- 27 Aralık 2009
- 26.513
- 25
- 408
iyi akşamlarrr kızlarr nasılsınızz dün akşam döndük izinden çok güzel bi izin yaptık ve sonunda yine YANLIZLIKKK:2:kocişi şimdi işe gönderdim oğluş uyuyo bende sizleri merak ettim herlkesler iyidir inş. yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişlerr...melike daha dönmemiş galiba izinden
günaydın kızlar herkesler iyidir inşlh
meloşda dönmedi herhalde yuvaya
günaydın sekerler keyıfler nasıl yenı gelen arkadaslar hosgeldınız melek ve hazal sızede gecmıs olsun ıns cabuk alısırsınız ızınden donmek cok pis yakında meloşta katılır ıns
Slm hanımlar nasılsınız?
Benim işlerim çok yoğun olduğundan giremiyorum..
Umarım hepiniz iyisiniz..
çok öptm
görüşürüz inş ...
Selamlarrr
bende polis eşiyim
bu topiği görünce bi selam verem dedim
slm bende polis eşiyim
günaydın sekerler keyıfler nasıl yenı gelen arkadaslar hosgeldınız melek ve hazal sızede gecmıs olsun ıns cabuk alısırsınız ızınden donmek cok pis yakında meloşta katılır ıns
iyiyim canıım ne olsun bebiş canavar mikser basıt kalır yanında sende ne var ne yokteşekkürler canımm çok şükür şimdilik yerinde , senin keyifler nasıl bebiş falan iyidir inş.?
Ya sorma canım bizim tam bitmemişti bile daha 5 gün vardı geri çağrıldık sinir oldum anlayacağın
öncelikle hoşgeldin canım..hem okudum hem ağladım ne kadar zor yaa anneminn gizli gizli ağlaması geldi gözümün önüne o bizim görmediğimizi zannediyordu ama annecim ağlıyordu arkamızdan bense herşey boğazıma düğümlenmiş şekilde kendimi sıkıyordum ağlamamak için.mecburdum alışmaya arkamda annemi babamı sevdiklerimi bırakıyordum ama kucağımda oğlum yanımda kocam vardı kimseden vazgeçememki....doğuya gidince daha çok uzaklaşacağım artı doğudan sonra adanada yaşamayı düşünüyoruz 16saat mesafe off offf..dün eşim annesine benim memleketime taşınmalarını söyledi hep beraber oluruz diye ama tereddütteler tabiki nasıl evini barkını bırakıpta benim memleketime taşınabilirlerkii..benim ailemde onların memleketine taşınamaz rabbim bize sabırlar versinslmmmm kızlarrr benn geldimmm anacımdan ayrılmak cok zor geldi hiç belli etmedim oda mırıldandı gurbette oldugum için ufff çok kötü bi andı ondan ayrılmakkk anneeee seniii cokkkk öslicemmm dieeee sesssiz sessiz agladım arabada gelirken eşim mola yerinde durdu moral verdi ama nafilee keşke yakın olsaydım yaaa
allahım kimseyi sevdiklerinden ayrı bırakmasın inşşşşş
geldim kuzuuu ama nasıl geldim bi de bana sorgünaydın sekerler keyıfler nasıl yenı gelen arkadaslar hosgeldınız melek ve hazal sızede gecmıs olsun ıns cabuk alısırsınız ızınden donmek cok pis yakında meloşta katılır ıns
öncelikle hoşgeldin canım..hem okudum hem ağladım ne kadar zor yaa anneminn gizli gizli ağlaması geldi gözümün önüne o bizim görmediğimizi zannediyordu ama annecim ağlıyordu arkamızdan bense herşey boğazıma düğümlenmiş şekilde kendimi sıkıyordum ağlamamak için.mecburdum alışmaya arkamda annemi babamı sevdiklerimi bırakıyordum ama kucağımda oğlum yanımda kocam vardı kimseden vazgeçememki....doğuya gidince daha çok uzaklaşacağım artı doğudan sonra adanada yaşamayı düşünüyoruz 16saat mesafe off offf..dün eşim annesine benim memleketime taşınmalarını söyledi hep beraber oluruz diye ama tereddütteler tabiki nasıl evini barkını bırakıpta benim memleketime taşınabilirlerkii..benim ailemde onların memleketine taşınamaz rabbim bize sabırlar versin
geldim kuzuuu ama nasıl geldim bi de bana sor
saol melekcim sorma canım yaa emir kaan dogdugunda da gelmişti 50 gün kaldı tabe zorumla ozamanda babam geldi aldı götürdü içim rahattı tam bindi annem arabaya ama nasıl aglıyooo kadın ya kırmızı oldu yüzü o derece allahım sabr versin hepimize ve ailelerimize inşş canım yaaa inanki moralim sıfırın altında aglamaktan bıktım
napalım bee güzelim ağlaya ağlaya alışacağız haa alışılır mı buna bilmiyorum ama...sıkma sende o güzel canını bozma moralini
iyiyim canıım ne olsun bebiş canavar mikser basıt kalır yanında sende ne var ne yok
vay terbıyesızler nıye oyle yapmıslar kı
hayırlı aksamlar kızlarrrr eşimi göreve yolladım emir kaanımla yalnızız bu geceee yineee
oyalar annesi seni emirin seni yalnız bırakmazz ...bende kafayı yiyeceğim biraz sonra yatılı misafirim gelecek insanlar ne kadar görgüsüz yaa bu saatten sonra misafirliğemi gelinir gelmeleri neysede herşeye mana bulup karışmasaalr artııı dünden beri 2saatlik uykuyla duruyorum kafam olmuş bir kazannn ölmek üzereyimhayırlı aksamlar kızlarrrr eşimi göreve yolladım emir kaanımla yalnızız bu geceee yineee
tesekkürler canımm benimbebişle sana da hayırlı akşamlar olsun ve kolay gelsin
oyalar annesi seni emirin seni yalnız bırakmazz ...bende kafayı yiyeceğim biraz sonra yatılı misafirim gelecek insanlar ne kadar görgüsüz yaa bu saatten sonra misafirliğemi gelinir gelmeleri neysede herşeye mana bulup karışmasaalr artııı dünden beri 2saatlik uykuyla duruyorum kafam olmuş bir kazannn ölmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?