Kizlar guzel bir haberim daha var :teytey:..Esim terfi etti :asigim:...Artik Baskomiser esiyim ona gore haa :)dikkat edin benle konusurken :)...saka bir yana cok gurur verici ...:asigim:
Havamdan da gecilmez artik:smiley-cool:
Elazig degil arkadaslar; yanildiniz ....ozellikle de bazilari cok yanildi :)))
merhaba arkadaşlar, benim babam polis memuruydu şu an emekli evlendim eşimde akademiden mezun başkomiser 1 yıl sonra emniyet amiri olacak allah izin verirse, inanın çok zor polis eşi olmak eşimle artık kardeş gibi yaşıyoruz eşim çok yoğun çalışıyor, asayiş büro amiri olarak görev yapıyor,ALLAH polisimizi askerimizi korusun... eşimle gurur duyuyorum, 1, bucuk yıl sonra ikinçi kez doğu görevimiz var,inşallah hayırlı yer çıkar, görüşmek üzere arkadaşlar eşlerinizin görevlerinde başarılar diliyorum... ALLAHA EMANET OLSUNLAR POLİS TEŞKİLATIMIZ...
noluyo bu topige bmyle kimseler ugramaz olmuş hadi ben geldim devamını getirin tayin bekliyorum dört gözle ay sonunda belli olacak dua edin ilk tercihimiz çıksın sengözlerimebaksanab
Bende dort gozle bekleyenler arasindayim a.s...hos yerimizi ogrendik ama kesinlessin istiyoruz tabii ...onumuzdeki cuma yi bekleyin kizlarnoluyo bu topige bmyle kimseler ugramaz olmuş hadi ben geldim devamını getirin tayin bekliyorum dört gözle ay sonunda belli olacak dua edin ilk tercihimiz çıksın sengözlerimebaksanab
zeppcim eniştemiz başkomiser olmuş teprikler artık bi dogu daha mı yapıcanız benim eşim sırf bu yüzden olmak istemiyor tatlicadiarzu
benim eşimde akademi mezunu Allahıma bin şükür :1closedeyes:hoş bişey farketmiyodatatlicadiarzu ama durum degişiyor komiser olunca 2 kez dogu görevi oluyor terör bölgesinde oldugumuzdan eşim bi daha bu tarafa gelmek istemiyor sengözlerimebaksanab
nehiroğuz hoşgeldinn..a.s.ah arkadaşım ah ben hem n,r polis kızı hem bir polis eşiyim dediğiniz gibi doğduğum yerde hiç yaşamadım ama babam ve eşim sayesinde türkiyeyi geziyorum saygılar
slm kızlar bende polıs esıyım sızler hangı memlekettesınız:teytey:
ah arkadaşım ah ben hem n,r polis kızı hem bir polis eşiyim dediğiniz gibi doğduğum yerde hiç yaşamadım ama babam ve eşim sayesinde türkiyeyi geziyorum saygılar
slm kızlar bende polıs esıyım sızler hangı memlekettesınız:teytey:
Merhaba arkadaslar ...
Ancak gelebildim .Dun kontrolumuz vardi bebisimizi gorduk :)kalbi ''pit pit ''atiyordu cok guzel ve heyecan verici bir duygu:asigim: (Allah herkese yasatsin )
Selim kardesine el salladi :):asigim:
Henuz 3 ayimizi doldurdugumuz icin cinsiyeti belli degil onumuzdeki ay insallah ...
Umarim herkes iyidir ...
Hazirliklar iyice hizlandi bizde malum 1 ay kaldi dunusumuze :bbo:
insallah hersey guzel olacak ....bakalim bu bebegim nerde dogacak ?benneyaptımki
hepinizi opuyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?