Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Dün günüm vardı ve misafirlerim meslektaşlarımızın eşleri idi.. en mimmancık misafirimiz 17 günlük bir bebekti.. allahım minnacık resmini çektim annesinden izin alıp..hani adettendir evimize ilk defa geldi diye yumurta ve un verdim...a.s.Allahım bebek özlemi çeken arkadaşlarımızında yüzlerini güldür inş..

zepp canım sızın yerınız belli oldumu bingöldeki?
bizi ilçeye vermişler

nazlı melikk senin aşılamamı tüp bebekmii normal yoldanmıı canımmm

selam canım, benimkiler tüp bebekle oldular hep diyorduk bizim tüpütüplerimiz olacak diyesırnaşık şey taaa o zamanlar içimize içimize doğmuş iki tane geliyor minişlerim..:1rolleyes:

yapma yaa uzuldum :teselli:sizde mi bilgol'e gidiyordunuz ?unuttum mu yoksa ...
ee..napacaksiniz ?merkezde mi oturacaksiniz ilcede mi ?
Bizim ki ancak gidince belli olur bakalim hayirlisi..

yok canım bizimki elazığ.

dişlii gözlerimee inanamıyorum yaa dolu doluu olduu sana anlattığım olay varyaa o kişii resmenn tükürüğünüü yaladıı acaip komikk duruma düştüü mutluluktan ağlıcaktımm haa
bende dedimm yalakalarla işim olmaz die kendinee

:1shok::1shok:hangı olay..
son gunlerde o kadar cok olay oluyor kı..:sm_confused:
hele gece sıtede yasananı duysan:mymeka:
ama sen mutluysan bende mutlu olurum kesınjeyyar

günaydın kknin polis eşleri................

eşyalarınızı toplamaya başladınızmı tayin çıkan arkadaşlar...............

:asigim:gozek:asigim:
Şenizıyı kı dogdun danam..Şeniz
:asigim:nıce mutlu yıllara..:asigim:
a.s.sevdıklerınle..a.s.

oyyyyyy dişlimmm benimmm pastaa tam bizlikk lanlı manlıı harikaa hediyesiz gelmee aydınaa yoksamm kelebek gibi uçar arı gibii sokarımm klava:

dogum gunun kutlu olsun gözekcim...sevdiklerinle mutlu,saglıklı,ve en önemlısı huzurlu olman dilegiyle...a.s.

Sağolunn Hanimmlarr Nasilsinizz Hepinizee Günaydinnn
Dişlii Mannaa Senle Ne Zaman Teldee Konuşsak şarjj Bitiyy Acepp Nedendirr Viyyy şarkii Gibi Olduuu Burasii Muşturr

Günaydı,,fedakar polis eşleriiii...hafta sonunuz güzel geçsin sevdiklerinizle bol bol dinlenin..

gözek doğum günün kutlu olsun...rabbim gönlüne göre versin...a.s.

yasanan malum olaylardan sonra ozel msjımı kapattım..senağlama
burdan bana ozel msj yoluyla ulasan arkadaslarımın bılgılerıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…