Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar.bende polis eşiyim yeni katıldım aranıza.şarkı çıkan arkadaşlara hayırlı olsun.kızlar peki elazığa tayini çıkan varmı arnızda.bizim yolculuk elazığa da.
günaydın kızlar.bende polis eşiyim yeni katıldım aranıza.şarkı çıkan arkadaşlara hayırlı olsun.kızlar peki elazığa tayini çıkan varmı arnızda.bizim yolculuk elazığa da.
Hayırdır canım genel hatlarıyla sorunu bi anlatırmısın burda hepimiz polis eşiyiz yabancı yokyerimsenibenpolis eşi arkadaşlar bana özel mesaj atabilirler mi?bir sorum olcak ta
Aramiza hosgeldin ...Allah kolaylik versin ...Bize Bingol cikti :bbo:yakin sayiliriz yani ..gorusmek uzere :1hug:
ben Elazıgdayımyerimseniben
sız nereye gelıyorsunuz merkeze mı:sm_confused:
bız ılcedeyız
canım bilmiyorum henuz belli değil yerler.siz hangi ilçedesiniz.
canım nasıl acılıyor?
kızlar daha yolun başındasınız kolay gelsin yolunuz çooooook uzun biz oralardan geçeli çok oldu ALLAH kolaylıklar versin :teytey::teytey::teytey:
tamam canım buldum:)
Sesimi Duyan Yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Yaaaaaaaaaaaaaaa şirnaka Gelen Varmiiiiiiiiiiiii
günaydın herkese bende yeni üyelerdenim polis eşiyim şuan ŞIRNAKTAYIZ TAYİNİ DOĞUYA ÇIKAN VARMIIIIII BEKLİYORUM