• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

kız melikem bişi sorcam ben şu profil resmimin altındaki yazıyı değişcem nasıl yapıyoduk unuttummmmmmm

kız melikem bişi sorcam ben şu profil resmimin altındaki yazıyı değişcem nasıl yapıyoduk unuttummmmmmm

hemen cevaplıyorum kuzucum.. bak yukarda kontrol paneli yazan yeri tıklıosun sonra sol tarafta cıkan profili düzenleye tıklayıp asagıya in orda görüp yazarsın emi fıstıgammm :38:

28 30 gün sürüyor benim adet aralığım, neyse bakalım kısmet, sık çalışınca da sperm kalitesi düşüyormuş ama :) aman zaten koca polis olunca vakti ne kadar olur gece düşünün :)
yatak yönünün değiştirmenin mantığı neymiş canım anlayamadım :) değişince adamın isteği mi artıyormuş, ben solunda yatıyorum şimdi, arada değişiyoruz ama... :)))

bence öle bişi yok canım yaa vışşşşş :17:

talihsizlikler üst üste geldi mi geliyor demek ki yaa ama olsun sonu güzel bitmiş ne mutlu size hep mutlu olun inş

ayyy çok harika bir haber :) çok tebrik ederim Allah sağsalim kucağınıza almayı da nasip etsin inş

sagolasın kuzum ya oglum hasta teyzelerı dua edın bızeee

selam kızlar bende sivastayım uzun zamandır yazmak istiyor yazamıyordum.çerkeskızı neoldu oğluşuna hayırdır hemşom ?

selam kızlar :3:
sivaslılar da mı var burda, eşim sivaslı benim :)
herkes iyidir umarım,

çerkeskızı, geçmiş olsun, iyileşti mi oğluşun?

Son düzenleme:
gözümüzü açar açmaz acı haberi aldık biz nerede yaşıyoruz yaa hepimiz aynı vatanın evlatları değilmiyiz neden bu savaş.bi evlat kolay dünyaya getirilip kolay büyütülmüyo bi yeri acıdığında benim içim kanıyo canım yanıyo kiii evladı şehiç olan anneleri düşünemiyorum..rabbim yardımcıları olsun sabırlar versin nasıl dayanılır rabbimm NASIILLLL.....BİZ EVLATLARIMIZI ASKERE GÖNDERMİYORUZZ BİLE BİLE ÖLÜME YOLLUYORUZZ

gözümüzü açar açmaz acı haberi aldık biz nerede yaşıyoruz yaa hepimiz aynı vatanın evlatları değilmiyiz neden bu savaş.bi evlat kolay dünyaya getirilip kolay büyütülmüyo bi yeri acıdığında benim içim kanıyo canım yanıyo kiii evladı şehiç olan anneleri düşünemiyorum..rabbim yardımcıları olsun sabırlar versin nasıl dayanılır rabbimm NASIILLLL.....BİZ EVLATLARIMIZI ASKERE GÖNDERMİYORUZZ BİLE BİLE ÖLÜME YOLLUYORUZZ

Bende çok üzgünüm... Ateş düşen evlere Allah sabır versin... İnsanın sevdiğini, yavrusunu toprağa vermek dayanılacak bir acı değil...
Allah o adilere fırsat vermesin kendi ellerinde patlasın o bombalar...

Mrb hanımlarrr
yine şehit haberleriyle yaktılar yüreğimizi..allah köklerini kurutsun eşlerimizi tüm vatan bekçilerini korusun diyim..
Hepiniz iyisiniz inş.. Beni sormayın bulantılarım başladı zorluyor baya beni hele de iş yerinde olunca fenalardayım..
Dua edin bana nolurr

Sabah haberlerde gördüm bende şehitlerimizin haberini eşimi yeni yollamıştım daha işe hergün okuyorum arkasından ama bugün daha bi çok okudum..Allaha emanet olsun hepimizin eşleri, abileri, babaları, kardeşleri, yavruları...Şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, ailelerine çok büyük sabır versin rabbim dayanılcak gibi bi acı değil..bunu yapanların yanına da bırakmasın yüce mevlam tez zamanda tepetaklak olsunlar kökleri kurusun soysuzların!!
KKya teşekkür ederim bu arada sitemizin arka fonu çok güzel olmuş hep böyle kalsın hatta...

Sabah haberlerde gördüm bende şehitlerimizin haberini eşimi yeni yollamıştım daha işe hergün okuyorum arkasından ama bugün daha bi çok okudum..Allaha emanet olsun hepimizin eşleri, abileri, babaları, kardeşleri, yavruları...Şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, ailelerine çok büyük sabır versin rabbim dayanılcak gibi bi acı değil..bunu yapanların yanına da bırakmasın yüce mevlam tez zamanda tepetaklak olsunlar kökleri kurusun soysuzların!!
KKya teşekkür ederim bu arada sitemizin arka fonu çok güzel olmuş hep böyle kalsın hatta...

kesinlile katılıyorum cnm kk ya tşkler arka fonla destek verdiği için...

acımız cok büyük... resmen bu defa dilim tutuldu duyunca haberi...
rabbim sehitlerimize allahtan rahmet ailelelerinede bas saglıgı ve sabr diliyorum...
vatan bir bütündür parcalanamaz.. buna asla izin vermicez.. :47:

acımız cok büyük... resmen bu defa dilim tutuldu duyunca haberi...
rabbim sehitlerimize allahtan rahmet ailelelerinede bas saglıgı ve sabr diliyorum...
vatan bir bütündür parcalanamaz.. buna asla izin vermicez.. :47:

Evet acımız çok büyük.gitgide büyüyor.allah sabırlar versin.helak olsunlar inşallah.Melikecim bebeğinde hayırlı olsun.allah analı babalı büyütsün canım öptüm.kendine iyi bak.

Evet acımız çok büyük.gitgide büyüyor.allah sabırlar versin.helak olsunlar inşallah.Melikecim bebeğinde hayırlı olsun.allah analı babalı büyütsün canım öptüm.kendine iyi bak.

çok saol bitanem benimmm... sorma canımm tadımız tuzumuz kalmadı bitsin artık bu terör laneti daha kaç ananın yüregi yanacak bilmiomki :43:

selamlar kızlar herkes iyidir inşlh diyecem ama nasıl iyi olunabilir böyle bir vahşetin içinde
kan ağlıyo yüreklerimiz şehitler için selalar okundu çok fena oldum
bayraklarınızı camınıza balkonunuza asmayı unutmayın lütfen:72:

Merhaba hanımlar
evet acımız çok büyük ve tarifi yok..
Haberleri izleyemiyorum kocama da bişi olucak diye aklım çıkıyo
ha bire okuyorum üflüyorum ama çok panikteyim çokk
rabbim sabır versin o hainleri de kendi tuzaklarına düşürsün inş..

Hanımlar ben mide bulantılarıyla boğuşuyorum...
Bu sabah itibariyle miniğimizin kalp atışlarını gördük :43:
Allahım isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu ama bu çocuklarımızı analı babalı büyütelim inş..

Back