merhaba zepp ..bebişin sağlıklı oluşuna sevindim .maşallah 3 ay oldu bile haa
evet haziran geldi hakkınızda hayırlısı inş.. sizin için neresi hayırlı olacaksa orası olur inş...bende seni öpüyorummmma.s.
nerdesiniz su anda insallah iyi bir yer cıkar biz binğöldeydik simdi adanadayız ve hic sevmiyorum burayı havası iklimi hic bana ğöre değil ve ben en cok arkamda bıraktığım arkadaslarımı cok özlüyorum ben buna alısamıdım tam alısıyor cok seviyorsunuz ve ayrılmak zorunda kalıyorsunu of ya cok özlüyorum onları
Merhaba arkadaslar ...
Ancak gelebildim .Dun kontrolumuz vardi bebisimizi gorduk :)kalbi ''pit pit ''atiyordu cok guzel ve heyecan verici bir duygu:asigim: (Allah herkese yasatsin )
Selim kardesine el salladi :):asigim:
Henuz 3 ayimizi doldurdugumuz icin cinsiyeti belli degil onumuzdeki ay insallah ...
Umarim herkes iyidir ...
Hazirliklar iyice hizlandi bizde malum 1 ay kaldi dunusumuze :bbo:
insallah hersey guzel olacak ....bakalim bu bebegim nerde dogacak ?benneyaptımki
hepinizi opuyorum a.s.
yeni gelen arkadaşalar hoşgeldiniza.s. zepp ve gulancım sizleride Allah saglıkla evlatlarınıza kavuştursun:1hug: zepp tayinden ne haber belli olmadı mı daha 2 gün sonra belli olacak diyordun bizim tayinler 30 mayıs cuma günü mesai bitiminde 5 ten sonra açıklanacak :dance:çok heycanlıyım hakkımızda hayırlısı olsun bakalım hemen yazarım size haber veririm hadi bakalım boş bırakmayın polis eşleri topigimizi Şeniz
Ins. canim bekliyoruz bizde kesin sonucu ama biliyoruz neresi oldugunuyerimseniben
ins. hayirlisi olur hepimiz icin
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza :1hug:ya tayinler bu kadar net bir tarihte açıklanmaz günü gününe hemde saatli vay be 2 senede bayağ değişiklik olmuş:1shok::1shok: herkesin hakkında hayırlısı olsun kazasız belasız gidip dönmek nasip etsin Allah bizede tabijeyyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?