• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

çok geçmişolsun canım..:71:.düşe kalka büyüyecekler artık.:59:...allah korusun..................:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
saol canım benimm...birazda nazar değiyor galiba yaa

selamlar kızlar

melek çok geçmiş olsun canım tam yaramazlık zamanları yürüdüğü zaman dahada artacaktır gözden kaçırmamak lazım ama anlık hareket ediyo sıpalar :1:
allaha emanet hepsi

meloş kuzum buralardayım temizlik yapıyorum bugün annem geliyo bana dedem gelmişti köyden onu görmeye
sizde izne çıkacaktınız belli oldumu gidiş tarihi :10:
öpüyorum bacım :emir_bebek::16:
rabbim korusun hepsicini tatlım...ohh ne güzelll annecinmii geliyoo

canım çok geçmiş olsun inş. komşunuzda biraz aklını başına toplarda sizi zıvanadan çıkarmaz Allah yardım etsin bacım...

canımm çok geçmiş olsun Rabbim bütün bebişlerimizi korusun böyle kazalardan ne zor yaa çok şükür iyiymiş ama durumu hani derler ya düşe kalka büyüyolar işte ana babanın canı gidiyo onlar her düştüğünde

saol tatlım düşe kalka büyüyecekler ama işte dediğin gibide olan anneye babaya oluyo stresden korkudan öldük öldük dirildik...

saol hayatımmm ben oturtmuyorum bile onu düşer diye ama yattığı yerden kalkıp düşüo paşa .hem hareket hemde yaramazz bizim tosun

saol canım benim.rabbim bir daha yaşatmaz inş.bendede panik atak var ölüp ölüp diriliyorum işte
aynıı benim oglan desene kuzuuu :nazar: :emir_bebek: :60:
ay evet ya rabbım mutlu mesut etsın gelınce gıderım artık zıyaretıne bu arada tosunpasa napıyo

cok gecmıs olsun canım ya benımkıde yataktan ucmustu küt dıye bızım yatakta baya bı yuksek ödüm kopmustu senı cok ıyı anlıyorum dıkkat et dıycem ama ne kadar etsende durmuyo sıpalar
amin canım aminn napsınn gazını cıkartmaya calışıyo ve beceremiyo basıyo cıglıyo sabah sabahhh :52: :24: :1:
selamlar kızlar

melek çok geçmiş olsun canım tam yaramazlık zamanları yürüdüğü zaman dahada artacaktır gözden kaçırmamak lazım ama anlık hareket ediyo sıpalar :1:
allaha emanet hepsi

meloş kuzum buralardayım temizlik yapıyorum bugün annem geliyo bana dedem gelmişti köyden onu görmeye
sizde izne çıkacaktınız belli oldumu gidiş tarihi :10:
öpüyorum bacım :emir_bebek::16:

hoşgeldin bacımmmmmm:71: :38: :38:
kolay gelsin canomm fazla yorma emi kendini belin de agrıyoo dikkatli ol :34:
öglen 2.de cıkıyoz canım eşim gecedeydi bende subay eşi arkadasıma giittim kaldım gece onun eşide görevdeydi sabah aldı eşim geldik şimdi hazırlanıyom işte oda uyuyo uyansın gidicezz o yüzdennn çokkk mutluyummmmm :64: :64: :62: :52: :27: :97: :60:

15 gün yokumm kendinize hepiniz çok ii bakın emi canlarımm benimm hepinizi çokkk öslicemmmmm :43:

:53:allah yardımcın olsun canım....:70:.işin çok zor..................:59:...

merhaba kızlar :3:

sarıbeybi, geçmiş olsun... ne denir ki başka...zarar vardır ama inşallah çok değildir, ya da çözümsüz değildir...

çok gecmiş olsun canımmm :5:

kıssssssss ne kilosuuu varr sende yaaaa valla abartıyon bacım deme ölee gercekten cok güzel hatunsunnnn :38: :38:

slm canım hala burdamısınn bizde salı izne çıkıyoz inşşşş eşimnugün komserine sölemiş bakalımmm :21: :21:

slm kusum nasıııı gidiyoooo anlarsın yaaaa :nazar: :emir_bebek: :1:

sağolun kızlar tşk ederim işlerim bitti çok şükür ev halen rutubet kokuyo bol bol havalandırmaya çalışıyorum..sağlık olsun bize bişi olmasın :))

gecmıs olsun canım ya cana gelmesın mala gelsın uzulme ıns tatlıya baglanır sıkma canını

sağol tatlım...

kızalr günaydın bugun sınavım var dua edin mezun oluyum inş yaaaaaaaaaaaaaaaaa ufff acayip stresteyim sizede basarılar sınava gircek olanlar

sınava girenlere başarılarrr

selamm canlarrr...dün başımızdan geçenleri anlatayım hemen...eşim izinliydi ve sabah çıktıkk dışarıya gezdik tozdukkk derken akşam 9gibi geldik eve eşim tahanın altını açtı yere yatırıp oyuncaklarını koydu önüne bir sigara içeyim dedi balkonun önüne oturduk sandalyeye önümüzde koltuk olduğu için tahayı göremiyoruz eşim sigarayı yakmadan önce baktı emekleme pozisyonuna gelmiş önündede yastık var ellerini bırakıp dizlerinin üzerine oturmaya çalışıyormuş akıllı bıdık...sigarayı yaktı 2nefes çekti derken küüüütttt dedi birşeyyy nasıl fırladım yerimden bi baktım taha yerde yatıyo:(dizlerinin üzerinde kalkmayı başarıp geriye kafasının üzerine düşmüşşş nasıl ağlıyo nasıl ağlıyooo anlatamam o ağlıyo ben ağlıyorum eşim bi bana sus diyo bi tahaya derken hemen hastahaneye gittik özele tam adımımı attım hastahaneye bi çığlık birsürü kız vardı babaları ölmüş o dakikada nasıl bağrış çığrış onları görünce ben tamamen koptum.... çıktık çocuk doktoruna ben bakmıyorum genel cerrah bakacak dedi başka hastahaneye gidin dedi...çıktık başka bi özele istanbul trafiği zaten felaket birde yolda asker konvoyu var yolu kapatmışlarr ..taha uyucam diye ağlıyo bnde uyutmamaya çalışıyorum derken hastaneye vardık oraedada çocuk doktoru varmış beyin cerrahları gece nöbete kalmıyor anca devlet hastanesinde bulabilirsiniz dedi. o arada komşu aradı dedi gelin eve beni alın beraber benim tanıdık hastaneye gidelim hayyyddiii geri eve gittik onu aldık bu sefer devlet hastaneine gittik veeeee doktorr ameliyata girmişşşşş:((haydaa başka doktora bi sorun dedi yan odadaki uzman doktor baktı etti kusması birşeyi yok kafada şişlikde yok gayet ii dedi 2saate bir uyandır kontrol et kusarsa gel dedi amaa benim içim rahat etmedikiii ..eve gelene saat 12buçuk oldu.eve geldik koydum yere hemen emeklemeye çalışıyo bu seferde kütt burnu üstü attı kendini büktüüü dudağı ağlayacak bi bağırdım gebertirim seni benim canım çıktı korkudan hala yaramazlıkmı yapıyorsun diye bizim tahada tıııggg yokk başladı gülmeye:)))saat 3e kadar başını bekledik korkudan çok şükür gayet ii şuan ve hala yaramazlık peşinde

çok geçmiş olsun cnm benim ..

canım çok geçmiş olsun inş. komşunuzda biraz aklını başına toplarda sizi zıvanadan çıkarmaz Allah yardım etsin bacım...

inş cnm ama malesef son derece kaba bi adam...
onun yerine hiç alakası olmayan insanlar gelip özür diliyorlar...

slm kusum nasıııı gidiyoooo anlarsın yaaaa :nazar: :emir_bebek: :1:

selam şekerim, tatile çıkmışsın yeni okudum, iyi tatiller size, inşallah çok iyi geçer , eğlenirsiniz:16: ben bu yaz bol bol yaptım tatilimi, eşimden erken gidince daha iyi oldu, onun iznine kalsa zaten 5 gün kalır dönerim, 2 ay izne alışınca, 1 hafta çok az..:59:
anladım anladııııım:17: çalışmalara yeni başladık cnm, bakalım ne olur sonuç:78:

selam şekerim, tatile çıkmışsın yeni okudum, iyi tatiller size, inşallah çok iyi geçer , eğlenirsiniz:16: ben bu yaz bol bol yaptım tatilimi, eşimden erken gidince daha iyi oldu, onun iznine kalsa zaten 5 gün kalır dönerim, 2 ay izne alışınca, 1 hafta çok az..:59:
anladım anladııııım:17: çalışmalara yeni başladık cnm, bakalım ne olur sonuç:78:

cnm sanırım bebek çalışması :1: bizde çalışıyoz o dersi inş yakın zamanda veriririz ikimizde müjdeyi :34:

cnm sanırım bebek çalışması :1: bizde çalışıyoz o dersi inş yakın zamanda veriririz ikimizde müjdeyi :34:

evet şekerim:31: inşallah çok uğraştırmaz bizi. ancak benim fsh hormonum yüksek, o yüzden umudum yok :59:, dr "acele edin, yumurta rezervlerin bitiyor" dediği için başladık açıkçası...daha ilk denemelerimiz, siz de mi yeni ? ne kadarlık evlisiniz ve çalışıyor musun ? çok sordum ama tanışmak maksadıyla hem:21:

evet şekerim:31: inşallah çok uğraştırmaz bizi. ancak benim fsh hormonum yüksek, o yüzden umudum yok :59:, dr "acele edin, yumurta rezervlerin bitiyor" dediği için başladık açıkçası...daha ilk denemelerimiz, siz de mi yeni ? ne kadarlık evlisiniz ve çalışıyor musun ? çok sordum ama tanışmak maksadıyla hem:21:

mrb tatlımm
dr lerin dediğine hiç aldırmamak lazım aslında benim bi arkadaşıma da öyle demişti dr istanbulda yaşıyo..
hiç aklında yokken hamile kaldı şu an 7 aylık sanırım göbüşü :1:
peki herhangi bi ilaç falan kullanıyomusun?
cnm ben 1,5 yıllık evliyim tam olarak 3-4 aydır deniyoruz bizde..
benim enfeksiyon sorunum oluyo çalışmalara ara verip tedavi oluyorum hadi bi daha :52:
ş.urfa da yaşıyorum.evet özel bi şirkette muhasebe de çalışıyorum cnm..
est cnm tabi tanışmak lazım..

kızlar bu arada dün akşam maraşta yine bi şehit verdik :14: kanları kurusun kkkkkkkkkkkkkkkklerin,yeter canımızı yaktıkları.. :20:
tüm polis ve askerimiz Allaha emanet olsunlar.....:72:

günaydınlarrr kızlarrr gerçi biz sıpamla saat 7de kalkıyoruzdaa neyyyseeee:)))bugün izine çıkacaktık 10günlüğüne şimdi eşim aramış izin yokmuş artık kafayı yemek üzereyim yaaa..12sine istedik bize 15ine vereceğiz dediler beklettik bizde tamam deyip bugün geceden çıkacaktıkki eşim aramış yok demişler böyle insafsızlık olur mu yaa ...birazdan komsere çıkacak bakalım o ne diyecek.hep polis olmak istemiştim ve rabbim bana bi polis eş nasip etti ama tek kelimeyle bu meslekten NEFRETTTTTT EDİYORUMMM yaaa...şimdi gel sınavsız şeysiz polis ol deseler HAYATTA OLMAM.mesleği küçümsemiyorum belki bana kızacaksınız ama olmuyo böyle yaa ben ne eşimin ne kendimin doğum gününü ,yılbaşıdır evlilik yıldönümüdür sevgililer günüdür 1kere eşimle kutlamadım hep yanlızdım ben bebeğimi kaybettim kürtaj oldum mahvolduk ve eşime izin vermediler yaz bitmiş bize hala izin vermediler ne zaman izin desek hep izinler kalktı dendi...okadar doldumkii artık hergün hergün yalvarıyorum eşime bırak şu mesleği diye bu gidişle işiyle benim aramda seçim yapmak zorunda kalacak .en değerli varlığım kocamdan soğuttu bu meslek yaaa lanet olsun yaaa

günaydınlarrr kızlarrr gerçi biz sıpamla saat 7de kalkıyoruzdaa neyyyseeee:)))bugün izine çıkacaktık 10günlüğüne şimdi eşim aramış izin yokmuş artık kafayı yemek üzereyim yaaa..12sine istedik bize 15ine vereceğiz dediler beklettik bizde tamam deyip bugün geceden çıkacaktıkki eşim aramış yok demişler böyle insafsızlık olur mu yaa ...birazdan komsere çıkacak bakalım o ne diyecek.hep polis olmak istemiştim ve rabbim bana bi polis eş nasip etti ama tek kelimeyle bu meslekten NEFRETTTTTT EDİYORUMMM yaaa...şimdi gel sınavsız şeysiz polis ol deseler HAYATTA OLMAM.mesleği küçümsemiyorum belki bana kızacaksınız ama olmuyo böyle yaa ben ne eşimin ne kendimin doğum gününü ,yılbaşıdır evlilik yıldönümüdür sevgililer günüdür 1kere eşimle kutlamadım hep yanlızdım ben bebeğimi kaybettim kürtaj oldum mahvolduk ve eşime izin vermediler yaz bitmiş bize hala izin vermediler ne zaman izin desek hep izinler kalktı dendi...okadar doldumkii artık hergün hergün yalvarıyorum eşime bırak şu mesleği diye bu gidişle işiyle benim aramda seçim yapmak zorunda kalacak .en değerli varlığım kocamdan soğuttu bu meslek yaaa lanet olsun yaaa

cnm benim kızmakta haklısın da bi sakin ol bakalım komiserine çıkınca sanırım durum değişir..
benim eşimde zor izne çıkıyo cnm..şimdi aynı birimde farklı bi yere geçti de 1 gün çalışıyo 1 gün izin...ondan önce haftada bir olan pazar izni
her defasında kapanırdı..bende çok sinir olurdum ağlardım ama yapacak bişey yok...
benim eşimin babası ölüm döşeğindeydi ablası aradı gel gör diye izin kapalı dediler..rapor alıcaktı ki zaten o gece babası vefat etti.
çok üzüldü ama elden ne gelir anca cenazesine gittik düşün yani..
bu meslek böyle napalım eşlerimiz için katlanıcaz..sıkma canını inş izin çıkar cnm

mrb tatlımm
dr lerin dediğine hiç aldırmamak lazım aslında benim bi arkadaşıma da öyle demişti dr istanbulda yaşıyo..
hiç aklında yokken hamile kaldı şu an 7 aylık sanırım göbüşü :1:
peki herhangi bi ilaç falan kullanıyomusun?
cnm ben 1,5 yıllık evliyim tam olarak 3-4 aydır deniyoruz bizde..
benim enfeksiyon sorunum oluyo çalışmalara ara verip tedavi oluyorum hadi bi daha :52:
ş.urfa da yaşıyorum.evet özel bi şirkette muhasebe de çalışıyorum cnm..
est cnm tabi tanışmak lazım..

kızlar bu arada dün akşam maraşta yine bi şehit verdik :14: kanları kurusun kkkkkkkkkkkkkkkklerin,yeter canımızı yaktıkları.. :20:
tüm polis ve askerimiz Allaha emanet olsunlar.....:72:

memnun oldum canım. ben ilaç falan kullanmıyorum, dr vermedi zaten, önemli bişey değil dedi bilemiyorum, dediin gibi güvenmemek de gerek, burda bildiğim iyi bi dr yok, bi de diyabetim ben daha özenli seçmem lazım, uzman dr umla ilgili olması açısından sadece bi kaç seçenek var napsam bilmiyorum yani, bi dr edinemedim henüz:59: inşallah kısa zamanda bebiş müjdesi gelir cnm, geçmiş olsun,önemli bişey olamsında , her şey yoluna gier...

bu arada ben maraştayım ya, dün gece korktuk valla, eşim de halı sahaya gitmişti, tuncelideki olayla bağdaştırınca iyice canım sıkıldı. allah yardımcımız olsun...

aynen bende senle aynı düşünüom canım 6 ay okula girip pomemci olcaktım vazgectim özel hayat hiç yok bende doğumda yanlızdım dogumdan 3 saat sonra geldi kocam girerken göremedim ölseydim göremeden gitmiş olcaktım böle insafsız bi mesle5k bu işte herşeyini alıo insanın

biri bebiş mi dediii :emir_bebek: ay inş. inş. Rabbim güzel haberlerinizi duymayı nasip etsiinn...

aynen bende senle aynı düşünüom canım 6 ay okula girip pomemci olcaktım vazgectim özel hayat hiç yok bende doğumda yanlızdım dogumdan 3 saat sonra geldi kocam girerken göremedim ölseydim göremeden gitmiş olcaktım böle insafsız bi mesle5k bu işte herşeyini alıo insanın
ohoooooooo seninki 3saat sonra yıne erken gelmiş benimki ertesi gün öglen geldi
sabret melegım dusun ya bızım gıbı olsaydın en azından eve gelıyor bızım bı arazıye gıttıler 3gun gelmedıler ne telefon ne haber yemek dıye vermısler konservelerı evlendık 1ay sonra ılceye gıttıler 1aylıgına hamılelıgımın son 2ayı sureklı takıp altına alındım ayrı kaldık dogum yaptıgım gunun ertesı gunu gelebıldı o da bıraz gec kalsaymısız aber vermeye gelemeyecektı 3gun sonra gelecektı ılk defa bu bayram bırlıkteydık aralarda kacan yıldonumu dogum gunu vs saymıyorum bıle sızınkıler yıne yanınızda bı de ıstanbuldasınız ben hakkarıde 1ay yanlız kaldım beterın beterı var bacım dua et sagsalım emeklı olsun ayrıca kızma konusuna gelınce ben kızmıyorum cunku cok zor bı durum
15 gün yokumm kendinize hepiniz çok ii bakın emi canlarımm benimm hepinizi çokkk öslicemmmmm :43:

sagsalım gıdın donun bacım cok bekletme bızı

Allah ailelerine sabır versin ne zor Rabbim kimseye yaşatmasın:50:

aramıza hoş geldin tatlım Rabbim bebişlerine uzun ömürler versin mutlu mesut...:38:

:72::72: duygularına katılıyorum canım Rabbim askerimizi polisimizi korusun ailelerine bir daha kötü şeyler yaşatmasın düşmana fırsat vermesin

slm canım bizde bu sene geldik maraşa istanbulun üstüne tabiki çok sessiz sakin üstelik sen orda doğup büyümüşsün ama sen merak etme biz senin canının sıkılmasına izin vermeyiz... Şimdiden hayırlı olsun tatlım...

:60: okuyunca gülmekten kırıldım çünkü bende yaşıyorum aynı duyguları dün akşam bana ütülü gömlek sordu eşim o kadar yorgundumki yarın sabah ütülerim dedim eşim güldü eyvah ihale bana kaldı desene dedi. Sabah eşimin sesiyle uyandım aşkım diğer gömleğim ütülüymmüüşş diye seslendi nasıl sevindim bilemezsin... Bu akşam yine soruyor gömleğimi ütüledinmi diye bu akşam kaçış yok ütülemem lazım. Bizde çocuk yok çocuk odası ütü odası gibi odaya girince eşimin benim üniformalarımızdan geçilmiyor...

kuzuumm hoş geldin nasılsın alışamadığını yazmışsın benim eşimde artık geceye gidiyor evin yeri güzel o konuda sıkıntım yok ama bazen kafamda bişeyler kurarsam korkuyorum oturma odasında tv pc lamba açık yatıyorum...

Saol birtanem siz kahramanmaraşta nerdesiniz... Birini daha buldum Kahramanmaraşta gelir gelmez ilk işim sizlerle tanışmak:)))))

hmm iskenderunlu demek, iyi bari. uzak dediğin gibi, gelince istenir söz falan takılır, en uygunu da o zaten, bizim de öyle olmuştu :)eteğin güzel duruyuro valla, ben beğendim, üzerine de güzel bişeyler giyersen çok güzel olur, tabi ayakkabı da önemli, ön planda olucak bu elbiseyle. evin içinde gerçi giyer misiniz bilemiyorum :) pudra çok moda, kolay bulman lazımdı :) ben de çok seviyorum pudrayı, yakışır da güzel olur, iyi düşünmüşsün, hem masum bi renk, hem çok tatlı yaz rengi :) inşallah her şey yolunda gider :) gelişmelerden haberdar et

İnşallah birtanem umarım hersey yolunda gider:)) Az kaldı herseyı detayıyla anlatırım :))))

memnun oldum canım. ben ilaç falan kullanmıyorum, dr vermedi zaten, önemli bişey değil dedi bilemiyorum, dediin gibi güvenmemek de gerek, burda bildiğim iyi bi dr yok, bi de diyabetim ben daha özenli seçmem lazım, uzman dr umla ilgili olması açısından sadece bi kaç seçenek var napsam bilmiyorum yani, bi dr edinemedim henüz:59: inşallah kısa zamanda bebiş müjdesi gelir cnm, geçmiş olsun,önemli bişey olamsında , her şey yoluna gier...

bu arada ben maraştayım ya, dün gece korktuk valla, eşim de halı sahaya gitmişti, tuncelideki olayla bağdaştırınca iyice canım sıkıldı. allah yardımcımız olsun...

anladım cnm ilaç kullanmaman bir nevi iyi çünki ilaç insanın dengesini bozuyo..
bana ilk çocuk düşünüyorum dediğim aydan ilaç verdi dr keşke kullanmasaydım..
Allah korusun hepsini cnm...
çalışmalarda özellikle dikkat ettiğin bişi var mı? :26: :78:

polis eşi olmak zor derlerdi de bu kadarını bilmezdim valla...varlık içinde yokluk yaşıyoruz çoğu zaman...koca var ama ortada yok görev görev...

biri bebiş mi dediii :emir_bebek: ay inş. inş. Rabbim güzel haberlerinizi duymayı nasip etsiinn...

evet cnm bebiş dedik :27: inş seninle beraber tüm isteyenler müjde vereceğiz tatlım...

Back