Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

iyi valla bende az yukarınızdayım seneye allah nasip ederse buyrun gelin jeyyardishe sen artık balıkesirde olursun ama yinede beklerimŞeniz leyn zıpp zıpp sen gel bak seni gaggoş naniknanikseni kalitemle döverim güzelim anladın sen onu off beeee yine kalitemi bozdurdular bana aaaaaasengözlerimebaksanab

Kizlar guzel bir haberim daha var :teytey:..Esim terfi etti :asigim:...Artik Baskomiser esiyim ona gore haa :)dikkat edin benle konusurken :)...saka bir yana cok gurur verici ...:asigim:
Havamdan da gecilmez artik:smiley-cool:

zeppciğim tebrik ederim ...............
umarım herşey gönlünce olur................
tayin yerin bencede elazığ gibime geliyor ama hayırlısı artık ..........
bebek size uğur getirdi bak inşallah güzel yerde olursun..............

merhaba arkadaşlar, benim babam polis memuruydu şu an emekli evlendim eşimde akademiden mezun başkomiser 1 yıl sonra emniyet amiri olacak allah izin verirse, inanın çok zor polis eşi olmak eşimle artık kardeş gibi yaşıyoruz eşim çok yoğun çalışıyor, asayiş büro amiri olarak görev yapıyor,ALLAH polisimizi askerimizi korusun... eşimle gurur duyuyorum, 1, bucuk yıl sonra ikinçi kez doğu görevimiz var,inşallah hayırlı yer çıkar, görüşmek üzere arkadaşlar eşlerinizin görevlerinde başarılar diliyorum... ALLAHA EMANET OLSUNLAR POLİS TEŞKİLATIMIZ...

güZelcEm,hoşgeldin..hakkınızda hayılısı olsun,,,a.s.

günaydın dünyanın en şeker en fedakar eşleri gününüz güzel geçsiz yuvanızdan huzur para ve sağlık hiç eksilmesin.....a.s.

noluyo bu topige bmyle kimseler ugramaz olmuş hadi ben geldim devamını getirin tayin bekliyorum dört gözle ay sonunda belli olacak dua edin ilk tercihimiz çıksın sengözlerimebaksanab

okeyin-aranan-dördüncüsü günaydın.. demekki tain bekliyorsunuz.. hakkınızda hayırlısı inş.. bak ben geldim buraları boş bırakmayalım...yerimsenibena.s.

noluyo bu topige bmyle kimseler ugramaz olmuş hadi ben geldim devamını getirin tayin bekliyorum dört gözle ay sonunda belli olacak dua edin ilk tercihimiz çıksın sengözlerimebaksanab
Bende dort gozle bekleyenler arasindayim a.s...hos yerimizi ogrendik ama kesinlessin istiyoruz tabii ...onumuzdeki cuma yi bekleyin kizlar

zeppcim eniştemiz başkomiser olmuş teprikler artık bi dogu daha mı yapıcanız benim eşim sırf bu yüzden olmak istemiyor tatlicadiarzu

daha ilk dogu yapacagiz biz jeyyarolmak istememesi gibi bir durumu olmaz benim kinin akademili esim sengözlerimebaksanab:asigim:

ikinci kez sark yapmayan cok yerimseniben yapacak diye birsey yok .

ah arkadaşım ah ben hem n,r polis kızı hem bir polis eşiyim dediğiniz gibi doğduğum yerde hiç yaşamadım ama babam ve eşim sayesinde türkiyeyi geziyorum saygılar

yenı gelen tum arkadaslar hosgeldınız aramıza a.s.

Merhaba arkadaslar ...
Ancak gelebildim .Dun kontrolumuz vardi bebisimizi gorduk :)kalbi ''pit pit ''atiyordu cok guzel ve heyecan verici bir duygu:asigim: (Allah herkese yasatsin )
Selim kardesine el salladi :):asigim:
Henuz 3 ayimizi doldurdugumuz icin cinsiyeti belli degil onumuzdeki ay insallah ...
Umarim herkes iyidir ...
Hazirliklar iyice hizlandi bizde malum 1 ay kaldi dunusumuze :bbo:
insallah hersey guzel olacak ....bakalim bu bebegim nerde dogacak ?benneyaptımki
hepinizi opuyorum a.s.

merhaba zepp ..bebişin sağlıklı oluşuna sevindim .maşallah 3 ay oldu bile haa
evet haziran geldi hakkınızda hayırlısı inş.. sizin için neresi hayırlı olacaksa orası olur inş...bende seni öpüyorummmma.s.

nerdesiniz su anda insallah iyi bir yer cıkar biz binğöldeydik simdi adanadayız ve hic sevmiyorum burayı havası iklimi hic bana ğöre değil ve ben en cok arkamda bıraktığım arkadaslarımı cok özlüyorum ben buna alısamıdım tam alısıyor cok seviyorsunuz ve ayrılmak zorunda kalıyorsunu of ya cok özlüyorum onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…