Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizŞeniz zeppcim benimde bingölde arkadaşım var ama ilçede zaten pekde anlatmak istemiyorum ilçeyi sana:teselli:Şeniz

canım bende mardindee 3yıl yaşadımmmm
sizindemii mardine çıktı tayinizz anladığım kadarıylaa ilçeyemii çıktı

bu yazıyı okuyunca yalnız olmadığımı anladım insan kendisi gibi birilrinin olduğunu görünce rahatlıyor memleket nereydi

bu yazıyı okuyunca yalnız olmadığımı anladım insan kendisi gibi birilrinin olduğunu görünce rahatlıyor memleket nereydi

böyle hissetmene sevindim..elbetteki yalnız değiliz birbirimize her konuda destek olmalı ve omuz omuza olmalıyız biz polis eşlerine bu yakışır..memleketim Yozgata.s.

benimde memleket izmir gurbet attı bizi adanaya benim çevremde görüştüğüm çok az polis eşi var bu site sayesinde bir sürü olacak herhalde bu arada yozgatlıları ayrı bir severim doğu görevinde çok sevdiğim bir arkadaşım vardı

bak buna ayrıca sevindim.. bencede Yozgatlılar iyi olurlar...bende çok sevarima.s.

kader arkadaşlarım sizlere bişi soracağım...
şimdi bizim eşyalar lojmana taşınacakya..taşıma şirketi ile görüştük özel eşyaların dışında her şeyi kendileri topluyorlarmış bu nederece doğru ben pek güvenemiyorum kendim yavaş yavaş toplanıyorum.. eğer sahiden dedikleri gibi yerli yerine koyacaklarsa toplamasammıki bana bilgi verirseniz sevinirim.. hani birde ücrete tabi olunca hiç dokunmasam iyi olur ..

canım ben bir önceki taşınmamda nakliye firmasıyla taşnmıştım.şmdi şark görevimiz var yine nakliyeyle anlaşıcaz.ben özel eşyalarımı tabiki kendim toparladım.ama diğerlerinide (kitaplarım,ortalıktaki ıvır zıvırlar ve mutfaktaki küçük parçalar) içime sinmediğinden kendim toparladım.istersen toparlama tabi.

elifcim.. bende senin gibi düşünüyorum ve o gün kargaşa olmasın diye ufak tefekleri önceden toplamak en iyisi,a.s.

slm dishe bende polis eşiyim 12 haftalık hamielyim van dayız şuan şark görevi nedeni ile inşş senye yaza dönücaz istanbula. off off çok ölüyorum istanbulu geçen hafta geldim gerçi istanbuldan eşimden zor zar izin aldım gittim 15 gün kaldım geldim.inşş ağustostada gidicez eşimle. ya böle yani zor ya böle gurbet falan.bide biz küçük bi ilçedeyiz amann ne sıkıcı bi bilsen. zaman geçmiyo iyiki internet var.bide hamilelik birazn öcen aylar geçsede beebğme kavuşsam. siz nerdesiniz. bu arada benim ismim asuman. kendine iyi bak ..

atine hoş geldin,,umarım burada güzel arkadaşlıklar edinirsin...a.s.bebeğiniz hayırlı olsun ,Maşallah Rabbim Anne ve Babasına bağışlasın..

Merhaba hosgeldin aramiza bende 15 haftalik hamileyim ikinci cocugum :asigim:Allah tamamina erdirsin ...
umarim guzel vakit gecirirsin ...
Bu bolumde polis eslerine ait ;

http://www.kadinlarkulubu.com/8211-...8211-t175040/index.html?p=3077325#post3077325 şutarafagitti

selam atine hoşgeldin ilk bebeğin mi

Hanımlarrr....Günaydıııııınnnn!!!!!
Sağlık,keyifler nasıl?Herkes iyidir inşallah:1hug:
Bugünlerde çok yoğunum,kızım,torunlar,eski dost,akrabalar...allah eksikliğini göstermesin..Şu anda kimi uyuyor,kimi yürüyüşe gitti,kimiside denize gitti,bende bi girim bakim dedim..
Hepiniz sağlıcakla kalın,kendinize iyi bakın...
:1hug: Şeniz Şeniz Şeniz

canım gözünüz aydın olsun ne güzel aile hepbirlikte ve dostlarınızda...a.s.kolay gelsin...

merhaba canım hosgeldın:1hug:
bızde dogu gorevındeyız ve cok sukur kı bızde seneye batıya donuyoruz:sm_cool:
ne guzel hamılesın Allah tamamına erdırsın..
bebegını buyutup gıdeceksın dogudan..yerimseniben
en azından oralarda okula baslamıycak yavrularımız
sagsalım yavrunu kucagına almayı nasıp etsın Allah
bu arada bızde Elazıg dayız..şakkıdı
yıne beklerız canım a.s.

Dişlim,saol canım,selamını ilettim
gereken kişilere...benide pc nin başına yolladılar.yemekleri hazırlıyolar:1rolleyes:Onlarında sana selamları vara.s

atine,babynurse hoş geldiniza.s.

Çiçeğim saol,evi bir görsen:roflol:cümbüş cümbüş:roflol:

zep,sen nasılsın aplam?allah yardımcın olsun:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…