ben pazartesi izmire gidiyorum memleketime yaklaşık 45 gün yokum tatil yapacağım
evi topladım gidiyorum
artık yeni evime yerleştiğimde görüşürüz,,
mardine yakın arkadaşlarlada tanışırız inş.
Polis eşimiydin seeennn yerimseniben diğer başlığınada yazdım cevapa.s.
bu yazıyı okuyunca yalnız olmadığımı anladım insan kendisi gibi birilrinin olduğunu görünce rahatlıyor memleket nereydiselam arkadaşlar..
bazen görev yapacağımız yeri kendimiz belirliye biliyoruz bazende devletimiz nereye gönderirse oraya gitmek zorunda kalıyoruz..
burası bizim kendi isteğimizle geldiğimiz yer..şark görevinden sonra (Antalya)ben ve eşim çocuklarım burada olmaktan çok mutluyuz.. sizlerden sabırlı olmanızı diliyorum elbette benimde sıkıldığım bunaldığım zamanlar oldu.kendinize mutlaka uğraşa bileceğiniz bir uğraş bulun. mutlaka bir şekilde kendimizi geliştirmeliyiz..öyle güzel ve sağlıklı bir hayat geçirinki ileride benim yaşıma geldiğinizde bunalımlı depresyonlu bir hayatınız olmasın.. bu sadece eşlerimizin elinde değil bizlerinde elinde elbette..evde sakın fazla oturup eve kapanmayın.. bulunduğunuz il ,şehir ufak olabilir ama inanın mutlaka sizler için bir uğraş mutlaka vardır benden size abla tavsiyesi..kendinizi mutlaka mutlaka geliştirin bol bol kitap okuyun ..sizler Polis eşleri bana göre çok özelsiniz özeliz ,her insan gibi mutuluğu fazlasıyla hak ediyoruz....önce sağlıgınızda sonrada yuvanızda hep mutlu olun...a.s.
bu yazıyı okuyunca yalnız olmadığımı anladım insan kendisi gibi birilrinin olduğunu görünce rahatlıyor memleket nereydi
benimde memleket izmir gurbet attı bizi adanaya benim çevremde görüştüğüm çok az polis eşi var bu site sayesinde bir sürü olacak herhalde bu arada yozgatlıları ayrı bir severim doğu görevinde çok sevdiğim bir arkadaşım vardı
kader arkadaşlarım sizlere bişi soracağım...
şimdi bizim eşyalar lojmana taşınacakya..taşıma şirketi ile görüştük özel eşyaların dışında her şeyi kendileri topluyorlarmış bu nederece doğru ben pek güvenemiyorum kendim yavaş yavaş toplanıyorum.. eğer sahiden dedikleri gibi yerli yerine koyacaklarsa toplamasammıki bana bilgi verirseniz sevinirim.. hani birde ücrete tabi olunca hiç dokunmasam iyi olur ..
canım ben bir önceki taşınmamda nakliye firmasıyla taşnmıştım.şmdi şark görevimiz var yine nakliyeyle anlaşıcaz.ben özel eşyalarımı tabiki kendim toparladım.ama diğerlerinide (kitaplarım,ortalıktaki ıvır zıvırlar ve mutfaktaki küçük parçalar) içime sinmediğinden kendim toparladım.istersen toparlama tabi.
slm dishe bende polis eşiyim 12 haftalık hamielyim van dayız şuan şark görevi nedeni ile inşş senye yaza dönücaz istanbula. off off çok ölüyorum istanbulu geçen hafta geldim gerçi istanbuldan eşimden zor zar izin aldım gittim 15 gün kaldım geldim.inşş ağustostada gidicez eşimle. ya böle yani zor ya böle gurbet falan.bide biz küçük bi ilçedeyiz amann ne sıkıcı bi bilsen. zaman geçmiyo iyiki internet var.bide hamilelik birazn öcen aylar geçsede beebğme kavuşsam. siz nerdesiniz. bu arada benim ismim asuman. kendine iyi bak ..
slm dishe bende polis eşiyim 12 haftalık hamielyim van dayız şuan şark görevi nedeni ile inşş senye yaza dönücaz istanbula. off off çok ölüyorum istanbulu geçen hafta geldim gerçi istanbuldan eşimden zor zar izin aldım gittim 15 gün kaldım geldim.inşş ağustostada gidicez eşimle. ya böle yani zor ya böle gurbet falan.bide biz küçük bi ilçedeyiz amann ne sıkıcı bi bilsen. zaman geçmiyo iyiki internet var.bide hamilelik birazn öcen aylar geçsede beebğme kavuşsam. siz nerdesiniz. bu arada benim ismim asuman. kendine iyi bak ..
sendemii polis eşiydin senle diyet bölmündee aynı gruptaydıkk sonra sen gelmedinnnn
78 58 e indim ben
Hanımlarrr....Günaydıııııınnnn!!!!!
Sağlık,keyifler nasıl?Herkes iyidir inşallah:1hug:
Bugünlerde çok yoğunum,kızım,torunlar,eski dost,akrabalar...allah eksikliğini göstermesin..Şu anda kimi uyuyor,kimi yürüyüşe gitti,kimiside denize gitti,bende bi girim bakim dedim..
Hepiniz sağlıcakla kalın,kendinize iyi bakın...
:1hug: Şeniz Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?