- 27 Aralık 2009
- 26.513
- 25
- 408
bebişle sana da hayırlı akşamlar olsun ve kolay gelsin
dıppp dıpppp merkezzz 4858 ses verrrrrrrrr :82:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebişle sana da hayırlı akşamlar olsun ve kolay gelsin
dıppp dıpppp merkezzz 4858 ses verrrrrrrrr :82:
selam kızlar...
melikeciiim hoşgeldin :) geldiğine sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi, aileden ayrılması tabi zor geliyordur, ben yıllar oldu ayrılalı, zorlanmıyorum fazla. ama sorsalar anne baban mı eşin mi diye, eşimizi seçeriz hepimiz, doğanın uyumu böyle işte, iyi tarafından bak duruma, ayrıca insanın evi gibisi var mı şekerm yaaaa...ne güzel evine döndün, özlemişsindir :))) faceden gördüm fotolarınızı, çok güzel hepsi, bizim buralardan da geçtin sanırım :)
4858 den melikeye. dıp dıp :) herşey yolunda tamam :)))
saolasın bidenemm benimmmm
yaa orda arkadasım vardı demiştim yaa sanaa hıhh işte ona ugrayacaktık tam o sırada yoldayken eşimin komseri aradı uygulamaya gidilcekmiş bugün için ondada hava bozuldu iptal oldu eşimde geceye gitti göreve canım
amaaan sağlık olsun, gidersiniz yine, uzak değil nasılsa :)
evet kuzuu artık onlar gelir araba alıncaa oda hamişş 4 aylık kızı olucakmış darısıda sana inşş bidenem benimmm
hmm ne güzel, inş canım darısı bana :))) benim de malatyada arkadaşım var ingilizceci o da, lise ve ünv arkadaşım, yakınca da oturuyor, gitmiştik onlara :) hep geçiyoruz zaten o yol üstünden...
tebrik ederim canım, aferin sana :))) gerisi gelir inş, azim olduktan sonra ohooo yaparsın sen
e çalışmaya alışınca, para kazanmaya alışınca insan özlüyor haliyle :) bebişin var ya dediğin gibi sıkılmazsın, onla ilgilenmek ne güzel :) hayırlısı canım, istediğin her şey gerçek olsun inşallah :)
aöf sınav sonucumda acıklanmış uctumm mutluluktan vallaa ikisindende 70 almışım cok şükür ayy sormayın bi yandan emir kaan bi yandan sınav ohh yaa sorunsuz işletme 4 beklee beniiiiiii hııhh bide 2012 kpss sınavııııııı
aöf sınav sonucumda acıklanmış uctumm mutluluktan vallaa ikisindende 70 almışım cok şükür ayy sormayın bi yandan emir kaan bi yandan sınav ohh yaa sorunsuz işletme 4 beklee beniiiiiii hııhh bide 2012 kpss sınavııııııı
çok tesekkürler canım benimmtebrikler canım,hayırlı olsun....
Hayırlı olsun canım hadi bakalım 4ü bitirdiğin günleride görelim Bende giricem 2012 kpss grubuna ama hiiç çalışasım yok hem iş hem ev bide ders üstüne sıkıyor valla
çok tesekkürler canım benimm
hoşgeldin canım,tatil bitti sanırım...nasılsın, emir kaan nasıl.....
hoşbulduk bitanemm iyiyiz çok tesekkür ederizz bitti canım ama bende bittim cok yoruldum bide bebek olunca haliyle memleket cok sıcaktı bunaldım zaman zaman ama malatya buzzzz gibi battaniye yorganla yatıoz gariiii:18:
sen napıyosun bebeişilerin nasıl tatlımm
gezmek dolaşmak güzel ama geri dönüş zor oluyor.....
iyiyiz canım çok şükür kızlar okula başladı,ufaklıkla okula gidip geliyoruz...bayağı zor geçiyor günler......:97:
ayy evet canım yaa vedalar bana göre deil çok üzüldüm gelirken
şimdiden basarılar miniklerine canım benim darısıda benim oglusuma teyzesii