Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bende iyiyim cnm benim sağol..
haklısın cnm insan sinir oluyo...
bak bu saat olmuş daha akşam yemeği bile yiyemedik...
adamlar yemeklerde gezmelerde bizim kocalarımızda yanların da
sanki onların aileleri evleri yok nefret ediyorum görevin dışında rütbelilerin özel işlerinde de eşlerimizi çalıştırmalarından...
tatilin tadını çıkar cnm...
oğluşunun da dişleri hayırlı uğurlu olsun :))

günaydın polis eşleri
evlendimmm bende artık bi polis eşiyim ankaradayız rahatız şükür ama biliyorum şark var önümüzde Allah hepimizin yardımcısı olsun.

günaydın polis eşleri
evlendimmm bende artık bi polis eşiyim ankaradayız rahatız şükür ama biliyorum şark var önümüzde Allah hepimizin yardımcısı olsun.
merhabaa canım öncelikleee hayırlı olsun rabbim bi yastıkda kocatsın inş.mutlu huzurlu bir şekilde...bnde çok istiyordum doğu görevini ama şimdi çoook tırsıyorummm rabbim hepimizin eşini koruısun

he heee :))) yok yok herkeste akışa geçiyordur herhalde, dişimi sıkıp sabaha kadar da dayanıyorum napiyim :) allahtan biz 2sini verimli günlere denk getirmiştik sadece 1i verimsiz gün oldu, aman aslında özel günlere de dikkat etmiyorum kafamı rahat bırakıyorum stres yapmak istemiyorum şu an çok rahatım, inş gönlümüze göre verir allahım :)
günaydın polis eşleri

merhaba sofistike,
hoşgeldin aramıza. ankara çok güzel, inş evliliğinizde de bulunduğunuz yerde de mutlu olursunuz çok :)
şarktan da hiç korkma bence, biz şarktayız ama biraz iyi şark bizimkisi, k.maraş. benim de doğu görevim burasıydı, eşimle de burda tanıştık. hayırlısı belki iyi bi yer denk gelir size de. beraber olun d mekan sorun değil. içini rahat tut :)

Saribeybi sagol birtanem bende öyle yapıyorum mutlulugumun tadını cıkarıyorum erkek arkadasımla sozun ertesı gunu yemege gıttık onunla yasadıgım o dakıkalar herseye degerdı :)))

48ve58
Evet birtanem aksiliklerle basladı babası hep öylemiymiş beni istememe veya evlilik olmasın dıye derdı yok allaha sukur zaten erkek arkadasımda oldum olası anlasamıyormus ... Birde benim ailem istanbulda onun ailesi hatayda biz kahramanmaraşta... Cok sorun olmaz diye düşünüyorum... Sevgilimle benim mutluluğum bozulmasında... Gerisi hallolur inşallah

özluur, aynen öyle valla, sizin mutluluğunuz bozulmasın da, gerisi önemli değil çok. :) huyu öyleyse, eşinle de sorunu oluyorsa, zaten eşin hep senden yana olur :)

günaydın polis eşleri

hayırlı olsun cnm bi yastıkta kocayın :))))

selam veren arkadaşlar, hoşgeldiniz...
merhaba sarıbeybi, ben de sana selam vereyim görmüşken :)

iyi akşamlarrr kızlarr nasılsınızz dün akşam döndük izinden çok güzel bi izin yaptık ve sonunda yine YANLIZLIKKK:2:kocişi şimdi işe gönderdim oğluş uyuyo bende sizleri merak ettim herlkesler iyidir inş. yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişlerr...melike daha dönmemiş galiba izinden

merhaba cnm nasılsın? Ben işteyim..
Anca fırsatım oldu da masama geçebildim.. Inanılmaz yoğunluk var bugün..

iyiyim canım nolsun... hmm haftasonu iş var anlaşlan, kolay gelsin. benim abim geldi memleketten,geziyoruz bi kaç gündür, antepteydik bugün. öyle ,değişik bişey yok. :)
melekmehmet merhaba sana da.... :)

Bende döndüm izinden malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…