım sekerim bende adanalıyımmm eşimde iskenderun
cok sagol canım sukur esım o vakıtte subedeydı canlı bombaymıs karı patlatmıs kendını olan etraftakı ınsanlara oldusorma ortaaam ya daha 2gun once tosbama ev ayakkabısı almaya gıtmıstık bomba patlayan yere canlı bombaymıs bı de eylemı yapan olmaz olasıca bayanmıs ıcımden onun hakkında dusunduklerıımı tahmın etmısındır ıste esımde subedeydı 3kısı öldü dıyorlar ama 3kısı olarak dusunmeyın bırı les 2kısı öldü
aynen bacım yaaa
hadi yaa ufff bacım allahım her daim korusun inşş seni ve aileni burdaki tüm polis ve asker eşlerini yavrularını
bende 3 gündür üst üste carısya cıktım bugünde subay eşi arkadasım dogum yaptı onu ziyarete gittik hediye aldık yine carsıya ugradık eşimde tam bunu sölüyodu aslında melike dısarı cıkılıcak zaman deil ortam bu ara olay var bende burda bişi olmaz heralde derken eve geldik eşim nette haberi okudu sokk oldum vallaa rabbim yar ve yardımcımız olsun bacım ne diim valla bi emanet solugun arkasındayız ya..
cıkmayın kuzum ya bız bayadır tedırgındık zaten
miracle,
ben de çok seviyorum tarhanayı, ama kurusunu daha çok :) dondurması zaten fıstıklı olan süper...
branşın ne bu arada ?
hemşeriyiz sanırım sekerim bende adanalıyımmm eşimde iskenderun
melike senle de hemşeri sayılırız yaaa osmaniye de adanadan ayrılma ne de olsa :)
oooo ortaam unuttun mu konusmustuk ya
cok sagol canım sukur esım o vakıtte subedeydı canlı bombaymıs karı patlatmıs kendını olan etraftakı ınsanlara oldu
aynen bacım yaaa
cıkmayın kuzum ya bız bayadır tedırgındık zaten
valla unutmusum kuzu yaa kafamı bıraktı emir kaan canı saolsun
şimdi bayan polis arkadaslarla çıktık alışverişe bacım napak mecbur kalıyoz çıkıyoz allahım korusun inşallah
miracle,
ben de çok seviyorum tarhanayı, ama kurusunu daha çok :) dondurması zaten fıstıklı olan süper...
branşın ne bu arada ?
sen de zaten fıstıkk gibisin kuzucumm
melike senle de hemşeri sayılırız yaaa osmaniye de adanadan ayrılma ne de olsa :)
canım benim dedemler tarafı hep osmaniyedeler biz adanadayız ama soyadları okurlar belki duymussundur
valla süperrr matematik olmasa hangi branş seçerdin deseler cevabım kesinlikle ingilizce, ortaokuldan beri severim kendisiniingilizce... :)
cok sagol canım sukur esım o vakıtte subedeydı canlı bombaymıs karı patlatmıs kendını olan etraftakı ınsanlara oldu
şimdi bayan polis arkadaslarla çıktık alışverişe bacım napak mecbur kalıyoz çıkıyoz allahım korusun inşallah
canım benim dedemler tarafı hep osmaniyedeler biz adanadayız ama soyadları okurlar belki duymussundur
merkezdelerse bilmem canım bizim merkezde oturan akraba falan da yok, bizim için merkez demek alışveriş demek
valla süperrr matematik olmasa hangi branş seçerdin deseler cevabım kesinlikle ingilizce, ortaokuldan beri severim kendisini
merkezdelerse bilmem canım bizim merkezde oturan akraba falan da yok, bizim için merkez demek alışveriş demek
alemsin canım yaa
niyeki merkeze cok mu uzaktasınız ozaman öledir bebegem
sağol tatlım darısı istediğiniz zamanda size de olsun inş...
valla süperrr matematik olmasa hangi branş seçerdin deseler cevabım kesinlikle ingilizce, ortaokuldan beri severim kendisini
alemsin canım yaa
niyeki merkeze cok mu uzaktasınız ozaman öledir bebegem
yarım saat sürüyo canım da işte kıyafet alışverişidir kuafördür bunlar için doğru şehir merkezine, düzgün mağaza da yok kuaför de yok bizim orda. mahrumiyet bölgesi gibi anlattım ben de öyle de değil işin ilginci ama bu konular sıkıntı :)
melikecim, sağol şekerim, kimin arkadaşıyız ama :)))
miracle, bense matematikten nefret ederim,hiç sayısal becerim yoktur :))) ama herkesin özendiği bir branş olduğu kesin...kaçıncı yılın meslkte ve hangi ildesin? memnun musun? çok mu sordum :)
evet 1 apartman var aramızda canım ınternet baglatmadılar daha baglanıca gırer melos nerde bılmıyom
merhaba kızlar
sarıbeybi, inş artık geçer bulantılr, zor oluyordur ama iş yerin açısından sorun yok herhalde, okulda olsaydın zorlanırdın, öğrnciler gürültü, vakitli derse girmen gerek falan...
miracle sen de mi öğretmensin? meslektaşız yani. osmaniye komşumuz,maraştayım ben de görev icabı, osmaniyeye de bi kez gitmiştim ufak bi yerdi,şirindi...:)
slm kızlarrr herkes iyidir inşş az önce duydum bingölde patlama olmus cerkesim ortaam nerdesin çok gecmiş olsun canım
yine mi?
artık eşim işte olunca yüreğim ağzımda...:18:allah hepimizin eşlerini ve tüm vatana hizmet edenleri korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?