Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Saol birtanem siz kahramanmaraşta nerdesiniz... Birini daha buldum Kahramanmaraşta gelir gelmez ilk işim sizlerle tanışmak:)))))

canım merkezdeyim inş. gelince görüşelim hem kahramanmaraş topiğinede bekliyoruz...

günaydın millet nerelerdesiniz ?
herkesler iyimi?

[COLOR="#FF0000"]Polis eşi olmak bir ayrıcalıktır canım herkese nasip olmaz:82:
lazer yaptırmayı düşünüyorum eğer yaptırırsam 6 yada 7 ay bebiş düşünemem acaba napsam karar veremedim ne dersiniz gerçi daha eşimede söylemedim? [/COLOR]

valla cnm sen bilirsin de ben de bi ara düşündüm ama hiç sağlıklı bişi değil şu lazer...onun için vazgeçtim..
eşinle de bi konuş istersen ona göre sağlıklı bi karar verirsin...

İnşallah birtanem umarım hersey yolunda gider:)) Az kaldı herseyı detayıyla anlatırım :))))

tamam canım, bekliyorum haberlerini :) bu arada k.maraş topiğine gelsene, orda sohbet akıcı , bekliyoruz :)
özellikle dikkat ettiğim bişey yok canım, gereklerini yapıyoruz o kadar, yani olsun diye acele de etmiyorum, ne zaman olursa, oluruna bıraktım, stres falan da yok şimdilik, yeni başladık ya ondan herhalde :) daha 3. denememiz. işte koca polis olunca eve yorgun geliyor, aklına gelse de uykuya yenik düşüyor, sık birlikte olamıyoruz, yoksa benim işim rahat sorun yok da...
bi süre değişiklik olmazsa bakmaya başlarım çarelerine,özel bişeyler yani, ne yapılır onu da bilmiyorum ama araştırma yaparım o zaman artık. senin var mı dikkat ettiğin?

dilekcim,
meraba canım, bebiş lafı geçti mi hemen kulaklarımız kabarıyor de mi :) inşallah hepimize nasip etsin allah o duyguyu...
lazer demişken, epilasyondan mı bahsediyorsunuz? ben bi kaç sene önce gittim, 3 ana 2 ara seansa gittim, yarım bıaktım düğün masrafları girince araya, ama çok memnun kaldım, tamamlayabilseydim hiç sorunum olmıycaktı, müsait olursam yine başlamayı düşünüyorum. herkesin düşüncesi tabi, siz bilirsiniz

Slm kızlar giremedim bayadır izindeyim hala ve ist. dayım birkaç gün daha burda kalıp antalyaya geçicez. Sizler nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz ?

Kizlar nabersiniz nasil gidiyor?
Ben iyiyim hamileligimin 35. haftasindayim. Gecen doktora gittim erken dogum olabilir dedi doktor, dogum kanalina girmis bebis
Herkese iyi eglenceler mucuk mucuk

valla cnm verimli günlere dikkat ediyorum bu ara..akşamları kocama kahve içirmeye dikkat ediyorum o anlamasa da bi de ilişki sonrası hemen kalkmıyorum bi süre yatmak gerekiyomuş..
bi de bol bol dua ediyorum başka da bi şey yapmıyorum :)) daha ne yapacaksam

Slm kızlar giremedim bayadır izindeyim hala ve ist. dayım birkaç gün daha burda kalıp antalyaya geçicez. Sizler nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz ?

iyi tatiller cnm iyi bak kendine bol bol dinlen gez toz bizim yerimize de

Ben iyiyim hamileligimin 35. haftasindayim. Gecen doktora gittim erken dogum olabilir dedi doktor, dogum kanalina girmis bebis

cnm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini

ben de yumurtlama günüme dikkat etmiştim ama 1 günü o güne denk geldi, kahve olayını duymamıştım açıkçası ama arada akşamları içiyoruz. bi süre değil ben sabaha kadar yatıyorum yatakta garantiye alıyorum valla :) 3 gün yaşayabiliyormuş ya spremler, onu da düşünüyorum,hiç kalkmadan sabahı ediyorum orda :) ama daha 3. denemede kaldık biz, eşim yoğun çalışıyor eve gelince yatma ihtiyacı oluyor, yani bu ay 3 kez deneyebildik. bu sabah kahverengi kırmızımsı sıvı gelmişti, adet oldum diye ped koymuştum ama sadece oymuş, başka bişey yok anlamadım ben de. adetime de yakınım, kandırdı beni :)

Kızlar bugun size hersey cok guzeldı demek ısterdım ama (( Elbise bulamadım son dakika elime ne gectiyse sinirden onu alıp çıktım hangi ipekyola gıttıysem yenı sezon gelmemıs eskı sezon hep bedenler buyuk gezmedıgım magaza kalmadı ıgrençtı gıy cıkar gıy cıkar kafayı yedım..... yemek ve ikramlar misafiri ağırlama çok güzeldi Damat tarafı bayıldı bizden de baya memnun kalmışlar.... Ama babam bu ısın olmasını pekte istemedi haklı olarak cunku erkek arkadasımın babası tam bır sorun babam cok sınır oldu ıstersen takmayalım yuzuk bekleyelım bıraz daha dusun dedı ama sen ıstıyorsan basım gozum ustune dedı ve benım ıstegım uzerıne yuzukler takıldı. Ama sadece sunu diyebilirim o kadar stres sıkıntıya ragmen sözlümle ben mutluyuz galiba önemli olanda bu belkide oyle olmasını ıstedıgım ıcın boyle dusunuyorum sanırım......

Canım umarım en yakın zamanda hamile kalırsın ve ben kahramanmaraşa bebek görmeye gelirim :))

tatilin tadını çıkar tatlım

rabbim nazardan korusun kolaylık versin canım inş. geliş hazırlığına başlamış desene annesi sağlıkla doğar yeğenimiz...

canım bebek istediğin ilk bir kaç ay adet düzensizliği olabiliyor daha doğrusu ara kanama normalmiş ben dr. a sormuştum inş. en kısa zamanda müjdeli haberi alırız...

cnm kahve spermleri hareketlendiriyomuş, eşimde çok sever boyuna içiriyorum...
aslında benim de eşim ramazana kadar yoğun çalışıyordu 6 gün çalışır 1 gün izin kullanabilirdi..
ama ramazanda farklı bi yere geçince 1+1 çalışıyorda bizde çalışabiliyoruz
valla nasıl yapıyosunuz hiç kalkmadan sabahlamayı bende mi bi sorun var yaw kımıldadığım an akışa geçiyolar ve ben sinir oluyorum:84:
onun için en fazla 1 saat kalabiliyorum sonra wc ye...
cnm inş yerleşme lekesidir sende ki hayırlısı ile tabi...
Allahım gönlümüze göre versin inş...

arkadaşım boşver kıyafeti falan..önemli olan mutluluğunuz...
sevgili kayınpederin neden gıcıklık yapıyo ki..
ama bu tür hayırlı işlerde illa ortalığı bulandıracak biri çıkar..
önemli olan herkese ve herşeye rağmen sizin beraberliğiniz ve mutluluğunuz...
herşeyin ve her anın tadını çıkarmaya bak cnm..
zamanla herşey düzeliyor sadece üzüldüğünle kalıyosun..
hayırlı uğurlu olsun inş bir yastıkta kocayın

oooo aksilikler olmuş hay allah, elbise bulamamak kesinlikle en büyük talihsizlik, insan zaten 1-0 yenik başlıyor geceye, içinde kendini rahat hissetmediğin kıyafetle moralin de bozuk oluyor ama önemli değil bu kısmı :) kayınpeder işi kötü olmuş, inş bundan sonra bu tür hareketi olmaz, huyu deüğildir inş, yoksa zorluk çekersiniz. ama nihayetinde sevgilinle mutlusun :) çok sevindim canm allah mesut etsin ve tamamına erdirsin :)))

Canım umarım en yakın zamanda hamile kalırsın ve ben kahramanmaraşa bebek görmeye gelirim :))
ayy bebiş yok ortada daha :) keşke olsa da gelsen :)
canım bebek istediğin ilk bir kaç ay adet düzensizliği olabiliyor daha doğrusu ara kanama normalmiş ben dr. a sormuştum inş. en kısa zamanda müjdeli haberi alırız...
hmm hamilelik belirtisi diye düşünmedim zaten cnm, çünkü hormonlarım bozuk şimdilik, bi böyle deneyelim de olmazsa ilaç falan gerekirse kullanırım artık.adet öncesi veya sonrası olur ya zaten bu renkli sıvı, önceden de bildiğim bişeydi, adetime 2 gün var ama erken gelebiliyordu bazen, ondan geldi sandıydım :)

kahveyi bildiğim iyi oldu yine de sağol cnm, içiyorduk ama bu sefer bilerek içeriz artık :) benimki gündüzcü cnm, o yüzden akşam gelince yemek arkasına çay falan, e sonra direkt uykuuuu.... bizim iş yalan oluyor :)haftasonu da gezmekten yorgun düşüyoruz :)
hiç kalkamdan sabahlamayı nasıl yapıyorum, uyuyana kadar aslında sorun, uyuduktan sonra anlamıyorum zaten altımın ıslaklığı falan :) sabah kalkınca da herşeyi değiştiriyorum yıkanıyorum falan mis gibi işte :) dediğin gibi kımıldadığında akışa geçiyor, sinir olmayacak gibi değil ki, idare ediyorum ...

evet artıkın bilerek içersiniz...
cnm aslında eşin yoğun çalışsa da verimli günleri bi şekilde değerlendir..
msj at ,onun için hazırlan v.s.. işe yarıyor tecrübeyle sabi,ttir :78: ki benim kocam bi hayli odundur :)))
hımm anladım bende sanıyom ki benden başka herkeste akışa geçmiyolar :))))

herkezeeee hayırlı akşamlarrr.kavgayla falan derken iznimizi aldık hemen 10günlüğüne çok şükür...arada bi giriyorum ama yazmaya fırsaım olmadı bir türlü inş. herkesler çok çok iyidir...biz bebişimle çok iyiyiz gezip tozup tatilin keyfini çıkarıyoruz bu arada oğluşumun 2tane dişi çıktııı paylaşayım dedimmmm:)))

melekcim nasılsın?
umarım izne çıktınız??

iyiyiimmm canımmm saolasınn sen nasılsın neler yapıyorsun..ogün çok kötüydüm moralim bozuktu ama komsere kadar çıktı eşim kavga falan derken zar zor izin aldı işte ..izin alınınca benim moral bozukluğu bitti yelkenler suya indi yanii heheeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…