bendee kapattımm resimlerii falan silinn hanımlarr
Noldu kızlar ben kaçırmışım 2 gündür katılamadım yine bende kapatimmi özel msj ımıbenneyaptımki
yapma yaa uzuldum:teselli:sizde mi bilgol'e gidiyordunuz ?unuttum mu yoksa ...
ee..napacaksiniz ?merkezde mi oturacaksiniz ilcede mi ?
Bizim ki ancak gidince belli olur bakalim hayirlisi..
merhaba zeep. bende polis eşiyim. tayinizin Bingölemi çıktı. merkezemi ilçeyemi.bende bingöldeyim. sormak istediğin birsey olursa yardımcı olmaya calısırım.
dişlimm nasıldıı sınav dün çok çalışmıştınn çıktımıı lannn ist fethindenn
mrb mazbut hosgeldin aramiza ...super canim sonunda bingol'den bir KK'li buldum :teytey:
su an merkes gorunuyor buyuk ihtimalle oyle olacak (insallah )siz ?
lojmanda falan misiniz ?
gelince gorusuruz insallah ...
baby nurse mazbut hoşgeldihn canımm
şahbeyimm nerelerdesin senn özlettin kendinii
a.s.öncelikle hoşgeldiniz.merkez olmasına cok sevindim. en azından rahat olursunuz. hastahanelere marketlere yakın olursunuz enazından. küçük bir şehir. gezilecek bir yeri yok. biz 2 senedir buradayız. 1 senemiz kaldı. insan alısıyor zamanla. bir tane alışveriş merkezi var.binmax. içinde restaurant cafe giyim mağazaları falan var. genelde oraya gidiyoruz. biz ilçedeyiz. ne zaman taşınacaksınız. fazla bilgim yok ama lojmanlar var sanırım bingölde. ama bizim birkaç arkadaş var onlar dısarda oturuyorlar.kiralar 200-250 civarında. dışarda oturacak olursanız kaloriferli bir ev tercih edin. buranın kışı uzun ve soğuk geçiyor. kar 4-5 ay kalkmıyor yerden. su boruları donuyordu mesela arkadaşların. çamaşır bulasık makinaları donuyordu. gözünümü korkuttum biraz. korkma insan alışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?