• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slmmm qüzellllerrrrrr :3:
görüşmeyeli umarım herkes iyidir bizde iskenderun adana tarsus şimdi de mersindeyiz iyi gezdik tatil yaptık arkadaslar saolsun bırakmıyo özlemişiz valla birbirimizi leptop yanımda ama girmeye vakit bulamadım şimdi baktım sizide cok ösledimm canımsınız kendinize cok ii bakınn oglusumla çok öpüyoruz teyzeleri siziii :nazar: :emir_bebek: :38: :38: :38:

iyi akşamlarrr kızlarr nasılsınızz dün akşam döndük izinden çok güzel bi izin yaptık ve sonunda yine YANLIZLIKKK:2:kocişi şimdi işe gönderdim oğluş uyuyo bende sizleri merak ettim herlkesler iyidir inş. yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişlerr...melike daha dönmemiş galiba izinden

günaydın kızlar herkesler iyidir inşlh :71:

meloşda dönmedi herhalde yuvaya :10:

canlarımm benim nasıl da düşünürlermiş bacılarını :69: çarsamba dönüyoz inşş ama giderkende maraşa ugrucaz arkadasım ısrarla bekliyo bakalım inşş saglıcakla evimize dönerizz çok öptüm siziii sekerlerimmm :48: :48: :48:

günaydın sekerler keyıfler nasıl yenı gelen arkadaslar hosgeldınız melek ve hazal sızede gecmıs olsun ıns cabuk alısırsınız ızınden donmek cok pis yakında meloşta katılır ıns

günaydın sekerler keyıfler nasıl yenı gelen arkadaslar hosgeldınız melek ve hazal sızede gecmıs olsun ıns cabuk alısırsınız ızınden donmek cok pis yakında meloşta katılır ıns

Ya sorma canım bizim tam bitmemişti bile daha 5 gün vardı geri çağrıldık sinir oldum anlayacağın :50:

Slm hanımlar nasılsınız?
Benim işlerim çok yoğun olduğundan giremiyorum..
Umarım hepiniz iyisiniz..
çok öptm
görüşürüz inş ...

Slm hanımlar nasılsınız?
Benim işlerim çok yoğun olduğundan giremiyorum..
Umarım hepiniz iyisiniz..
çok öptm
görüşürüz inş ...

slm canım ben ıyıyım :))))erkek arkadasımı özlemek dışında pek sıkıntım yok :(( Buara bizim işlerde yogun allah yardımcın olsun ....

teşekkürler canımm çok şükür şimdilik yerinde , senin keyifler nasıl bebiş falan iyidir inş.?

teşekkürler canımm çok şükür şimdilik yerinde , senin keyifler nasıl bebiş falan iyidir inş.?
iyiyim canıım ne olsun bebiş canavar mikser basıt kalır yanında sende ne var ne yok
Ya sorma canım bizim tam bitmemişti bile daha 5 gün vardı geri çağrıldık sinir oldum anlayacağın :50:

vay terbıyesızler nıye oyle yapmıslar kı

slmmmm kızlarrr benn geldimmm anacımdan ayrılmak cok zor geldi hiç belli etmedim oda mırıldandı gurbette oldugum için ufff çok kötü bi andı ondan ayrılmakkk anneeee seniii cokkkk öslicemmm dieeee sesssiz sessiz agladım arabada gelirken eşim mola yerinde durdu moral verdi ama nafilee keşke yakın olsaydım yaaa :43: :43:
allahım kimseyi sevdiklerinden ayrı bırakmasın inşşşşş :14:

slmmmm kızlarrr benn geldimmm anacımdan ayrılmak cok zor geldi hiç belli etmedim oda mırıldandı gurbette oldugum için ufff çok kötü bi andı ondan ayrılmakkk anneeee seniii cokkkk öslicemmm dieeee sesssiz sessiz agladım arabada gelirken eşim mola yerinde durdu moral verdi ama nafilee keşke yakın olsaydım yaaa :43: :43:
allahım kimseyi sevdiklerinden ayrı bırakmasın inşşşşş :14:
öncelikle hoşgeldin canım..hem okudum hem ağladım ne kadar zor yaa anneminn gizli gizli ağlaması geldi gözümün önüne o bizim görmediğimizi zannediyordu ama annecim ağlıyordu arkamızdan bense herşey boğazıma düğümlenmiş şekilde kendimi sıkıyordum ağlamamak için.mecburdum alışmaya arkamda annemi babamı sevdiklerimi bırakıyordum ama kucağımda oğlum yanımda kocam vardı kimseden vazgeçememki....doğuya gidince daha çok uzaklaşacağım artı doğudan sonra adanada yaşamayı düşünüyoruz 16saat mesafe off offf..dün eşim annesine benim memleketime taşınmalarını söyledi hep beraber oluruz diye ama tereddütteler tabiki nasıl evini barkını bırakıpta benim memleketime taşınabilirlerkii..benim ailemde onların memleketine taşınamaz rabbim bize sabırlar versin

geldim kuzuuu ama nasıl geldim bi de bana sor :5:
öncelikle hoşgeldin canım..hem okudum hem ağladım ne kadar zor yaa anneminn gizli gizli ağlaması geldi gözümün önüne o bizim görmediğimizi zannediyordu ama annecim ağlıyordu arkamızdan bense herşey boğazıma düğümlenmiş şekilde kendimi sıkıyordum ağlamamak için.mecburdum alışmaya arkamda annemi babamı sevdiklerimi bırakıyordum ama kucağımda oğlum yanımda kocam vardı kimseden vazgeçememki....doğuya gidince daha çok uzaklaşacağım artı doğudan sonra adanada yaşamayı düşünüyoruz 16saat mesafe off offf..dün eşim annesine benim memleketime taşınmalarını söyledi hep beraber oluruz diye ama tereddütteler tabiki nasıl evini barkını bırakıpta benim memleketime taşınabilirlerkii..benim ailemde onların memleketine taşınamaz rabbim bize sabırlar versin

saol melekcim sorma canım yaa emir kaan dogdugunda da gelmişti 50 gün kaldı tabe zorumla ozamanda babam geldi aldı götürdü içim rahattı tam bindi annem arabaya ama nasıl aglıyooo kadın ya kırmızı oldu yüzü o derece allahım sabr versin hepimize ve ailelerimize inşş canım yaaa inanki moralim sıfırın altında aglamaktan bıktım :14:

geldim kuzuuu ama nasıl geldim bi de bana sor :5:

saol melekcim sorma canım yaa emir kaan dogdugunda da gelmişti 50 gün kaldı tabe zorumla ozamanda babam geldi aldı götürdü içim rahattı tam bindi annem arabaya ama nasıl aglıyooo kadın ya kırmızı oldu yüzü o derece allahım sabr versin hepimize ve ailelerimize inşş canım yaaa inanki moralim sıfırın altında aglamaktan bıktım :14:

napalım bee güzelim ağlaya ağlaya alışacağız haa alışılır mı buna bilmiyorum ama...sıkma sende o güzel canını bozma moralini

hayırlı aksamlar kızlarrrr eşimi göreve yolladım emir kaanımla yalnızız bu geceee yineee :6: :55:

iyiyim canıım ne olsun bebiş canavar mikser basıt kalır yanında sende ne var ne yok

vay terbıyesızler nıye oyle yapmıslar kı

yerim onu ben yaa çok öp yerimee çok severim bebekleri, valla bende hareketlilik başladı canım okullar açıldı malum, sağolsunlar evrak işleri hiç bitmiyor bu aralar:95: vakit buldukça buralara bakınıyorum işte :126: gün saymaktayım nişanlımın gelmesine bir ay kaldı nerdeyse :73: çok özledim onuuuuuu:14:

hayırlı aksamlar kızlarrrr eşimi göreve yolladım emir kaanımla yalnızız bu geceee yineee :6: :55:
oyalar annesi seni emirin seni yalnız bırakmazz ...bende kafayı yiyeceğim biraz sonra yatılı misafirim gelecek insanlar ne kadar görgüsüz yaa bu saatten sonra misafirliğemi gelinir gelmeleri neysede herşeye mana bulup karışmasaalr artııı dünden beri 2saatlik uykuyla duruyorum kafam olmuş bir kazannn ölmek üzereyim

bebişle sana da hayırlı akşamlar olsun ve kolay gelsin :6:
tesekkürler canımm benim :38:
oyalar annesi seni emirin seni yalnız bırakmazz ...bende kafayı yiyeceğim biraz sonra yatılı misafirim gelecek insanlar ne kadar görgüsüz yaa bu saatten sonra misafirliğemi gelinir gelmeleri neysede herşeye mana bulup karışmasaalr artııı dünden beri 2saatlik uykuyla duruyorum kafam olmuş bir kazannn ölmek üzereyim

uyuyoo kuzucuk canomm :31:
benim oglan bi konusuyoo maşallahhh hiç susmuyo bacım yaaa tıpkı frensiz arabaaaa :97: :60:
sabah uyandırıyoo laf veriyo benden de laf istiyo benim uyku gözümden akıyo e ee eee oglum derken bayılıyom ama o halaaaa devamm :52: çıldireceğimmm :24:
hadii yaa uykusuzluk kötü bacım vallaa allah yardımcın olsun :5:

selam kızlar...

melikeciiim hoşgeldin :) geldiğine sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi, aileden ayrılması tabi zor geliyordur, ben yıllar oldu ayrılalı, zorlanmıyorum fazla. ama sorsalar anne baban mı eşin mi diye, eşimizi seçeriz hepimiz, doğanın uyumu böyle işte, iyi tarafından bak duruma, ayrıca insanın evi gibisi var mı şekerm yaaaa...ne güzel evine döndün, özlemişsindir :))) faceden gördüm fotolarınızı, çok güzel hepsi, bizim buralardan da geçtin sanırım :)

Back