iyiyiimmm canımmm saolasınn sen nasılsın neler yapıyorsun..ogün çok kötüydüm moralim bozuktu ama komsere kadar çıktı eşim kavga falan derken zar zor izin aldı işte ..izin alınınca benim moral bozukluğu bitti yelkenler suya indi yanii heheeee
merhabaa canım öncelikleee hayırlı olsun rabbim bi yastıkda kocatsın inş.mutlu huzurlu bir şekilde...bnde çok istiyordum doğu görevini ama şimdi çoook tırsıyorummm rabbim hepimizin eşini koruısungünaydın polis eşleri
evlendimmm bende artık bi polis eşiyimankaradayız rahatız şükür ama biliyorum şark var önümüzde Allah hepimizin yardımcısı olsun.
he heee :))) yok yok herkeste akışa geçiyordur herhalde, dişimi sıkıp sabaha kadar da dayanıyorum napiyim :) allahtan biz 2sini verimli günlere denk getirmiştik sadece 1i verimsiz gün oldu, aman aslında özel günlere de dikkat etmiyorum kafamı rahat bırakıyorum stres yapmak istemiyorum şu an çok rahatım, inş gönlümüze göre verir allahım :)evet artıkın bilerek içersiniz...
cnm aslında eşin yoğun çalışsa da verimli günleri bi şekilde değerlendir..
msj at ,onun için hazırlan v.s.. işe yarıyor tecrübeyle sabi,ttir :78: ki benim kocam bi hayli odundur :)))
hımm anladım bende sanıyom ki benden başka herkeste akışa geçmiyolar :))))
günaydın polis eşleri
evlendimmm bende artık bi polis eşiyimankaradayız rahatız şükür ama biliyorum şark var önümüzde Allah hepimizin yardımcısı olsun.
cnm kahve spermleri hareketlendiriyomuş, eşimde çok sever boyuna içiriyorum...
aslında benim de eşim ramazana kadar yoğun çalışıyordu 6 gün çalışır 1 gün izin kullanabilirdi..
ama ramazanda farklı bi yere geçince 1+1 çalışıyorda bizde çalışabiliyoruz
valla nasıl yapıyosunuz hiç kalkmadan sabahlamayı bende mi bi sorun var yaw kımıldadığım an akışa geçiyolar ve ben sinir oluyorum:84:
onun için en fazla 1 saat kalabiliyorum sonra wc ye...
cnm inş yerleşme lekesidir sende ki hayırlısı ile tabi...
Allahım gönlümüze göre versin inş...
arkadaşım boşver kıyafeti falan..önemli olan mutluluğunuz...
sevgili kayınpederin neden gıcıklık yapıyo ki..
ama bu tür hayırlı işlerde illa ortalığı bulandıracak biri çıkar..
önemli olan herkese ve herşeye rağmen sizin beraberliğiniz ve mutluluğunuz...
herşeyin ve her anın tadını çıkarmaya bak cnm..
zamanla herşey düzeliyor sadece üzüldüğünle kalıyosun..
hayırlı uğurlu olsun inş bir yastıkta kocayın
oooo aksilikler olmuş hay allah, elbise bulamamak kesinlikle en büyük talihsizlik, insan zaten 1-0 yenik başlıyor geceye, içinde kendini rahat hissetmediğin kıyafetle moralin de bozuk oluyor ama önemli değil bu kısmı :) kayınpeder işi kötü olmuş, inş bundan sonra bu tür hareketi olmaz, huyu deüğildir inş, yoksa zorluk çekersiniz. ama nihayetinde sevgilinle mutlusun :) çok sevindim canm allah mesut etsin ve tamamına erdirsin :)))
ayy bebiş yok ortada daha :) keşke olsa da gelsen :)
hmm hamilelik belirtisi diye düşünmedim zaten cnm, çünkü hormonlarım bozuk şimdilik, bi böyle deneyelim de olmazsa ilaç falan gerekirse kullanırım artık.adet öncesi veya sonrası olur ya zaten bu renkli sıvı, önceden de bildiğim bişeydi, adetime 2 gün var ama erken gelebiliyordu bazen, ondan geldi sandıydım :)
kahveyi bildiğim iyi oldu yine de sağol cnm, içiyorduk ama bu sefer bilerek içeriz artık :) benimki gündüzcü cnm, o yüzden akşam gelince yemek arkasına çay falan, e sonra direkt uykuuuu.... bizim iş yalan oluyor :)haftasonu da gezmekten yorgun düşüyoruz :)
hiç kalkamdan sabahlamayı nasıl yapıyorum, uyuyana kadar aslında sorun, uyuduktan sonra anlamıyorum zaten altımın ıslaklığı falan :) sabah kalkınca da herşeyi değiştiriyorum yıkanıyorum falan mis gibi işte :) dediğin gibi kımıldadığında akışa geçiyor, sinir olmayacak gibi değil ki, idare ediyorum ...
özluur, aynen öyle valla, sizin mutluluğunuz bozulmasın da, gerisi önemli değil çok. :) huyu öyleyse, eşinle de sorunu oluyorsa, zaten eşin hep senden yana olur :)
günaydın polis eşleri
he heee :))) yok yok herkeste akışa geçiyordur herhalde, dişimi sıkıp sabaha kadar da dayanıyorum napiyim :) allahtan biz 2sini verimli günlere denk getirmiştik sadece 1i verimsiz gün oldu, aman aslında özel günlere de dikkat etmiyorum kafamı rahat bırakıyorum stres yapmak istemiyorum şu an çok rahatım, inş gönlümüze göre verir allahım :)
merhaba sofistike,
hoşgeldin aramıza. ankara çok güzel, inş evliliğinizde de bulunduğunuz yerde de mutlu olursunuz çok :)
şarktan da hiç korkma bence, biz şarktayız ama biraz iyi şark bizimkisi, k.maraş. benim de doğu görevim burasıydı, eşimle de burda tanıştık. hayırlısı belki iyi bi yer denk gelir size de. beraber olun d mekan sorun değil. içini rahat tut :)[/QUOT
evet cnm haklısın en önemlisi kafayı rahat bırakmakmış yapabilirsek :))
Saribeybi sagol birtanem bende öyle yapıyorum mutlulugumun tadını cıkarıyorum erkek arkadasımla sozun ertesı gunu yemege gıttık onunla yasadıgım o dakıkalar herseye degerdı :)))
48ve58
Evet birtanem aksiliklerle basladı babası hep öylemiymiş beni istememe veya evlilik olmasın dıye derdı yok allaha sukur zaten erkek arkadasımda oldum olası anlasamıyormus ... Birde benim ailem istanbulda onun ailesi hatayda biz kahramanmaraşta... Cok sorun olmaz diye düşünüyorum... Sevgilimle benim mutluluğum bozulmasında... Gerisi hallolur inşallah
mutluluğunuz daim olsun cnm benim ....
Selamlarrr
bende polis eşiyim
bu topiği görünce bi selam verem dedim
selamlarrr
bende polis eşiyim
Bu topiği görünce bi selam verem dedim
slm bende polis eşiyim
selam veren arkadaşlar, hoşgeldiniz...
Merhaba sarıbeybi, ben de sana selam vereyim görmüşken :)
merhaba cnm nasılsın? Ben işteyim..
Anca fırsatım oldu da masama geçebildim.. Inanılmaz yoğunluk var bugün..
iyi akşamlarrr kızlarr nasılsınızz dün akşam döndük izinden çok güzel bi izin yaptık ve sonunda yine YANLIZLIKKK:2:kocişi şimdi işe gönderdim oğluş uyuyo bende sizleri merak ettim herlkesler iyidir inş. yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişlerr...melike daha dönmemiş galiba izinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?