Dişlim,saol canım,selamını ilettimgereken kişilere...benide pc nin başına yolladılar.yemekleri hazırlıyolar:1rolleyes:Onlarında sana selamları vara.s
atine,babynurse hoş geldiniza.s.
Çiçeğim saol,evi bir görsen:roflol:cümbüş cümbüş:roflol:
zep,sen nasılsın aplam?allah yardımcın olsun:1hug:
Dişli,sınav sonucun bir gelsin bakalım:1rolleyes:görelim,tamam benim sözüm sözjeyyarbakalım sen sözünde durcanmı
Misafirlerim 1 hafta oldu sayılır geleli,bu akşam yolcu 2 tanesi,gidiyor alışıyoruz kalabalığa,sonrada bomboş kalıyo ev torunlar varda iyiki onlarla oynamak,yüzmek,gezmek çok keyifli
Ben şimdilik çıkıyorum,yemeği hazırlamışlar,bağırıyolar içerden:sm_cool:gidim bakim bir kontrol edim napmışlar
yemekten sonrada onlara bulaşıklarıda yıkatim,ben yine burda olucam
Dişlicim,öyle tahminle felan olmaz,öyle çalışmadan sen barajı bile aşamassınlülülülülülü
desene iddayı bu haberinle ben kazanacam gibi:1rolleyes:geldiğinde ben hatırlatırım sana,senin verdiğin sözüjeyyar
evet ablamm kandırdıı bu zaten oyun bozan birisii şakayı bilemm kaka ediyyy :roflol:
günaydın şekerlerrr gününüz güzel geçsin....a.s.
Dihe ,gözek muhabbetniz bol olsun, anacım burayı geyiğe çevirmişini dün gece..
öbür tarafada bekleriz uğramaz oldunuz...Dishe umarım sınavda güzel sonuçlar alırsın.. hakkında hayırlısı...a.s.
selam tümn türkiyenin fedakar cafakar polis eşleri.................
disheciğim görüşemez olduk.... malüm benim aşkım 1 ay daha evde raporlu o yüzden nete takılamıyorum fazla ondan fırsat bulursam gelebiliyorum kk ya iyisindir umarım sınavın nasıl geçti canım.???
merhaba canım..:1hug:
bende yogunum bugunlerde..
sınavlara hazırlanıyorum..kafamçokkarıştı
cok sukur ıyıyım sen nasılsın?
sınava gelınce soylemıstım bekledıgımden cok daha ıyıydı..:sm_cool:
darısı dıer sınavın basına:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?