• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Dişlim,saol canım,selamını ilettim
icon21cl11by1.gif
gereken kişilere...benide pc nin başına yolladılar.yemekleri hazırlıyolar:1rolleyes:Onlarında sana selamları vara.s

atine,babynurse hoş geldiniza.s.

Çiçeğim saol,evi bir görsen:roflol:cümbüş cümbüş:roflol:

zep,sen nasılsın aplam?allah yardımcın olsun:1hug:

ayy demek pc sana kaldı sonunda:1rolleyes:
ne zaman geldı senın mısafırler...:uhm:
adasım ne kadar kalıcakjeyyar

Dişli,sınav sonucun bir gelsin bakalım:1rolleyes:görelim,tamam benim sözüm sözjeyyarbakalım sen sözünde durcanmı:1rolleyes:
Misafirlerim 1 hafta oldu sayılır geleli,bu akşam yolcu 2 tanesi,gidiyor:çok üzgünüm:alışıyoruz kalabalığa,sonrada bomboş kalıyo ev:çok üzgünüm:torunlar varda iyiki onlarla oynamak,yüzmek,gezmek çok keyifli :icecream:

Ben şimdilik çıkıyorum,yemeği hazırlamışlar,bağırıyolar içerden:sm_cool:gidim bakim bir kontrol edim napmışlarjeyyar
yemekten sonrada onlara bulaşıklarıda yıkatim,ben yine burda olucam:roflol:
Şeniz

Dişli,sınav sonucun bir gelsin bakalım:1rolleyes:görelim,tamam benim sözüm sözjeyyarbakalım sen sözünde durcanmı
Misafirlerim 1 hafta oldu sayılır geleli,bu akşam yolcu 2 tanesi,gidiyor alışıyoruz kalabalığa,sonrada bomboş kalıyo ev torunlar varda iyiki onlarla oynamak,yüzmek,gezmek çok keyifli

Ben şimdilik çıkıyorum,yemeği hazırlamışlar,bağırıyolar içerden:sm_cool:gidim bakim bir kontrol edim napmışlar
yemekten sonrada onlara bulaşıklarıda yıkatim,ben yine burda olucam

tahmını hesaplara gore 300 kusurlerde bısey alıyorum:1closedeyes:
bılıyorsun hıc ders calısmadan gırdıgımı sınava :dilcikar:buna da sukur..
zaten amac KPSS oncesı kendımı sınamaktı..:icecream:
bunun yanısıra yenı bır bolum kesfettım onu okuyucam sanırım..:sm_confused:
senın sozu hatırlıyorum da benım kı neydı:uhm:
sorun degıl senın oldugun her yola evet:utangac:

afıyet olsun sana..
beklıyorumjeyyar

Dişlicim,öyle tahminle felan olmaz,öyle çalışmadan sen barajı bile aşamassınlülülülülülü
desene iddayı bu haberinle ben kazanacam gibi:1rolleyes:geldiğinde ben hatırlatırım sana,senin verdiğin sözüjeyyar

Dişlicim,öyle tahminle felan olmaz,öyle çalışmadan sen barajı bile aşamassınlülülülülülü
desene iddayı bu haberinle ben kazanacam gibi:1rolleyes:geldiğinde ben hatırlatırım sana,senin verdiğin sözüjeyyar

ayy ham puanım bıle barajı gecıyor:dilcikar:
sana webcam dan gosterırım sınav sonuc belgesını:roflol:
hem tahmını dedıgım okuldan kac gelıcenı bılmıyorum şutarafagitti
oss ye aıt bır sıteden baktım puan hesabına da kafamdan sallamıyorum:mymeka:sengözlerimebaksanab

Günaydınlarrrrrrr!!!!!
Nasılsınız?Herkese sağlıklı,huzurlu,neşe dolu bir gün diliyorum:sm_cool:
Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın şekerlerrr gününüz güzel geçsin....a.s.
Dihe ,gözek muhabbetniz bol olsun, anacım burayı geyiğe çevirmişini dün gece..
öbür tarafada bekleriz uğramaz oldunuz...Dishe umarım sınavda güzel sonuçlar alırsın.. hakkında hayırlısı...a.s.

günaydın arkadaşlar bende nöbetten çıktım ama uyuyamıyorum sizlere bakiim dedim biraz

9649Animation2.gif

gunaydın hanımlar ben gece gördüm ya sayfamızı diahe gıı haber vermedin ah ah 82 olmuş benim şimdi yaziyorum
doğru zepp çöplüğümde oteyim:dance::dance:

günaydın şekerlerrr gününüz güzel geçsin....a.s.
Dihe ,gözek muhabbetniz bol olsun, anacım burayı geyiğe çevirmişini dün gece..
öbür tarafada bekleriz uğramaz oldunuz...Dishe umarım sınavda güzel sonuçlar alırsın.. hakkında hayırlısı...a.s.

gunaydın:kahve:
tesekkurler ıyı dılekler ıcın...a.s.
Rabbım herkez ıcın hayırlısını versınyerimseniben

selam tümn türkiyenin fedakar cafakar polis eşleri.................

disheciğim görüşemez olduk.... malüm benim aşkım 1 ay daha evde raporlu o yüzden nete takılamıyorum fazla ondan fırsat bulursam gelebiliyorum kk ya iyisindir umarım sınavın nasıl geçti canım.???

selam tümn türkiyenin fedakar cafakar polis eşleri.................

disheciğim görüşemez olduk.... malüm benim aşkım 1 ay daha evde raporlu o yüzden nete takılamıyorum fazla ondan fırsat bulursam gelebiliyorum kk ya iyisindir umarım sınavın nasıl geçti canım.???

merhaba canım..:1hug:
bende yogunum bugunlerde..
sınavlara hazırlanıyorum..kafamçokkarıştı
cok sukur ıyıyım sen nasılsın?
sınava gelınce soylemıstım bekledıgımden cok daha ıyıydı..:sm_cool:
darısı dıer sınavın basına:smiley-cool:

merhaba canım..:1hug:
bende yogunum bugunlerde..
sınavlara hazırlanıyorum..kafamçokkarıştı
cok sukur ıyıyım sen nasılsın?
sınava gelınce soylemıstım bekledıgımden cok daha ıyıydı..:sm_cool:
darısı dıer sınavın basına:smiley-cool:

disheciğim inş.dilediğin gibi olur allah gönlüne göre biryer versin canım ......:1hug:

normal_seni_seviyorum.jpg

selam mı almayım bakalım öyle olsunnnn??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Herkese hayırlı Cumalar....
Evinizden,sağlık,huzur,bereket eksik olmasın....
Sağlıcakla kalın....
Şeniz Şeniz Şeniz

Günaydın canım arkadaşlarım,cumanız mubarek olsun,
yeni katılan arkadaşlarımız aramıza hoş gelmişlerŞeniz

Back