Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız melikem bişi sorcam ben şu profil resmimin altındaki yazıyı değişcem nasıl yapıyoduk unuttummmmmmm
28 30 gün sürüyor benim adet aralığım, neyse bakalım kısmet, sık çalışınca da sperm kalitesi düşüyormuş ama :) aman zaten koca polis olunca vakti ne kadar olur gece düşünün :)
yatak yönünün değiştirmenin mantığı neymiş canım anlayamadım :) değişince adamın isteği mi artıyormuş, ben solunda yatıyorum şimdi, arada değişiyoruz ama... :)))
talihsizlikler üst üste geldi mi geliyor demek ki yaa ama olsun sonu güzel bitmiş ne mutlu size hep mutlu olun inş
ayyy çok harika bir haber :) çok tebrik ederim Allah sağsalim kucağınıza almayı da nasip etsin inş
sagolasın kuzum ya oglum hasta teyzelerı dua edın bızeee
çok gecmiş olsun bacanakk acil şifalar ali yahya paşamaaasagolasın kuzum ya oglum hasta teyzelerı dua edın bızeee
selam kızlar bende sivastayım uzun zamandır yazmak istiyor yazamıyordum.çerkeskızı neoldu oğluşuna hayırdır hemşom ?
çok geçmiş olsun tatlım yaa şimdi nasıl?benim oğlanda öksürük geçiremiyo bir türlüsagolasın kuzum ya oglum hasta teyzelerı dua edın bızeee
gözümüzü açar açmaz acı haberi aldık biz nerede yaşıyoruz yaa hepimiz aynı vatanın evlatları değilmiyiz neden bu savaş.bi evlat kolay dünyaya getirilip kolay büyütülmüyo bi yeri acıdığında benim içim kanıyo canım yanıyo kiii evladı şehiç olan anneleri düşünemiyorum..rabbim yardımcıları olsun sabırlar versin nasıl dayanılır rabbimm NASIILLLL.....BİZ EVLATLARIMIZI ASKERE GÖNDERMİYORUZZ BİLE BİLE ÖLÜME YOLLUYORUZZ
hemen cevaplıyorum kuzucum.. Bak yukarda kontrol paneli yazan yeri tıklıosun sonra sol tarafta cıkan profili düzenleye tıklayıp asagıya in orda görüp yazarsın emi fıstıgammm
sagolasın kuzum ya oglum hasta teyzelerı dua edın bızeee
Sabah haberlerde gördüm bende şehitlerimizin haberini eşimi yeni yollamıştım daha işe hergün okuyorum arkasından ama bugün daha bi çok okudum..Allaha emanet olsun hepimizin eşleri, abileri, babaları, kardeşleri, yavruları...Şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, ailelerine çok büyük sabır versin rabbim dayanılcak gibi bi acı değil..bunu yapanların yanına da bırakmasın yüce mevlam tez zamanda tepetaklak olsunlar kökleri kurusun soysuzların!!
KKya teşekkür ederim bu arada sitemizin arka fonu çok güzel olmuş hep böyle kalsın hatta...
acımız cok büyük... resmen bu defa dilim tutuldu duyunca haberi...
rabbim sehitlerimize allahtan rahmet ailelelerinede bas saglıgı ve sabr diliyorum...
vatan bir bütündür parcalanamaz.. buna asla izin vermicez..
Evet acımız çok büyük.gitgide büyüyor.allah sabırlar versin.helak olsunlar inşallah.Melikecim bebeğinde hayırlı olsun.allah analı babalı büyütsün canım öptüm.kendine iyi bak.